Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl amerikan: hey, dostum burda bir problem mi var ? türk: noluyoaa laan burdaaa ? amerikan: nasil gidiyor mike ? türk: nabiyon lan amerikan: korkarim seni öldürecegim...! türk: salavat getir lan amerikan: oov dostum, hic cool olmamissin... türk: bu ne lan ?? **.**** benzemissin... amerikan: hey steve , neden kendine bir icki koymuyosun..? türk: lan süleyman , kap iki RAKI gel bakim hemen .. amerikan: lanet olsun sana christine ! türk: allah senin belaniii versin nurcaan ! amerikan: tanri askina brad, kes sesini artik. türk: allahim sabir ver, kees laan yeteeer amerikan: aman tanrim simdi napicaz. türk: ha **...***..., sic.iikk.. amerikan: help me please.. türk: baksana lan !! amerikan: ne derler bilirsin jack , hayat beklenmedik suprizlerle doludur türk: valla oglum bi söz var hani , kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek amerikan 1 : dante nin bu kitabini okudun mu micheal..? amerikan 2 : aaa evet , gercekten edebi degeri olan bir calisma turk 1 : abi da vinci sifresini okudum harikaa.. turk 2 : laan biiirak ! iyice entel - dantel oldun basimiza.... amerikan: hey jery gel pizza ye dostum.. türk: Hasan gel lan buraya, missss gibi menemen yaptik amerikan: FBI .. bir kac soru sorabilirmiyim? türk: biz polisden geldik , sen nerdeydin dün lan essek? amerikan: (ses cikarmadan el i$aretiyle) sen oraya sen buraya sessiz olun türk: daliyoruz haydaaaaaaaaa !!!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.