Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Erdoğan'ın namaz kıldığı camide Hizb-ut Tahrir eylemi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın cuma namazını kıldığı Hacı Bayram Veli Camii’nde yasadışı Hizb-ut Tahrir örgütü eylem yaptı. Bildiri dağıtmaya çalışan eylemciler gözaltına alındı.

Başbakan Erdoğan, "Sivil Toplum Zirvesi"nden ayrıldıktan sonra Hacı Bayram Veli Camii’ne gelerek, cuma namazını kıldı.

Erdoğan cuma namazını kılarken, yasadışı Hizb-ut Tahrir örgütüne mensup yaklaşık 15 kişilik bir grup tekbir getirerek, bildiri dağıtmaya teşebbüs etti. Olaya müdahale eden güvenlik güçleri, göstericileri gözlem altına aldı. Polise tekbir getirerek direnen göstericilerin bin kadar bildiriyi dağıttıktan sonra Cuma namazı sonrası eylem yapmayı planladığı öğrenildi.

Bu arada, vatandaşların göstericilere sert tepki gösterdiği görüldü. Cami ve çevresinde geniş çaplı önlem alındı.

Hizb-ut Tahrir örgütü geçen hafta Fatih Camii'nde yaklaşık 500 kişinin katıldığı bir gösteriyle gündeme gelmişti. Yasadışı örgüt adına 24 sayfalık bir basın açıklaması okuyan Hizb-ut Tahrir Türkiye sorumlusu Yılmaz Çelik, Atatürk'e hakaretler yağdırmıştı. İstanbul polisi, gruba müdahale etmediği ve açıklamalara göz yumduğu için eleştirilmişti.

28 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cuma namazı kıldığı sırada, "hilafet yanlısı gösteri yapmak" isteyen, yasadışı Hizb-ut Tahrir örgütüne mensup 28 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Hacı Bayram Camii'nde cuma namazı kılınırken, Hizb-ut Tahrir örgütü üyesi olduğu bildirilen bir grup, bazı sloganlar attı. Ellerindeki bildirileri de dağıtmak isteyen gruba, Başbakan Erdoğan'ın camiye gelmesi nedeniyle yoğun güvenlik tedbiri alan polis anında müdahale etti.

Çevik kuvvet ve güvenlik şube müdürlükleri mensubu polisler, grubun etrafını sararak, orada bulunan 28 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan kişiler, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Hizb-ut Tahrir örgütü üyelerinin eylemi sırasında, Başbakan Erdoğan camide cuma namazı kılıyordu.

-------------------------

Allah yakalanan kardeslerimize ve yakinlarina Sabr versin. Ki mutlaka Onlar Sabredenlerdendir. Cunku Rabbim Sabredenleri Cennetle, Firdevsle mujdelemektedir. Yakalanan Hayr´li ve bir o kadarda Mubarek kardeslerimiz su anda Firdevse bir adim daha yakinlardir. Bu yüzden Kardeslerimizin Eslerinin / Ailelerinin Sevincini ve ayni zamanda onlardan ayrilmalarindan dolayi üzüntusunu mutlakaki sezebiliyoruz. Ama bu isler böyledir. Bu dawa bunu gerektirir.. Sabretmekten ve daha cok calismaktan baska yapacak hic biseyimiz yok..

*** *******!

Sizler Hizb-ut Tahrir Genclerinin hepsini yakalasaniz dahi Kabusunuz en kisa zamanda gelecektir. Ve tekrar ediyorum Kabusunuz olan Hilafet gelecek ve Kardeslerimize bu yaptiklariniz ******* yüzunden sizden Hesab soracaktir..!!

Tarih: Düzenleyen: Admin

Gönderi tarihi:
  • Yazar

"Gevsemeyin, Üzüntüye Kapilmayin, Eger Iman Etmisseniz En üstünleri sizlersiniz.."

