Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 19 yıl Yeryüzü Aşkın Yüzü Oluncaya Dek Yarım kalan hiç bir yolculuk yok bu yaşamda Bir birine karıştırılan hiçbir boyut yok 15 yaş nedir ki yılların sözde çizilen anlamında Ya bir duygu selidir aralıksız ya da Bir inanç fırtınasıdır yüreğin Dirence açılan gençlik boylarında Bir devrin sembolü diyorlar şimdi adına Toprağa ölüm düştükten sonra hiroşima’da Tüm bitkilerden önce yeşeren bir Açelya Şimdi Kadiköy rihtiminda Neyi çagriştiriyor sana Sen söyle direnç çiçegi Neyi Bir köpük Onur ugruna Çürüyen irmaklar Henüz dile gelmedi Istanbul’u ezen suskunluğunda senin Gazetelerde Resimlerinle dolarken sayfalar Nedense Söyleşilerde yalnızca Beyin hücrelerine Yöneltiliyor sorular Sense ölüm rengine inat Kan maviliğince Susuyorsun Yalnızca geçmişin Gelecekteki O ölümsüz sesini yansıtıyorsun Hani o bin renkli açelyanın İnançlı sesini yansıtıyorsun Gülümsüyorsun susuyorsun Eyyyyyyyyyyyyyyyyyy Ovaların ateş ateş çölleştiği yerde Toprağın ırmak ırmak yüreklenişi sen Yarınlara selamını iletsin diye adın Damarlarına bağlanan yaşam Ölümü kucaklarken ellerinle Kopardın Kurtarmak için enginlerin anlamını Gökyüzünü yere indirdiğinden beri Ve silmek için bir damlanın yüzünü Bir okyanusu kucağına bastığından beri Adın bir Açelyadır Artık senin Koynuna ölüm Düşen tüm topraklarda Bir açelya Yepyeni sözcükler yeşeriyor şimdi Alnının ışıklı yamaçlarında Yüreğini işitmek gerek duymak için Soluğunu solumak gerek Her dalıp gidişinde Bin şiir Çıkarıyor belki gözlerin Yaşama gözlerinle dalmak gerek Bir devrin sembolü diyorlar şimdi adına Ve imgelerin en ulaşmaz doruğunda Ey herşeye bitti diyenler Korkunun sofrasında Yılgınlık yiyenler Ne kırlarda direnen çiçekler Ne kentlerde devleşen öfkeler Henüz elveda demediler Bitmedi daha Sürüyor o kavga ve sürecek Yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek Adnan Yücel |
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 19 yıl Yazar ya arkadaslar walla çok hızlısınız tşk ederim hepinize Sevgiler
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 19 yıl Yazar yanlız kendime bi resim bulmam lazım nasıl bir resim seçsem diye düşünüyorum önerisi olan varsa degerlendiririz
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 19 yıl yanlız kendime bi resim bulmam lazım nasıl bir resim seçsem diye düşünüyorumönerisi olan varsa degerlendiririz 14617[/snapback] Meşe ağacına ne dersin ya da bir kütük resmi koy hani doğa severim hesabı...
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 19 yıl Açelya adamımsın artık yani ilk defa biri şakalarıma alınmadı ya valla hayretlerdeyim çok şükür espri anlayışı olan biri geldi be samimi olarak söyleyeyim sen iyisimi kendine avatar olarak bir çizgi kahraman resmi ya da vadideki zambağın resmini koy yakışacaktır...
