Φ serhattttt Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 BENCE FERRARİ VE M.SCHUMACHER BİLEREK ŞAMPİYON OLMADI. NEDEN DİYE SORARSANIZ........ FORMULA-1'DE SON 6 SENE SCHUMACHER ŞAMPİYON OLDU. O YÜZDEN HER GEÇEN SENE FORMULAYA OLAN İLGİ AZALMAYA BAŞLAMIŞTI. BERNIE ECCLESTONE 'DE BU DURUMU KURTARMAK İÇİN FERRARİYE BELLİ BİR PARA VEREREK ŞAMPİYON YAPMADI BENCE.. İNANMAYAN VARSA ŞU SORUYU SORMAK İSTİYORUM..??? FERRARİDE BU SENE MOTOR ARIZASI YADA BAŞKA Bİ NEDENDEN DOLAYI BİR YARIŞTA ARABASI STOP ETTİ Mİ? ...HAYIR... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 yani bizim futbol lligi gibi hersene şampiyon sezon başından belli oluyor ben hasta bir g.s lıydım ama uzun zaman dan beri takip bile etmiyorum. Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Zaten problemleri yok ki arabadan dolayı.Problem bridgestone lastik.Görmüyor musun yolda duramıyorlar.Ama şu bir gerçek McLaren pistin en hızlısı bu sene. Alıntı
Φ serhattttt Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 TAMAM BENDE BİR MCLAREN TARAFTARI OLARAK PİSTİN EN HIZLISI OLMASI BEN SEVİNDİRDİ AMA YETMİYORKİ... DAYANIKLILIKTA ÖNEMLİ...... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 BENCE FERRARİ VE M.SCHUMACHER BİLEREK ŞAMPİYON OLMADI. NEDEN DİYE SORARSANIZ........ FORMULA-1'DE SON 6 SENE SCHUMACHER ŞAMPİYON OLDU. O YÜZDEN HER GEÇEN SENE FORMULAYA OLAN İLGİ AZALMAYA BAŞLAMIŞTI. BERNIE ECCLESTONE 'DE BU DURUMU KURTARMAK İÇİN FERRARİYE BELLİ BİR PARA VEREREK ŞAMPİYON YAPMADI BENCE.. İNANMAYAN VARSA ŞU SORUYU SORMAK İSTİYORUM..??? FERRARİDE BU SENE MOTOR ARIZASI YADA BAŞKA Bİ NEDENDEN DOLAYI BİR YARIŞTA ARABASI STOP ETTİ Mİ? ...HAYIR... 14734[/snapback] ne yalan söyliim bende bi ara böyle bi teori kurmustum kafamda, ani bi cöküs oldu, ama bir sürü para(reklam anlasmalari vs.)var bu isin icinde, ve hic kimse kolay kolay podyumu elden vermez... Lastiklerde sorun bana sorarsan... Alıntı
Misafir efatalit35 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 OLMAAAZ,OLAMAAAAAAZ SCHMACHER ABİ ÖYLE ŞEY YAPMAAAAZ Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 yapar yapar parayı görünce yapar... Alıntı
Φ serhattttt Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 YANİ OLUR MU OLUR. İNSANLARIN NE YAPACAĞI HİÇ BELLİ OLMAZ. KİMSE GÖKDENİZİN İDDAA OYNAYACAĞINI VE CEZA ALACAĞINI KİM TAHMİN EDEBİLİRDİ Kİ..... BU DA OLUR BELLİ OLMAZ... Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Ferrari ve Schumacher arka arkaya sampiyon olurken ileriyi düsünmediler. Mclaren ve digerleri 6 sene boyunca sampiyon olamadilar, ama araba gelistirmelerini ferrari`den daha iyi yaptilar. ve bu sene ferrari`nin uyudgug görüldü. michael schumacher para icin böyle sey yapacagini zannetmiyorum. adam`in yaklasik 1 milyar euro`su var, ve yasi baya ilerledi. onun icin artik sadece hobby gibi bisey formula 1. tabii lastik sorunu`da vardi bu sene. schumacher hayrani olarak ona bidahaki sezon basarilar diliyorum. Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 bende fernando alonso ya başarılar diliyorum gerçi daha hiç bi yarışını izlemedim ama Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 hayır ben bir ferrariciyim ama gereken atılımları yapamadı ferrari.. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 bu yaz çalıştığım yerin karşısındaki SHELL de schumy'nin bir önceeki sene kullandığı ferrari sergileniyordu. şöyle kurulup başımda dikilen mankenle poz verip fotomuda çektirdim aslanlar gibi. ama şaşırıdm ya onlar ayaklarını öne uzatıyorlar yani yatarak kullanıyorlar arabayı, fren gaz falan elle idare ediliyor ilginç Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 M.SCHUMACHER kendini böyle rezil edeceğine ben artık gençlerin yolunu açmak istiyorum deyip hiç yarışmasaydı daha iyi olmazmıydı ? Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 M.SCHUMACHER kendini böyle rezil edeceğine ben artık gençlerin yolunu açmak istiyorum deyip hiç yarışmasaydı daha iyi olmazmıydı ? olmazdi erbay kardesim, schumacher`de bence daha is var. bi sampiyonluk daha diliyorum schumi`ye. bu kadar iyi bi racer`i izlemek cok zevkli. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 olmazdi erbay kardesim, schumacher`de bence daha is var. bi sampiyonluk daha diliyorum schumi`ye. bu kadar iyi bi racer`i izlemek cok zevkli. demek istediğim anlamadın galiba muhammed'im arkadaş para için şampiyon olmadığını yazmış bende para için kendini rezil etmez demek istemiştim...öyle yapacağına çekilir gençlerin yolunu açar dedim... Alıntı
Φ S.AnıL Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 hmm..ilginç doğrusu. iyi yapmışlar bence.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.