”Andolsunki, mallariniz ve canlariniz konusunda imtihana cekileceksiniz; sizden önce kendilerine kitab verilenlerden ve müsriklerden bircok üzücü sözler isiteceksiniz. Eger sabreder ve takvá gösterirseniz, muhakkak ki bu, yapilacak islerin en Hayirlisidir (degerlisidir)” (Áli Imran 186)

"Ey iman edenler! Sabr ve Namaz ile Allah´tan yardim isteyin. Cünkü Allah muhakak sabredenlerle beraberdir.” (Bakara 153)

Gönderi tarihi:

bacım noliiiyy

bi derdin mi var

aspirin istermisin??? :P

Gönderi tarihi:

Sende iyice uçtun be sümeyye senin ve o çok övdüğün hizbut bilmem ne mücahitleri gibi örgütler yüzünden gerçek müslümanlar bugün zan altındalar Hiç bir samimi müslüman yoktur ki yaşadığı topraklara bayrağa ve devletine silahlı eylem yapsın böyle mücahitlik olmaz kör bıçakla yakalanan garibanların kafalarını kesmekle mücahit olunmaz ölmüş bir adamın arkasından küfretmekle mücahit olunmaz bu şekilde gaza yaptığınızı mı zannediyorsunuz ?

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Sayin Armagan Kardes!

Eger haberleri dikkatli okusaydiniz kimsenin, kimsenin kafasini kestigi yok.. Lutfen haberleri dikkatli okuyalim.. Insanlari yanlis yonlendirmekten ne zaman vaz gececez??

ne kafa kesme, ne bicak, kilic nede silah kullanildi sadece ama sadece FIKIRLER ortaya atildi.. ve gundemde bu kadar tepki yapmasinin tek sebebide Mucahidlerin onlari gercekten etkilenmesinden kaynaklaniyor.. Cunku etki her zaman tepkiyi dogurur

Gönderi tarihi:
Sayin Armagan Kardes!

Eger haberleri dikkatli okusaydiniz kimsenin, kimsenin kafasini kestigi yok.. Lutfen haberleri dikkatli okuyalim.. Insanlari yanlis yonlendirmekten ne zaman vaz gececez??

ne kafa kesme, ne bicak, kilic nede silah kullanildi sadece ama sadece FIKIRLER ortaya atildi.. ve gundemde bu kadar tepki yapmasinin tek sebebide Mucahidlerin onlari gercekten etkilenmesinden kaynaklaniyor.. Cunku etki her zaman tepkiyi dogurur

15078[/snapback]

Orada elbette birilerinin kafası kesilmedi ama bir asır önce kaybedilmiş bu ülkenin kurucusu olan M. Kemal hakkında da yakışıksız bir çok ifade kullanıldı Ne zaman vazgeçeceksiniz ölü bir adamın üzerinden politika yapmaktan? size göre yanlış biri olabilir hatta ona deccal dediğinizi de biliyorum ama bir gerçek var ki o da M. Kemalin bu ülkenin kurucusu olduğu Türkiye Cumhuriyeti ni kurduğudur. Ayrıca etrafta pek çok İslami cihad yaptığını söyleyen örgüt var en başta da Hizbullah...

Sana bir adres vereyim www. ogrish.com buraya gir ve sözüm ona nasıl gaza yptığınız kendi gözlerinle gör zavallı türk yabancı tır şöförlerinin ırakta ki sözüm ona cihad yaptığını söyleyen vahşilerce kör bıçaklarla kafalarının nasıl kesildiklerini bir gör ondan sonra bana cevabını verirsin tabii verecek bir cevap bulabilirsen.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Guzel Kardesim

Bak sana kardesim diyorum.. Cunku sen benim musluman kardesimsin.. ayni dine mensub oldugum bir insansin.. neolursun ya artik uyanalim.. neyin ne oldugunu anliyalim ...

Senin o ovdugun turkiye cumhuriyeti bugun senin kardeslerini yakalayip döve döve götürduler. Burunlarini kanattilar, bacaklarindan tutup suruklediler.. Senin kardeslerine yapildi bunlar.. sen bunlara nasil razi gelirsin ?? bunlari yapan cumhuriyetten nasil memnun kalirsin?? Bizim uyanmamiz icin gercekleri gormemiz icin illaki Rabbimizden basima gelecek bir belami bekliyoruz..??

