Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2013 12 yıl Tanıtım Videoları http://youtu.be/XwihU3epLjQ http://youtu.be/fcEmU3vmyUM Sony Xperia Z teknik özellikleri Jenerasyon : 4G Boyut : 139 x 71 x 7.9 mm İncelik : 7.9 mm Ağırlık Ağırlık : 146 g Ekran Tipi Ekran Tipi : Bilinmiyor Dokunmatik Ekran Dokunmatik Ekran : Kapasitif Çizilmez Cam Ekran Çizilmez Cam Ekran : Bilinmiyor Ekran Çözünürlüğü Ekran Çözünürlüğü : 1080 x 1920 Ekran Renk Sayısı Ekran Renk Sayısı : 16M Renk Ekran Boyutu Ekran Boyutu : 5″ Çoklu Dokunmatik Ekran Çoklu Dokunmatik Ekran : Var Kulaklık Girişi Kulaklık Girişi : 3.5mm Jack Disk Kapasitesi Disk Kapasitesi : 16 GB RAM RAM : 2 GB Genişleme Kapasitesi Genişleme Kapasitesi : 32 GB’a kadar Veri Transferi Hızı Veri Transferi Hızı : LTE 100Mbps Wi-Fi Wi-Fi : Wi-Fi 802.11 b/g/n (150 Mbps) Wi-Fi Noktası Olabilme Wi-Fi Noktası Olabilme : Var Bluetooth Versiyonu Bluetooth Versiyonu : v4.0 Kamera Kamera : Var Fotoğraf Kamerası Piksel Fotoğraf Kamerası Piksel : 13 MP Kamera Flaş Kamera Flaş : Var Video Kayıt Çözünürlüğü Video Kayıt Çözünürlüğü : 1080p 1920×1080 Görüntülü Sohbet Görüntülü Sohbet : Var (4G ve Wi-Fi) İşletim Sistemi İşletim Sistemi : Google Android 4.2 (Jelly Bean) Uygulama Sayısı Uygulama Sayısı : Google Play İşlemci İşlemci : Qualcomm APQ8064 Snapdragon Krait Quad-core 1500MHz İşlemcideki çekirdek sayısı İşlemcideki çekirdek sayısı : Dört Çekirdekli Multitask Multitask : Var Grafik İşlemci Grafik İşlemci : Adreno 320 Radyo Radyo : Var NFC Ödeme NFC Ödeme : Var Assisted GPS Assisted GPS : Assisted GPS 2G StandBy Süresi 2G StandBy Süresi : 550 saate kadar 2G Konuşma Süresi 2G Konuşma Süresi : 11 saate kadar Kaynak : -sayfa.net- Telefon 2013 Mart ayında çıkacakmış. Yeni telefon alacaktım şimdi 2 ay daha beklemek zorundayım
Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2013 12 yıl harika bir telefon inceleme firsatim oldu ve hayran kaldim .. biraz agir geldi S3 e gore ama erkek icin son derece ideal ilk dikkatimi ceken ozellikleri ; ekranindaki keskin goruntu ve kontrastindaki harikalik oldu ; siyah renkleri gercekten de simsiyah veriyor ; arka aydinlatma ile siyah renkleri oldurmuyor ; oyle ki siyah bir ortunun uzerinde siyah bir telefn dusunun ve bir videoda simsiyah bir dosegin uzerine kesesinden dokulen mucevherleri bile oyle guzel sunuyor ki ; telefonun cercevesini farkedemiyorsunuz ... sanki gozunuzun onunde bir boyut kapisindan mucevherler dokuluyor hissini cok zevkli bi sekilde yasatiyor : )) diger ozellikleri de ayriyetten guzel.. kamera, isletim sistemi, ram, islemci,internet altyapisi vs bilesenler bir ust jenerasyona tasinmis .. harika .. alinir : )) tepe tepe de kullanilir hakkaten de .. buyuk ama basketbolcular icin ideal : ))
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.