Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

son bir haftadır meşhur köşe yazarlarımızın, kimi mülki amirlerin, bazı tecrübeli arkadaşlarımızın ikazları ; aman dikkat oyuna gelmeyin, sakin olun, bunlar ülkeyi karıştırmak istiyorlar, tahriklere kapılmayın, biz bu oyunları daha önce gördük ( 12 eylül muhabbeti ) şimdi buraya kadar tamam tamam da bunlar bu vaazı kime veriyor zaten böyle bir sorunu olmayanlara. zaten bu köşe yazarlarını kim okuyor yine teröre bulaşmamış insanlar. beyler dikkatinizi çekerim ; sorun çıkaran insanlara değil zaten sorunu olmayan insanlara sesleniyorsunuz. Gemlikte olaylar çıkmış çıkar tabi sen gidip adamların kaşınmasına müsade edersen devlet olarak olaylar çıkar tabi. sanki bu adamlar gemlike gitmeden önce hergün olay çıkıyormuş gibi suçlu yine gemlikliler oluyor. yahu hırsızın hiç mi suçu yok. sen bu devletin askerine memuruna silah çekmiş insanlara gösteri yaptır sonra sizler sakin olun . yok ya. bir de olayların arkasında avrupa varmış amerika varmış. Van da devletin karayolları aracında çıkan terörist silahlarını da mı amerika koydu oraya. biraz da hırsızı ifşa edin be kardeşim hiç mi vicdanınız yok. sen adamı döv, öldür, yolunu kes sonrada adama sakin ol tahrik olma de. çok gülünç.

Gönderi tarihi:
Bozan bu konuda sana katılıyorum. Vatanı bölmek isteyenlerin, ülkenin birlik ve bütünlüğünü savunanları suçlu göstermeye çalışmaları zaten biliniyor. Benim anlayamadığım bu kişilere halkın neden tepki vermemesi?

16771[/snapback]

BEN BU KONUDA SANA KATILMIYORUM

BU KİŞİLERE HALKIN NEDEN TEPKİ VERMEDİĞİNİ DE HALKA SORARSIN.

DOĞRU BİR GÖRÜŞ GÖRÜNCE HEMEN KATILIYORSUN DEĞİL Mİ ?

NEDEN ACABA ?

Gönderi tarihi:
Bende senle aynı görüşü paylaştığımı söylüyorum. Sen hala sert çıkıyosun. anlamadım??

16776[/snapback]

SERT ÇIKMIYORUM DOSTUM YA ? KONUŞACAK KONU BULAMADIM DA BİRAZ HEYECAN OLSUN DİYE. TABİKİ BEN DE AYNI FİKİRLERİ PAYLAŞIYORUM AMA. KARŞI FİKİRLERİ SAVUNAN ARKADAŞLAR DA LAZIM. DEĞİL Mİ ?

Gönderi tarihi:
Bende senle aynı görüşü paylaştığımı söylüyorum. Sen hala sert çıkıyosun. anlamadım??

16776[/snapback]

SERT ÇIKMIYORUM DOSTUM YA ? KONUŞACAK KONU BULAMADIM DA BİRAZ HEYECAN OLSUN DİYE. TABİKİ BEN DE AYNI FİKİRLERİ PAYLAŞIYORUM AMA. KARŞI FİKİRLERİ SAVUNAN ARKADAŞLAR DA LAZIM. DEĞİL Mİ ?

16778[/snapback]

bence terörlerin cogu disardan destekleniyor adamlarin ekmegine yag sürülüyor

basin de yapsin anlamayana davul zurna azsa.. :D

Gönderi tarihi:

16776[/snapback]

16778[/snapback]

Karşı fikirleri savunan insanlar istiyorsanız en kolay yolu ismini burada yazmayacağım muhtelif pkk ve bölücülük yandaşı siteler . Orada istemediğiniz kadar bulabilirsiniz.

• 3 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.