Allah bunlardan dolayi bizden hesab sormuyacakmi?? demiyecekmi "ey kulun kardeslerine bunlar yapilirken sen nerdeydin" demiyecekmi??

Bizim hic kimsenin kafasini kestigimiz, canini acittigimiz ve zarar verdigimiz yok. Bizim tek tek hedefimiz Rabbimizin emrini yerine getirmek? neden bunlari yanlis yorumluyorsunuz?

Evet Kafa kesen gibi vsleri yapan cemaatlar var belkide ama onlarla Hizb-ut Tahrir Mucahidlerini baglastirmayin.. Cunku H.T nin hic bir silah catismasi yoktur ve olmiyacaktirda.

Hem senin kafasini kopartildi dedigin turkler , iraktaki musluman bacilarina tecavuz eden kafirlere yardim icin gonriliyorlardi onlar. herne kadar onlarin yaptigi yanlis olsada onlar kafalarinin kesilmesini hak etmediler.. bu konuda seninle hemfikirim ve bende buna karsiyim.

Ama abim.. bizim artik gercekten uyanmamiz gerekiyor.. Kardeslerimizle bir olup onlarla calismamiz gerekiyor.. Aksi taktirde wallahi Rabbimiz bizi cok fena cezalandirir.

Allah Askina abim kisilerle ugrasacak kadar zamanimizmi var saniyorsun? Ölmüs bir insanla alib veremedigimi biseyyok.. o öldu ve cezasini elbet gorecektir. Rabbim onu sevdikleri ile beraber kilsin diyorum .. biz o kisiyle degil onun biraktigini nizamla ugrasiyoruz.. Onu yikip yerine Hilafeti kurmak icin cabalasiyoruz..

Sunu unutma abim. bugun burda bacin agliyorsa, orda kardeslerinin bir damla kani akiyorsa bundan sende sorumlusun..!!!

Gönderi tarihi:

Sunu unutma abim. bugun burda bacin agliyorsa, orda kardeslerinin bir damla kani akiyorsa bundan sende sorumlusun..!!!

Sümeyye... Sana bir sır vereyim mi kardeşim aslında bu sır da değil ya sadece

senin atladığın bişiden bahsedicem. Öldüğümüz zaman hesaba çekildiğimiz

gün Yaradan sana şunu sormıyacaktır '' dünyada yaşarken ekmeğini yediğin

toprağında yaşadığın devleti yıkmak istedin mi ey kulum ''... Hayır Sümeyye

kurban olduğum yaradan zannetmem ki hesap günü bize bunu sorsun ama şunları soracaktır ;

Namazını kıldın mı ? Orucunu tuttun mu ? Zekatını verdin mi ? İnsanlara iyiliklerde

bulundun mu ? Kısacası emirlerimi yerine getirdin mi ? ve hepsinden önemlisi Niyettir sümeyye

Dinini yaşaman için bir halifeye ihtiyacın yok. Sen kendinden sorumlusun ve kendi amelini düşünmelisin

Çünkü öbür tarafta her kes tek tek sorguya çekilecektir. Sakın bana ortadoğuda ki arap ülkelerde yaşanan

zulümlerden bahsetme bile elbette üzücü şeyler yaşanmakta ama araplar yıllardır

petrolün getirdiği zenginlik içinde ********* şeyler yapmaktan gayrı şeylerle uğraşmaz oldular

yanı başlarında ırakta filistinde ürdünde onca zulüm yaşanırken onlar haremlerinde keyif çatmaktalar

Hal böyleyken kusura bakma ama biz Türk insanın yapabileceği ne var ki beni bunlardan sorumlu tutmaktasın ?

