Φ arman Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Ne hissettiniz? Hala öpücüklerinizi ilk öpücüğünüzle kıyaslıyormusunuz ? Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 deneyimsizlik dolu bir andı Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 O sabah her zamankinden daha heyacanlı ve farklıydım pırıl pırıl yesyeni elbiselerimi giymiş oturma odasına doğru yönelmiştim O tam karşımdaydı usulca yanına yanaştım hemen yanında Annem vardı ve bana '' hadi oğlum öp babanın elini '' dedi bende büyük bir hüşuyla öpmüştüm babamın elini... İşte ilk öpücüğüm budur. O günden bu yana geçen tüm öpücükleri hep bu anla kıyasladım ama hiç biri o bayram sabahı babamın elini öpmem gibi olmadı ayrıca hiç kimsede harçlık vermedi. Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 O sabah her zamankinden daha heyacanlı ve farklıydım pırıl pırıl yesyeni elbiselerimi giymiş oturma odasına doğru yönelmiştim O tam karşımdaydı usulca yanına yanaştım hemen yanında Annem vardı ve bana '' hadi oğlum öp babanın elini '' dedi bende büyük bir hüşuyla öpmüştüm babamın elini... İşte ilk öpücüğüm budur. O günden bu yana geçen tüm öpücükleri hep bu anla kıyasladım ama hiç biri o bayram sabahı babamın elini öpmem gibi olmadı ayrıca hiç kimsede harçlık vermedi. 15178[/snapback] ALEMSİN ARMAN NE DİYİİİM SANA Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 deneyimsizlik dolu bir andı 14830[/snapback] oysa şimdi öylemi profosyönelliğe oynuyoruz ilk öpücüğün detayları bende kalmalı bence bana özel :) :D Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 İlki sonu yok her öpücüğüm ilktir..)) ??? Gül bu konuda gerekli açıklama yapacam kızma, özel olarak..)) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 İLK ÖPÜCÜĞÜMÜ HATIRLIYORUM DA OKULA GİTMİYORDUM HENÜZ, KOMŞUNUN OĞLUŞUNU SIKIŞTIRIP ÖPMÜŞTÜM OOOFFF NE GÜNDÜ BEEEEEAA.JOJUK GÜNLERCE KARŞIMA ÇIKAMADI Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 İLK ÖPÜCÜĞÜMÜ HATIRLIYORUM DA OKULA GİTMİYORDUM HENÜZ, KOMŞUNUN OĞLUŞUNU SIKIŞTIRIP ÖPMÜŞTÜM OOOFFF NE GÜNDÜ BEEEEEAA.JOJUK GÜNLERCE KARŞIMA ÇIKAMADI 15464[/snapback] Tercihlerine saygı duyuyorum demek ta çocukluktan beri durum buydu Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 İLK ÖPÜCÜĞÜMÜ HATIRLIYORUM DA OKULA GİTMİYORDUM HENÜZ, KOMŞUNUN OĞLUŞUNU SIKIŞTIRIP ÖPMÜŞTÜM OOOFFF NE GÜNDÜ BEEEEEAA.JOJUK GÜNLERCE KARŞIMA ÇIKAMADI 15464[/snapback] Senden yaşça küçük olma olasılığını sezdim, doğrumu.. Saygılar.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 İLK ÖPÜCÜĞÜMÜ HATIRLIYORUM DA OKULA GİTMİYORDUM HENÜZ, KOMŞUNUN OĞLUŞUNU SIKIŞTIRIP ÖPMÜŞTÜM OOOFFF NE GÜNDÜ BEEEEEAA.JOJUK GÜNLERCE KARŞIMA ÇIKAMADI 15464[/snapback] Senden yaşça küçük olma olasılığını sezdim, doğrumu.. Saygılar.. 15479[/snapback] yok aslında ben okula başlamamıştım o ise ilk okul 3.sınıfa gidiyordu.benden büyüktü ne o abi beni süpyancımı sandın...........cıx cıx ayıp ettin şimdi Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 İLK ÖPÜCÜĞÜMÜ HATIRLIYORUM DA OKULA GİTMİYORDUM HENÜZ, KOMŞUNUN OĞLUŞUNU SIKIŞTIRIP ÖPMÜŞTÜM OOOFFF NE GÜNDÜ BEEEEEAA.JOJUK GÜNLERCE KARŞIMA ÇIKAMADI 15464[/snapback] Tercihlerine saygı duyuyorum demek ta çocukluktan beri durum buydu 15473[/snapback] şimdi bir hönk demekten kendimi alı koyamadım.ne tercihi yahu bundan kastın ne hııımm yoksa sen beni hala daha sap mı sanırsın şaşkın insan Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Tamamda komşunun oğluşu diyince bir an küçücük bir şeymiş gibi geldi... o açıdann Sadece Saygılar.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Tamamda komşunun oğluşu diyince bir an küçücük bir şeymiş gibi geldi... o açıdann Sadece Saygılar.. 