Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 19 yıl HERKESE SLM. BEN BU SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM. İYİKİ OLMUŞUM. ŞİMDİYE KADAR GİRMEDİĞİME PİŞMANIM. NEYSE BU ARADA ARANIZDA FORMULA-1'Cİ OLAN VAR MI????????????????
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 19 yıl Hoşgeldin be serhat bende yeğenimin uzaktan kumandalı bir oyuncak arabası var ama heralde sen onu sormuyorsun tekrar hoşgeldin...
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 19 yıl HERKESE SLM. BEN BU SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM. İYİKİ OLMUŞUM. ŞİMDİYE KADAR GİRMEDİĞİME PİŞMANIM. NEYSE BU ARADA ARANIZDA FORMULA-1'Cİ OLAN VAR MI???????????????? 14346[/snapback] hoş geldin bu form da kendini bulacaksın formula cı değilim pek ama bu haftadaki başlıkları tararsan benden bir formula yazısı bulacaksın okumanı isterim hoş geldin....formula-1 ci
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 19 yıl HERKESE SLM. BEN BU SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM. İYİKİ OLMUŞUM. ŞİMDİYE KADAR GİRMEDİĞİME PİŞMANIM. NEYSE BU ARADA ARANIZDA FORMULA-1'Cİ OLAN VAR MI???????????????? 14346[/snapback] hoş geldin ama benden demesi asla samimi olma hele kimsenin samimiyetine hiç güvenme.allah muhafaza güme gidersin.
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 19 yıl Yazar MERAK ETME. KİMSEYE GÜVENMİYORUM ZATEN. MAALESEF BU DEVİRDE BABANA BİLE GÜVENMEYECEKSİN.
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 19 yıl Yazar TABİİ Kİ GÜVENEBİLECEĞİM KİŞİLERDE VAR. HERKES GÜVENSİZ DEĞİL..
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 19 yıl hoşgeldin seviyeni koruduktan sonra hem güvenilirsin hem kabul edilirsin merak etme...
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 19 yıl Yazar DOĞRU SÖYLÜYORSUN. AŞKMİRACLE.... BİR SÖZ VARDIR.... EĞER KÖTÜ BİŞİY YAPMADIYSAN ŞEYTANIN KAPINA GELMESİNDEN KORKMA !!!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.