Daha önce de dediğim gibi ülkemde hala ibadet özgürlüğü var her ne kadar kusursuz bir özgürlük

değilse de en azından kimse namazıma niyazıma amelime karışmıyor ( ah bir de şu başörtüsü zulmü olmasa )

Fikirlerine saygı duyuyorum ama dile getiriş biçimlerine değil. Sağlıcakla kal...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Allahu Teala herkimki Magrufu (iyiligi) emretmez, kotulukten iyi alikoymassa onu bekliyen elem verici bir azabtan soz etmektedir.. Sen bu ise banane diyemessen Arman. herkes kendi bacagindan asirlir veya bana dokunmiyan yilan bin yil yasasin gibi yahudulerin bizlere asiladigi sozleri kullanamassin.. Rabbim bizlerden sadece namaz, oruc istememektedir.. Dusunki Allahu Teala tam 6666 ayet indirmistir.. Peki Rabbim bu kadar eyetlerinde hep namaz ve oructanmi soz ediyorsun dersin?? hadi diyelim 6 ayeti hep namaz, 6 ayeti oruc vs olsun.. ve 66 ayet bundan ibaret olsun.. Tamamda Allahu Teala 6600 ayetinde ne buyuruyor acaba?? hic kafamizi kurcaliyip bu konuyu arastirdikmi?

Biz muslumanlar saniyoruzki islam namaz oructan ibaret. oysa bunlarin ferdin kendi gorevleridir zaten. ama bizim farziyetimiz sadece kendimizi kurtarmak degil ümmeti kurtarmaktir. ve abim ol abi bugun kardesin aci cekiyorsa wallahi sende bundan sorumlusun.. her ne kadar sen ben bundan sorumlu degilim desende.. sorumlusun cunku muslumansin. musluman olmak sadece namaz kilmayi gerektirmez ayni zamanda kardeslerine sahib cikmayida emreder. iste bizler boyle bir ideolojiye sahibiz.. bugun yuzune sevimli gorunupte yarin arkasindan vurmayiz kardeslerimizin.. onlari hic tanimasak dahi onlara merhamet eder, severiz.. iste bizim akidemiz bunu gerektir.. biz herhangi insanlar degilizki BANANE diyelim?! Biz muslumaniz ya.. hani nerde bizim bagimiz? hani nerde bizim kardesligimiz?

Sen türk insani degil muslumansin! bunu unutma ve irkinla da gurur duyma. cumku gurur duyulacak bir irka sahib degilsin. Hic bir irktan gurur duyulmaz cunku bunlar bizim icin onemsiz seylerdir. Muslumansak olay biter zaten. ister turk ol, ister kürt , ister arap bu biseyi degistirmez. Dünyada insanlar iki sinifa ayrilir Inanan ve inkar eden. Muslumanlar ve Kafirler.. bundan baska bisey yoktur. kafirler bizim dusmanlarimiz muslumanlar ise kardeslerimizdir bunlarin irki ne olursa olsun.

Ve sizlerden ricam ikide bir ARAP irkini gundeme oturtmayin.. Islam sadece Araplara indirilmedi. ve emirlere itaat edecek onlarda sadece onlar degildir. Bugun islam yanlis yasaniyorsa bunun sorumlusu hepimisizdir sadece araplar degil.. bugun kardeslerimiz aci cekiyorsa bunun hesabini hepimiz verecegiz araplar degil!

Eger ben Muslumanlardanim diyorsaniz o halde ustunuze cok gorev dusmektedir.. Bu gorevleri zaman gecmeden arastiririn

Gönderi tarihi:
İSLAM İLE KÜFÜR ARASINDAKİ MÜCADELE

İslâm'ın şafak sökmesinden beri İslâm'ın fikirleriyle küfrün fikirleri; Müslümanlarla kafirler arasındaki tavizsiz mücadele şiddetli bir şekilde devam etmektedir. Bu mücadele Rasul (s.a.v.)’in insanlara gönderilmesinden, Medine'de İslâm Devleti kurulmasına; Müslümanların müstakil bir kuvvete ve orduya sahip olmasına kadar sırf fikrî olarak başladı ve böyle devam etti. Bundan sonra Rasul (s.a.v.) bu fikir mücadelesine kanlı mücadeleyi de ilave etti. Cihad ayetleri nazil oldu. Bu mücadele böylece devam etti. Kıyamete, yani yerlerde ve göklerde Allah'tan başka hakim kalmayıncaya kadar bu metot; fikri mücadelenin yanı sıra kanlı mücadele olarakta devam edecektir. İşte bundan dolayı, yeryüzünde İslâm’la küfür, kafirlerle Müslümanlar bulundukça; kıyamete kadar birbirlerine düşman olacaklardır. İşte bu gerçek, Müslümanların hayatının her anında açık bir şekilde idrak edeceği; İslâm’la küfür, Müslümanlarla kafirler arasındaki ilişkilerinde bir ölçü ittihaz etmeleri gereken kesin ve daimi bir gerçektir.