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 19 yıl Açelya bacı hoşgeldin de eli boş gelmedin umarım kanalın en aç gözlüsü benimde her gelenden bişiler isterim.şöyle sıcak bir kek birde çayy yapta gelişini kutlayalım. bu arada sevgili arman demek kanalda espiriden anlayan kimse yok he wayy öyle olsun.hemen bizi sattın .artık ikiniz espri yapın bizde gülelim
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 19 yıl yanlız kendime bi resim bulmam lazım nasıl bir resim seçsem diye düşünüyorumönerisi olan varsa degerlendiririz 14617[/snapback] SEN SEN OL SAKIN RIZA ABİNİN RESMİ GİBİ BİR RESMİ SEÇME.BEN SEÇTİM AĞZIM YANDI SEVGİLİ AÇELYA HOŞ GELDİN SEFALAR GETİRDİN
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 19 yıl Açelya bacı hoşgeldin de eli boş gelmedin umarım kanalın en aç gözlüsü benimde her gelenden bişiler isterim.şöyle sıcak bir kek birde çayy yapta gelişini kutlayalım. bu arada sevgili arman demek kanalda espiriden anlayan kimse yok he wayy öyle olsun.hemen bizi sattın .artık ikiniz espri yapın bizde gülelim 14667[/snapback] Ah be karçiçeğim yalanmı hocam erkekler diye bir topice yazdığım geyik şeyleri ciddiye almıştın da bi vurmadığın kalmıştı beni gerçi olur böyle yanlış anlamalar ya neyseeee bu arada satış matış yok hocam yapmam ben öle şeyler hele hele bir kütük ağacı için karçiçeğini mi satarım ben bee...
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 19 yıl Yazar arkadaslar hepinize bütün kalbimle çok ama çokkkkkk tşk ederim. karçiçegim kek falan yap demişsin ya üzgünüm ama benim keklerim yenmiyor gerçi kabahat bende degil ya un kötü ya fırın dogru düzgün pişirmiyo (arkadaslar öyle diyor) bu nedenle istersen yani saglıgınız için benim birşeyler pişirmemem en hayırlısıdır sevgiler
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 19 yıl hoş geldin açelya resim konusunda banakalırsa bos kalmasın bir tane seç daha sonra dusunup iyisini seçersin seni anlatabilecek bir resim
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 19 yıl cadı hosgelmişsin gec bile kaldın bende ne zaman gelir bu kız diye yollarını bekliyordum sevgiler
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 19 yıl Yazar YÜREK ÇAĞRISI Acılı yağmurlarla düşmüşüm yere Tatlı su göllerine akamıyorum Yüzüm yüreğim deprem dalgası Bu gül kıyımlarına bakamıyorum Her sevi bir türküdür bağrımda Her öfke bir ağıt Ağıtlar kuşatmış dört yanımı Kendi türkülerimi haykıramıyorum Şarkılarla bezeniyor ufuklar Yüreğim patlıyor dağbaşlarında Yüreğim Sancımı duyar mısın yaralarında Kuş seslerinde yas nağmeleri Şarkılar sabır ve çile makamında Mendilimde öfke çıkınımda bilinç Uykusuz kalır mısın kitaplarıma Dudaklarımda hüzün Avuçlarımda sevinç Kulak verir misin çığlıklarıma Dağları aşarak gelmişim sana Demir kapıları kırarak Işık olur musun karanlıklarıma İsterim ki senden Yaylalarda otlak olasın Ovalarda ırmak olasın Yayılasın göğsümün kırlarına Sarasın beni sarasın Dalların sevdası düşmüş toprağa Olgun meyvelere hasret gençliğimiz Zamanın billur çağlayanı Gürül gürül akarken avuçlarımızda Bir damla yağmur adına Yakarmış dağbaşlarında yüreğimiz Gökyüzünde sanılmış bütün yaşam Gökyüzüne çivilenmiş ellerimiz Kulak verir misin çığlıklarıma Dağları aşarak gelmişim sana Demir kapıları kırarak Işık olur musun karanlıklarıma ADNAN YÜCEL
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 19 yıl Açelya adamımsın artık yani ilk defa biri şakalarıma alınmadı ya valla hayretlerdeyim çok şükür espri anlayışı olan biri geldi be samimi olarak söyleyeyim sen iyisimi kendine avatar olarak bir çizgi kahraman resmi ya da vadideki zambağın resmini koy yakışacaktır... arman bilemiyorum yani,iki dakkada satmışsın bizi haberimiz yok bu arada açelya sende hoş gelmişsin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.