Φ sur Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 Alfa : Hani dünya üzerine gelen bütün insanlar ölüyor ya Beta __________ : evet Alfa : dünyaya gelmiş geçmiş bütün insanları toplasan ne eder? Beta __________ : her şey ölür Alfa : yani sona gelene kadar kaç tane insan geçer dünyadan? Beta __________ : eğer hepimiz yaşam için dünyayı kullandıysak mı ? Alfa : 10 milyar? Alfa : dünyaya gelmiş ve ölmüş olan insan sayısı bir dünya ömrünce Beta __________ : daha fazladır sanırım Alfa : 20 milyar olsun Alfa : 100 milyar olsun Beta __________ : tmm Alfa : bunun % kaçı cehennemlik Alfa : kaçı cennetliktir? Alfa : %50 desek olur mu? Alfa : cehnneme girip sonra cennete gidecekleri de sayarsak Beta __________ : daha fazladır ama onun da onemi yok sanırım Alfa : cehennemde ebedi kalacak olanlar Alfa : cehennemin yakıtı olcak yok olmayan vücütları ile Beta __________ : %49 ve daha azı olmalı Alfa : yani aslında cehennemin yok olmayan enerji kaynağı olacak Alfa : bu cehennemlikler. Beta __________ : evet Alfa : geri kalan cennetlikler Alfa : ise evrenin belli bir kısmının yönetimine gelecek Alfa : başarılı olan Alfa : insanlar topluluğu olabilir mi? Beta __________ : o kısmı biz analyamıyoruz yaa Beta __________ : çünkü şimdiki hayatımız ile o taraftaki çok farklı Alfa : dedin ya daha konuşacak öğrenecek bişi kaldı mı ki diye Beta __________ : zaman mefhumu felan kalkacak bizim için de Alfa : tamam işte egosundan arınmış yönetici lazım Allah’A Alfa : ego olduğu zaman iç savaş çıkar diye Beta __________ : dolayısıyla sonsuza kadar yaşamayı şimdi anlayamasak da o zaman anlıcaz Beta __________ : neden ? Alfa : sonsuza kadar melek olcaklar işte Beta __________ : bir yonetici arasın ki Alfa : ooo Alfa : oraya gelme Alfa : o zaman ne gerek Alfa : cebrail Alfa : ne gerek mikail Alfa : azrail Alfa : vs…. Alfa : biz su anda biraz daha fiziksel boyutta tevekküldeyiz. Alfa : tefekkür desek daha doğruydu Beta __________ : cebaril veya mikailin kendi insiyatifi ile yaptıgı iş var mıdır ? Alfa : yoktur Alfa : ama sen ne ihtiyacı var dedin Beta __________ : o zaman bir delegasyondan söz edemeyiz Alfa : vesiledir olar Alfa : yönetci cenler de vesile olacak zaten Alfa : delegasyon var Alfa : mecbur Alfa : sistem yönetimi Alfa : hepsi vesile Alfa : melekler arasında da delegasyon var Beta __________ : bence bizim anlamamız veya şu anki düşünce boyutumuz için gerekli olanı biz kendimiz tefekkürümüzle inşaa ettik Beta __________ : cebrail de yok Alfa : şu anki düşünce boyutumuzun sonu yok Alfa : çünkü sonunda kelime yok Alfa : kelime olmadığı zaman konusmaya gerek yok Alfa : ama onun olması içinde icraat’in full olması lazım Beta __________ : peygamberin yanında o mağarada biri gerçekten gelmiş midir ? Alfa : icraat full değilse daha konuşulacak çok şey vardır. Alfa : Cebrail kuvvesi onda zuhur etmiştir. Beta __________ : aynen öyle Beta __________ : konuştuklarımızla bilgi ve idrakın boyutunu arttırıyoruz ve korkum daha fazla oluyor Beta __________ : ama bunların idrakinin nokta olduğu yer icraattir Beta __________ : bende icraate dökemediğim şeyleri anladıkça daha çok korkuyorum Alfa : ha evet Beta __________ : ama gerçek bir korkmada deil Alfa : ama o korku arttıkça icraat gereksinmi artacak bence Beta __________ : çünkü gerçekten korksam bende bir değişikliğe vesile olmalı Alfa : bazen anlık flash patıyor bende Alfa : ama o flash’ı sürekli yakmak istiyorum Beta __________ : ancak cehaletimi anlıyorum desem yeridir cunku cahil cesareti gibi birşey yaşamım Alfa : tabi flash’ıu sürekli yakmak için çok kuvvetli bir güç kaynağı lazım. Alfa : o kuvvetli güç kaynağıda bizim içimizdeki o korku aslında Alfa : korku demek çok doğru olmasada böyle tabiri caiz. Beta __________ : aslında dedigin anladım sanırım belkide biz birşeyleri icraate dökmeden artık başka şeyleri idrak veya tefekkür edemeyeceğiz Beta __________ : çünkü sınıra ulaştık gibi geliyor bana Alfa : ve o flash yanarken gerçekleşen icraat doğrultusunda idrak edilenlerin karşılığında kelam yetkinliğini yitirir. Beta __________ : o yuzdede konuşcak bişi kalmadı diyorum Alfa : korku ateşini daha çok yakacak olan konuşmaktır. Alfa : ve tefekkür . Beta __________ : belki bu işin matematiği uzerine dusunulebilir yani nasıl yaparızda icraate geçebiliriz Alfa : konuşmak tefekküre vesile olmalı tabii Alfa : matematik filan hikaye Alfa : benim başıma inceden geldi. Alfa : gelidimi o sen icraat yapıyorsun Alfa : aslında en temelde nasip Beta __________ : onun gelmesini sağlamaktan bahsediyorum Alfa : sana bir vazife yoksa istediğin kadar tırmala Beta __________ : sen farkında olmadan evrene bi salınım yaptın Beta __________ : o yuzden o şey geldi Beta __________ : bir formul gibi düşün Beta __________ : yani o formulu buldugunu dusun Beta __________ : surekli yaparak bir anahtar gibi ışığı hep açık tutarsın Beta __________ : apartman boslugu gibi Beta __________ : sondukce yakarsın Alfa : tabi aslında kağıt üzerine yazılabilir mevzular ama seviye çok yüksek olduğu için anlaması zor ki nasıl matematik yapacaksın bu konuda Beta __________ : o da bizim ugrasımız olur bundan sonra Alfa : ama orda birden fazla yöntem var. Alfa : bir kere bütün şartlanmışlıklardan arınmamız Alfa : ve çevremizdeki rutin olan herşeyi sorguluyor olmamız lazım. Alfa : rutin bizi bataklığa çekiyor Alfa : yosun tutuyoruz Alfa : rutin ve şartlanmışlıklar. Beta __________ : bol sorgulama ancak kabımızı büyütüyor icraate sevk etmiyor Alfa : icraat üzere olan arkadaşlarımızın Alfa : sığ olarak değerlendirdiğimiz bazı icaatleri ve işi rutine dökmeleri , Alfa : bizi de icraat den uzaklaştırıyor sanki. O sığ kalıp ile derin icraat aynı kapta olmamalı diyoruz bazen Alfa : ama umursamamak kendi içinde doğrusunu yaşamak lazım. Beta __________ : biraz dusunelim ayrıca konusalım bu konuda Kaynak : nerdenbileceksin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.