14874[/snapback]

Guzel Kardesim

Bak sana kardesim diyorum.. Cunku sen benim musluman kardesimsin.. ayni dine mensub oldugum bir insansin..  neolursun ya artik uyanalim.. neyin ne oldugunu anliyalim ...

Senin o ovdugun turkiye cumhuriyeti bugun senin kardeslerini yakalayip döve döve götürduler. Burunlarini kanattilar, bacaklarindan tutup  suruklediler.. Senin kardeslerine yapildi bunlar.. sen bunlara nasil razi gelirsin ?? bunlari yapan cumhuriyetten nasil memnun kalirsin?? Bizim uyanmamiz icin gercekleri gormemiz icin illaki Rabbimizden basima gelecek bir belami bekliyoruz..??

Allah bunlardan dolayi bizden hesab sormuyacakmi?? demiyecekmi "ey kulun kardeslerine bunlar yapilirken sen nerdeydin" demiyecekmi??

Bizim hic kimsenin kafasini kestigimiz, canini acittigimiz ve zarar verdigimiz yok. Bizim tek tek hedefimiz Rabbimizin emrini yerine getirmek? neden bunlari yanlis yorumluyorsunuz?

Evet Kafa kesen gibi vsleri yapan cemaatlar var belkide ama onlarla Hizb-ut Tahrir Mucahidlerini baglastirmayin.. Cunku H.T nin hic bir silah catismasi yoktur ve olmiyacaktirda.

Hem senin kafasini kopartildi dedigin turkler , iraktaki musluman bacilarina tecavuz eden  kafirlere yardim icin gonriliyorlardi onlar. herne kadar onlarin yaptigi yanlis olsada onlar kafalarinin kesilmesini hak etmediler..  bu konuda seninle hemfikirim ve bende buna karsiyim.

Ama abim.. bizim artik gercekten uyanmamiz gerekiyor.. Kardeslerimizle bir olup onlarla calismamiz gerekiyor.. Aksi taktirde wallahi Rabbimiz bizi cok fena cezalandirir.

Allah Askina abim kisilerle ugrasacak kadar zamanimizmi var saniyorsun? Ölmüs bir insanla alib veremedigimi biseyyok.. o öldu ve cezasini elbet gorecektir. Rabbim onu sevdikleri ile beraber kilsin diyorum .. biz o kisiyle degil onun biraktigini nizamla ugrasiyoruz.. Onu yikip yerine Hilafeti kurmak icin cabalasiyoruz..

15121[/snapback]

adama derler ki;

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

benim takiyyeci bacım.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Sen onlari söyliyene kadar biz Devleti kurariz..

Bu Sitede artik kimin müsluman , kimin atesit ve kimin kafir oldugunu anlamakta zorluk cekiyorum..

CUnku insanlar saflarini bilemiyecek dereceye geldiler..!!

Gönderi tarihi:

:D

bacım çık bi hava al

istanbuldaysan şöyle üsküdara falan git

bi çay iç, deniz havası al

kendine gelirsin

biraz ağaçlara martılara kuşlara böcüklere falan bak

gevşe biraz, barışsever ol, hümanist ol

ne bilim birini sev

sevdiğin bi yemeği yap

yaşa biraz yani

:D

Gönderi tarihi:

İnsanlar açıkça ben müslümanım, ben ateistim, ben kafirim demedikçe sen bir yargıda bulunamazsın. Bana yaptığın gibi yani...

Saygılar..

Gönderi tarihi:
Sen onlari söyliyene kadar biz Devleti kurariz..

