Φ serdararikan Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Mutluluk; Cana can katanımla bir yaz denizinin karşısında, bir ağaç gölgesindedir. Tedirgin edilmeden uyunan bir toprak parçasındadır. Bir bahar sabahında çıplak ayakla koşulan ıslak çimenlerdedir. Sıcak bir günün bitimine doğru birdenbire esiveren serin bir yeldedir. Güvenli bir düşüncenin aydınlığında, sıcacık bir omuzun, dizlerin yumuşaklığında sevi'sinde, uygun bir sesin titreşimindedir. İstekle ısırılan bir peynir diliminde, yanarak içilen bir yudum suda, özlemle aranan bir fincan kahvededir. Bakkaldan alınan bir paketi taşırken dergilerden yapılmış kese kâğıdında göz ucuyla okunuveren güzel bir sözdedir. Günün ilk aydınlığında, gecenin son karanlığındadır. Özlenen can tadının meyve çiçeği tadına dönüşümündedir, renk renk duyguların oluşumunda bilinmeyen renklerin şekillenmesindedir, yüreğin dudaklarındadır. Bir annenin okşayışında, bir babanın bakışında, çocuğun gülüşündedir. Bir ayrılışta dudaklara can ateşiyle konan öpücüktedir. O Can Sesini Duymaktadır. Yarınları istemektedir...... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Mutluluğun Resmi Sen mutluluğun resmini yapabilir misin Abidin? işin kolayına kaçmadan ama gül yanaklı bebesini emziren melek yüzlü anneciğin resmini değil ne de ak örtüde elmaların ne de akvaryumda su kabarcıklarının arasında dolaşan kırmızı balığınkini Sen mutluluğun resmini yapabilir misin Abidin? 1961 yazı ortalarındaki Küba'nın resmini yapabilir misin? Çok şükür çok şükür bugünü de gördüm ölsem gam yemem gayrının resmini yapabilir misin üstad? NE GÜZEL DEMİŞ NAZIM USTA. Neydi mutluluk gerçekten de. Mutsuz olmama hali . Yani mutsuz olmak için herhangi bir neden yoksa mutluyuzdur diye düşündüm önce. Ama tam olmadı. Bazen öyle şartlar altında mutlu olunabiliyor ki. Sevdiklerimle berabersem mutluyumdur dedim. Mutluluklar... Umutlar... Hayatımızda sebepsiz mutluluklar olur bazen. Bunları ben hep umutlarıma bağlamıştım. Ve sebepsiz mutluluklar yaşayabiliyordum. Güzel bir şey değil mi? ... Hayatıma mutluluk verecek umutlarım vardı. Hayallerim bir doğum günü mesajı gibi başlıyordu. "Umutlu ve Mutlu." Güzel bir şey değil mi? ... Bir gün mutlu olacağın bir umudun gerçekleşeceği an, belki de "sadece mutlu olacağın için" yapılmıyor. ... Ve hayaller hiç bir doğum günü mesajında olmayacak kadar soğuk... Ve sebepli hüzünler yaşanıyor. AŞK bu bambaşka bir duygu helede tek taraflıysa işimiz çok zor mutlu olmak imkansız... ...bunlara göre birini seçmek ve onunla yaşamaktan ibaret kaldı aşk.artık kimse kimse için dağlar aşmıyor,ırmaklar geçmiyor,diyar diyar gezmiyor. mecnun bütün çölleri tüketmiş,kimseye çöl kalmamış yeryüzünde. kurumuş vahalarda seraplar bitmiş. o olmazsa öteki,o olmazsa bu,o olmazsa şu...fark etmez,fark etmez.ille de o.yalnızca o.sonsuza dek o,o,o,o diyen kalmadı.kimse kimsenin o'su değil. artık deĞİL. Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 hem cok kolay hem cok zevkli hem cok tatli hem cok korkunc ama olmasan da yanimda olmasak da birlikte hic istemezsen bile YASARIM BEN SENI Alıntı
Φ notyet Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 aşk zaten tek taraflı yaşanır .Kavuştuğun zaman aşk yoktur .Yani en çok istediğin şey ulaştığında artık en çok istediğin şey değildir.Ama sevgi bence çift taraflı yaşanır ve aşktan daha yüce bir duygudur.Tabi karşılıklı sevgi en önemlisi de saygı olduğu müddetçe.Sevgi bir çiçek gibidir.Beraber sularsanız yaşar.Tek taraflı sularsanız bir gün solamaya mahkumdur. Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Mutluluğun Resmi Sen mutluluğun resmini yapabilir misin Abidin? işin kolayına kaçmadan ama gül yanaklı bebesini emziren melek yüzlü anneciğin resmini değil ne de ak örtüde elmaların ne de akvaryumda su kabarcıklarının arasında dolaşan kırmızı balığınkini Sen mutluluğun resmini yapabilir misin Abidin? 