Φ safa Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 packard bell bir laptopum var msnden goruntulu sohbete basliyorum bir muddet sonra makine kendiliginden kapaniyor hic bir uyarida vermiyor bunu nedeni ne olabilir bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim webcam model (Labtec) tesekkurler safa España Alıntı
Φ @LoNe34 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 safa tavsiyem bi virus taramasından geçir makineyi belki webcamin calıstıgı dosyaların içine virus girmiş olabilir. Alıntı
Φ safa Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 makineye yeni format attim virus namina bir sey yok webcami tekrar yukledim yine olmuyor anlamadim ki nasil is Alıntı
Φ @LoNe34 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 donanımda sorun olabilir bi servise falan gotur o zaman. Alıntı
Misafir essah Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Eğerki ısınma ile alakalı bir sorun Değilseki Yani sadece kamera Değil normalk Zamandada kapatması anlamına Geliyor ara sıra Diyelim ki hayır ve sen virüs le alakalı olmadığını söylüyorsun o zaman sistem ayar değişiminden kaynaklanıyordur. Bilgisayarıma Sağ tıklayıp özelliklerden sistem özellikleri sekmesi açılacak ordan gelişmiş seçeneğine tıklıyorsun ve altta bağlangıç ve kurtarma Var ayarlarına tıklıyorsun karşısındaki ve orda işaretli olan yeniden başlat linkini işaretsiz hale getiriyorsun resimli anlatmak isterdim ama vaktim yok bunları yaparsan sanırım Düzelir denetim masası Sistem Seçeneğindende ulaşabilirsin Koly gelsin Alıntı
Φ GS ÇAGATAY GS Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 kardeşş drıver i orjanalmi başka bir cam dene bence ondada aynısı yaparsa bence yükledigin drıverde bi sorun vardır internetten indirdiysen ondan da yapar neyse kolay gelsin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.