Bu Sitede artik kimin müsluman , kimin atesit ve kimin kafir oldugunu anlamakta zorluk cekiyorum..

CUnku insanlar saflarini bilemiyecek dereceye geldiler..!!

15320[/snapback]

çok eğlenceli buna göre ;

1 BU TİP ÖRGÜTLER KİMSENİN MAŞASI DEĞİLDİR

2 HİZBULLAHIN ÜYE KAYITLARI POLİSTEN ÇIKMAMIŞTIR

3 ZATEN PKK İÇİNDE KULLANILMAMIŞLARDIR

4 DEVLET KURMAK ÇOK BASİT BİRŞEYDİR ÖRNEĞİN 2 KİŞİ İSTER 15 KİŞİ GÖSTERİ YAPAR, BİRİSİ BAYRAK AÇAR DEVLET KURULUR.

SEVGİYLE KAL. AMA BANA KIZMASSANIZ SİZE BİRŞEY DEMEK İSTİYORUM, RUYALAR GÜZELDİR, AMA GERÇEKLER ACI

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Bozan

Hizbullah degil Hizb-ut Tahrir. Konulari okuyarak yorum yapalim.

asterix

Bakiyorum cok havandasin..!!

Ve Kralx

Insanin ne oldugu insanin ameli ve sözleri gösterir. ve ben bu sitede bu hak dawasina kellesini dahi koyan bir insan dahi goremedim..!!! Tabi buna sende dahilsin

Bu yuzden sözlerde kimin ne oldugu anlasilmiyor dedim.. Lakin anlamamakta caba gosteriyoruz.

Gönderi tarihi:

bacım

sana bacımsın diyorum bak

ben sadece fikirlerine muhalifim

biraz da neşeli bir tarzım var

sana her şeye rağmen saygısız bir davranışta bulunmak istemem

kırıldın mı yoksa bana

al bakalım kırıldıysan

:clover:

Gönderi tarihi:

Sümeyye... Sustum sustum ama artık sabrımı taşırdın ne denli çizmeyi aştığının farkında bile değilsin ona buna yok sen müslümansın yok sen cehennemliksin diyerek haşa Allaha şirk koşmaktasın yeter artık .

Sen kim olduğunu zannediyorsun ki insanların öbür tarafta ki yerlerini belirliyorsun ?

Senin gibilerin bu tutumları yüzünden münafıkların eline onca kozlar verilmekte sen bu Şeyhülislam tarzı tutumunu sürdürdüğün sürece kusura bakma ama sana katılmam mümkün değil sakinleş artık..

Gönderi tarihi:
Bozan

Hizbullah degil Hizb-ut Tahrir. Konulari okuyarak yorum yapalim.

asterix

Bakiyorum cok havandasin..!!

Ve Kralx

Insanin ne oldugu insanin ameli ve sözleri gösterir. ve ben bu sitede bu hak dawasina kellesini dahi koyan bir insan dahi goremedim..!!! Tabi buna sende dahilsin

Bu yuzden sözlerde kimin ne oldugu anlasilmiyor dedim.. Lakin anlamamakta caba gosteriyoruz.

15428[/snapback]

SEVGİLİ SÜMEYYE ÇOK DUYGUSALSIN VE BENİM İP UÇLARIMI HIZLI TÜKETTİĞİN İÇİN ÇOK HATA YAPIYORSUN.

1. MADDE DE SÖZE BU TİP ÖRGÜTLER OLARAK BAŞLADIM VE HİZBULLAH DA HİZBUTTAHRİR YAPISINDA BİR ÖRGÜTTÜR DEMEK İSTEDİM. OKUDUM HİZBULLAHTAN BAHSETMİYORSUN AMA BEN BAHSEDİYORUM.