1961 yazı ortalarındaki Küba'nın resmini yapabilir misin? Çok şükür çok şükür bugünü de gördüm ölsem gam yemem gayrının resmini yapabilir misin üstad? NE GÜZEL DEMİŞ NAZIM USTA. Neydi mutluluk gerçekten de. Mutsuz olmama hali . Yani mutsuz olmak için herhangi bir neden yoksa mutluyuzdur diye düşündüm önce. Ama tam olmadı. Bazen öyle şartlar altında mutlu olunabiliyor ki. Sevdiklerimle berabersem mutluyumdur dedim. Mutluluklar... Umutlar... Hayatımızda sebepsiz mutluluklar olur bazen. Bunları ben hep umutlarıma bağlamıştım. Ve sebepsiz mutluluklar yaşayabiliyordum. Güzel bir şey değil mi? ... Hayatıma mutluluk verecek umutlarım vardı. Hayallerim bir doğum günü mesajı gibi başlıyordu. "Umutlu ve Mutlu." Güzel bir şey değil mi? ... Bir gün mutlu olacağın bir umudun gerçekleşeceği an, belki de "sadece mutlu olacağın için" yapılmıyor. ... Ve hayaller hiç bir doğum günü mesajında olmayacak kadar soğuk... Ve sebepli hüzünler yaşanıyor. AŞK bu bambaşka bir duygu helede tek taraflıysa işimiz çok zor mutlu olmak imkansız... ...bunlara göre birini seçmek ve onunla yaşamaktan ibaret kaldı aşk.artık kimse kimse için dağlar aşmıyor,ırmaklar geçmiyor,diyar diyar gezmiyor. mecnun bütün çölleri tüketmiş,kimseye çöl kalmamış yeryüzünde. kurumuş vahalarda seraplar bitmiş. o olmazsa öteki,o olmazsa bu,o olmazsa şu...fark etmez,fark etmez.ille de o.yalnızca o.sonsuza dek o,o,o,o diyen kalmadı.kimse kimsenin o'su değil. artık deĞİL. 15088[/snapback] karçiçegi m döktürmüssün gene senin bu söylediklerinin üstüne ne denebilir ki ! sevgiler Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 ARKADASLAR; BU KONU IKI ZIT BASLIGI ICERIYOR: ASK VE MUTLULUK ASK VE MUTLULUK, AYNI SEYLER DEGILDIR KI. KIM DEMIS ASK MUTLULUKTUR, YA DA MUTLU DER KIM OLMUS ASK ILE MUTLU? ACI VEREN SEYIN MUTLU ETTIGINI DUYMADIM BEN DAHA? BAKI´YI, NEDIM´I DE MI OKUMUYORUZ YAW MUTLULUK; RESMI YAPILAMAYAN OLSA GEREK. "OH YORULDUM GAYRI DEMENIN RESMI" YAPILIR MI sevgiler Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Bence mutluluk yetinmektir. Mutlu olduğunuz bir olayla yetinirseniz, hep mutlu kalırsınız. Ama her şeyde de mutluluk arasanız bulamazsınız. Aşk devam ederken mutlu olabiliriz ama biterken bir o kadar acı ve mutsuzuz.. Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Bence mutluluk yetinmektir. Mutlu olduğunuz bir olayla yetinirseniz, hep mutlu kalırsınız. Ama her şeyde de mutluluk arasanız bulamazsınız. Aşk devam ederken mutlu olabiliriz ama biterken bir o kadar acı ve mutsuzuz.. Saygılar-Sevgiler.. 19348[/snapback] evet, mutluluk, kisiye göre, elinde olanla yetinme sanatidir. ask ise baska bir bela ki sorma; bir de kavusma süreci var. Geceler bir türlü sabaha yanasmaz. Sokaklarda dolasmak ta kar etmez, bir de yarin, o kafenin önündeki; bir dali egri agacin dibine ya gelmezse,?...... icmenin kepazeligi cok zaman rezil etse de, nevaleyi kurtarmaz yine de... sevgiler Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Bence mutluluk yetinmektir. Mutlu olduğunuz bir olayla yetinirseniz, hep mutlu kalırsınız. Ama her şeyde de mutluluk arasanız bulamazsınız. Aşk devam ederken mutlu olabiliriz ama biterken bir o kadar acı ve mutsuzuz.. Saygılar-Sevgiler.. 19348[/snapback] KATILIYORUM SAYIN KRAL Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Baya bir resmi katılış olmuş bu askmiracle..))) Sayın..??..))) Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Baya bir resmi katılış olmuş bu askmiracle..))) Sayın..??..))) 19392[/snapback] evet, insan yapacagina; söyle ypsa daha samimi katilim olmaz miydi`? sevgiler Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Şaka be canuqur....)) Nasıl yaparsa yapsın, bi resmiyet yoktur miracleyle aramızda.. Dimi gı..)) Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 ARKADASLAR; BU KONU IKI ZIT BASLIGI ICERIYOR: ASK VE MUTLULUK ASK VE MUTLULUK, AYNI SEYLER DEGILDIR KI. KIM DEMIS ASK MUTLULUKTUR, YA DA MUTLU DER KIM OLMUS ASK ILE MUTLU? ACI VEREN SEYIN MUTLU ETTIGINI DUYMADIM BEN DAHA? BAKI´YI, NEDIM´I DE MI OKUMUYORUZ YAW MUTLULUK; RESMI YAPILAMAYAN OLSA GEREK. "OH YORULDUM GAYRI DEMENIN RESMI" YAPILIR MI sevgiler 19334[/snapback] abidin dino cizmis ya mutlulugun resmini Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Bence mutluluk yetinmektir. Mutlu olduğunuz bir olayla yetinirseniz, hep mutlu kalırsınız. Ama her şeyde de mutluluk arasanız bulamazsınız. Aşk devam ederken mutlu olabiliriz ama biterken bir o kadar acı ve mutsuzuz.. Saygılar-Sevgiler.. 19348[/snapback] evet, mutluluk, kisiye göre, elinde olanla yetinme sanatidir. ask ise baska bir bela ki sorma; bir de kavusma süreci var. Geceler bir türlü sabaha yanasmaz. Sokaklarda dolasmak ta kar etmez, bir de yarin, o kafenin önündeki; bir dali egri agacin dibine ya gelmezse,?...... icmenin kepazeligi cok zaman rezil etse de, nevaleyi kurtarmaz yine de... sevgiler 19355[/snapback] vayyyy........ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.