15590[/snapback] Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 İLK ÖPÜCÜĞÜMÜ HATIRLIYORUM DA OKULA GİTMİYORDUM HENÜZ, KOMŞUNUN OĞLUŞUNU SIKIŞTIRIP ÖPMÜŞTÜM OOOFFF NE GÜNDÜ BEEEEEAA.JOJUK GÜNLERCE KARŞIMA ÇIKAMADI 15464[/snapback] Tercihlerine saygı duyuyorum demek ta çocukluktan beri durum buydu 15473[/snapback] şimdi bir hönk demekten kendimi alı koyamadım.ne tercihi yahu bundan kastın ne hııımm yoksa sen beni hala daha sap mı sanırsın şaşkın insan 15584[/snapback] Forumlarda cinsiyet ayırımı yapmam ama bence sen en az benim kadar sap sın Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Arkadaşlar bu nedir.. sap map almış ortalığı gidiyor.. Birincisi birbirinize sap demeniz uygun değil, ikincisi erkeklere sap denilmesi uygun değil.. Saygılar.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Arkadaşlar bu nedir.. sap map almış ortalığı gidiyor.. Birincisi birbirinize sap demeniz uygun değil, ikincisi erkeklere sap denilmesi uygun değil.. Saygılar.. 15744[/snapback] HAKLISIN SONUNA KADAR KATILIYORUM. ÇOK AYIP ETTİK ARMAN ARTIK SAP MAP YOK TAMAM MI? SAYGI BİZDEN Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Anlayışınız ve olumlu yanıtınız için teşekkürler.. kırmak yok, kırılmak yok.. Saygılar.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 ARKADAŞLAR BİRDE ŞUNU DENEMEYE NE DERSİNİZ.SADECE KONULARLA İLGİLİ YAZALIM BUNDAN SONRA.YANİ FORUM BAŞLIĞI İLK ÖPÜCÜK BİZ BİRBİRİMİZE LAF YETİŞTİRİYORUZ.HER KONUDA BU BÖYLE OLUYOR ASLINDA.BAZENDE KIRICI OLUYORUZ.AZ ÖNCE İSİM FALINA BAKTIMDA LAF DALAŞI YÜZÜNDEN KONU KAPATILMIŞ. BİZLER YORUMLAR YAPALIM PAYLAŞILACAK BİR DURUM OLURSA ÖZELDEN KİM NE İSTERSE O ŞAHSA YAZAR. BİR FİKİR İŞTE.. SEVGİLER... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 O zaman konuya dönelim. İlk öpücüğümü hatırlayamıyorum. Sanırım dedemin elini öpmüştüm, o da para vermişti..)) Hmmm.. konuyla alakalı birşey yazmıştım ama.. genede yazacağım. İlk öpücüğüm diye bir başlıkta değilde, ilk öpüşmem diyim.. İlk öpüşmemde ayaklarım yerden kesilmişti, tansiyonum ve kalb atışlarım yükselmişti, neredeyse kısmi felç geçirecektim.. tabi zamanla buda sıradanlaştı.. Saygılar.. Alıntı
Φ oxan Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 çok kötüydü resmen midem bulandı zaten zorla olan bişeydir ondan sonra 3 yıl öpmedim kimseyi insanın beynıne kazınıo zorla güzellik olmaz bı anlasalr bunu.... Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 bencede ********* olmalı Alıntı
Φ yeminliyiz53 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 ilk öpüçük denen o malükat insanı kendinden nasılda bi anda alıp uzak diyarlara götürüyo dimi .bir anda kalp atışların hızlanıyo sakinleşmek için bi su ala bilirmiyim diyenlerde oluyo .işte böyle anlarda dikkat ediniz kendinize...... :lol: Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 ilk kimi öptüğümü hatırlamıyorum.. karanlıkda deildi ama :=))) hislendiğim ve heyecanladıgım öpücük sadece nikah dan sonra eşimi anlından öpüşümdü.. sanki dudaklarımla mühür vurmuştum anlına sonsuza kadar benimsin diye... öööffffff be yaşlandık artık.... :=) Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Arman sen süper komikmişsin ben de 13 yaşımdayken bi çocukla öpüştüm ama ilk aşkımdı ilk öpücüğüm ilk çıktığımdı çocuk da bana hala saygı duyar ben de ona ... ama daha güzel öpenler olmadı mı tabiki olduuu yerini doldurabilir mi tabikiiii doldurabilirrr ilk kimi öptüğümü hatırlamıyorum.. karanlıkda deildi ama :=))) hislendiğim ve heyecanladıgım öpücük sadece nikah dan sonra eşimi anlından öpüşümdü.. sanki dudaklarımla mühür vurmuştum anlına sonsuza kadar benimsin diye... öööffffff be yaşlandık artık.... :=) hep böyle konuşuyorsun öldürücen beni bu sözlerinle wallahi çok çok çok şanslı bir eşin var ilbey... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 asla unutamam o anı... hala ara sıra aklıma gelir, keşke ayrıldıktan sonra dostluğumuzu sürdürseydik derim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.