Φ bozan Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Hem suçlu hem güçlü. Doğrudur bu ülkede herşeyden önce Türk olmak teknik olarak suçtur, öyle görülür. Türkler birileri istedi diye evlatlarını askere yollar, çocuklarının cansız bedenlerini şehitliklere defneder dualarla. Sonra bu analar unutulur. Saldırgan olanlar artık demokrasinin ön saflarında meşruiyet beklerler. Türk ayrımcılık olmasın diye Türküm diyemez öyle ya devlet Türk devleti ya. Mafya başkalarınındır, gazte köşelerinde azınlıklar hakimdir, sanatçılar azınlıktır, özgürlükçüdür, demokrattır. Türkler de köylerinde aile planlaması ile hadım edilmiş ölmeyi bekler. doğrudur bu Türkler en seçkin evlatlarını 1. dünya savaşında yitirmiştir. bunlar için mi? bu Türkler avrupa da vahşi anadoluda zalim devlet açısından cahil ilan edilmiş olabilir. iktidar kadrolaşmalarında çimento muamelesi gördükleri için yer almayabilir. haklarını savunacak hiç kimseleri olmayabilir. ama herşeyden önce bu ülkede ve bu dünyada bir Türk Sorunu vardır. başbakan ve onun estetikli danışmanları acaba bunu hiç düşündüler mi ? Ermenileri kesen yörenin yerli halkının avrupada faturası Türklere kesilir, Türk vatandaşı olup da buralara ispanyadan gelen ya da elenlerden arta kalma burjuvazinin rezilliklerinin hesabı Türklere kesilir. şimdi mezopotamyalıların suçunu da mı Türklere hesaplattıracaklar ? Türk olmak zordur biraz bu yüzden herkes kabullenemez bu kadar suçluluk duygusu ile yaşamayı. biz zor olanı seçiyoruz. Türk sorunu bir an evvel bu ülkenin gündemine gelmeli. niğde de trabzonda amasyada manisada susuz yolsuz köylerin halkı adam vurmadılar dağa çıkmadılar diye mi? yol kesmediler diye mi? bayrak yakmadılar diye mi ? günahsız öğretmenleri imamları kamu görevlilerini öldürmediler diye mi ? Türk sorunu çözülmeli hem de acilen. Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Ama hala halkımızdan bunu kabullenmekte zorluk çekenler var.Hala demokrasi ab diyerek memleketi ikinci plana atanlar var.Ya Sev Ya Terket, Türkiye Türklerindir gibi laflar hala rahatsız ediyor birilerini.Bu nasıl iş ben anlayamadım.. Alıntı
Φ Merkez61 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 ben Türküm diyebilenler dışında bu ülke kimseye kalmaz kimse aklından çıkarmasın boyle emmelleri olanlarda boşa beklemesin.TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR. Alıntı
Φ cemkaya Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 türkiye bizimdir türklerindir adı üstünde türk-iye istemeyen defolsun herşeyde kendimizi yetiştirip ülkemizi savunup sahip çıkalım solsuysada benim solsum sağcıysada benim sağcım. doğusuda batısıda bizimdir. buradan sesleniyorum. atom parçalanır ama türkiye asla.... Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 türkiye bizimdir türklerindir adı üstünde türk-iye istemeyen defolsun herşeyde kendimizi yetiştirip ülkemizi savunup sahip çıkalım solsuysada benim solsum sağcıysada benim sağcım. doğusuda batısıda bizimdir. buradan sesleniyorum. atom parçalanır ama türkiye asla.... 14749[/snapback] daha güçlü türkiye için elele Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 türkiye bizimdir türklerindir adı üstünde türk-iye istemeyen defolsun herşeyde kendimizi yetiştirip ülkemizi savunup sahip çıkalım solsuysada benim solsum sağcıysada benim sağcım. doğusuda batısıda bizimdir. buradan sesleniyorum. atom parçalanır ama türkiye asla.... 14749[/snapback] daha güçlü türkiye için elele 14751[/snapback] Evet... DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN ELELE... Alıntı
Φ zebandar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 [Türkiye türklerinse bu ülkede yaşayan diğer halklar ne yapsın canım kardeşim. işinize geldimi kardeş işinize gelmedimi kalleş mi oluyor. MHP nin Kürt illerindeki adaylara ne demeli onlarda mı hain. Lütfen arkadaşlar ne dediğimizi kulağımız duysun. Türkiye Türklerindir...!! Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Türk sorunu yok. Türkü sorun görenlerde sorun var. Artık psikolojik denilebilir.. Saygılar... Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 [Türkiye türklerinse bu ülkede yaşayan diğer halklar ne yapsın canım kardeşim. işinize geldimi kardeş işinize gelmedimi kalleş mi oluyor. MHP nin Kürt illerindeki adaylara ne demeli onlarda mı hain. Lütfen arkadaşlar ne dediğimizi kulağımız duysun. Türkiye Türklerindir...!! 15161[/snapback] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Türkiye Türklerin yanlış mı oldu tamam tamam Türkiye Araplarındır hatta Farslarındır hayır İngilizlerindir sorun yapmayın hallederiz Sevgiyle Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.