2 MAMAFİH TEZİMİN DOĞRULUĞU DÜŞTÜĞÜN HATADAN AÇIKÇA ANLAŞILIYOR ;; BİRİNCİ MADDEMİ DİKKATLİ OKUMAMIŞSIN ÇÜNKİ UYUYORDUN VE RUYA GÖRMEYE DEVAM EDİYORDUN. EEEEEEEEEEEE NE DİYELİM HAYIRLI RUYALAR. BU ARADA RUYADA BOZANIN YAZISINI YANLIŞ OKUMAK HAYRA DELALETTİR. ÜÇ VAKTE KADAR RUYANDA HİLAFET KURULUR. SEVGİYLE KAL

Gönderi tarihi:

Türkiye cumhiriyeti Anayasasıyla,bayrağıyla her şeyiyle bütün bir devlettir.Kardeşim hılafet zaten gelmiş var olan bir şeyi nasıl getirecen.Herkes islamı kendi ailesinde yaşamış olsaydı halimiz zaten böyle almayacaktı.

islamı kişi kendi içinde yaşar sonra Allah devlet yönetimine de bireylerin hakk ettiği kişileri getirir.

Gönderi tarihi:
Kardeşim hılafet zaten gelmiş var olan bir şeyi nasıl getirecen.

Herkes islamı kendi ailesinde yaşamış olsaydı halimiz zaten böyle almayacaktı.

[

şimdi bu iki cümleyi birbirinden ayırınca farklı anlamlar çıkıyor ortaya

bozan hocamız gibi maddeler halince yazalım.

1-hilafet zaten gelmiştir

2-gelmiş olan birşey zaten getirilemez

3-hilafet geldiği halde işler iyi değildir. (bkz.saidnur 2.cümle)

4-eğer herkes islamı kendi ailesinde yaşamış olsaydı hilafet olmasa bile işler iyi gidecekti.

naasıl bozan hocam güzel analiz dimi??? :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Türkiye Cumhuriyeti laik yani dinsiz bir ülkedir.. Dini daha olmiyan bir ulkeye Hilafet devleti demek ya inasanin hepten cahil olmasi gerekli yada bunu ortaya atan bir HAIN!

Allahu Teala hangi ayetinde "islami icinizde yasayin" diyor ?? bu ortaya attiginiz soz Allahu Tealanin;

"Artik sen, onlarin beyinlerini catlatircasina hakki bildir.." eyetine ters gelmemektemidir ??

Türkiye 1924 tarihden beri dinsiz bil ulkedir ama boyle kalmiyacaktir. Cunku Kufur yikilacak ve Hak kurulacak. ki bunun olmasida cok yakindir.

Allah Subhanehu buyuruyor

"Hak Geldi Batil Yikildi, Batil Zaten Yikilmaya Mahkumdur.."

Gönderi tarihi:
Kardeşim hılafet zaten gelmiş var olan bir şeyi nasıl getirecen.

Herkes islamı kendi ailesinde yaşamış olsaydı halimiz zaten böyle almayacaktı.

[

şimdi bu iki cümleyi birbirinden ayırınca farklı anlamlar çıkıyor ortaya

bozan hocamız gibi maddeler halince yazalım.

1-hilafet zaten gelmiştir

2-gelmiş olan birşey zaten getirilemez

3-hilafet geldiği halde işler iyi değildir. (bkz.saidnur 2.cümle)

4-eğer herkes islamı kendi ailesinde yaşamış olsaydı hilafet olmasa bile işler iyi gidecekti.

naasıl bozan hocam güzel analiz dimi??? :D

15495[/snapback]

WALLA BRAVO BEN ATLAMIŞIM AMA SEN KAÇIRMAMIŞSIN

BUNA GÖRE

1 YA ASTERİX ASLINDA AYNI ZAMANDA BOZANDIR.

2 BOZAN ASLINDA ASTERİX'TİR

3 BOZAN ASTERİXE O YOKKEN BOZAN YORUMLARI YAPSIN DEYÜ NAKİT VERMİŞTİR

4 ASTERİX BUNU ALLAH RIZASI İÇİN YAPMAKTADIR

5 RUMEYSA İKİ BOZANI BİRDEN KARŞISINDA GÖRÜNCE EPEY ŞAŞIRMIŞTIR.

6 YA DA BUNLARIN HEPSİ RUYA BİZLERDE RUMEYSANIN RUYASINDAKİ DÜŞ KAHRAMANLARIYIZ.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.