Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Pek inanasım gelmiyor ama elbette başarılı olmasını isterim...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl fatih tekkeyi bize versinlerde isterlerse uefayı alsınlar problem deil...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl fatih tekkeyi bize versinlerde isterlerse uefayı alsınlar problem deil... fatih tekke fenerbahçeye giderse onun trabzonlu olduğundan şüphe ederim... hiçbiyere gitmemeli... ben bir trabzonsporlu olarak uefa'da şanslı görmüyorum takımı... ilk önce bizim lig'de başarıyı yakalıyalımda ondan sonra avrupa'ya bakarız....geçtiğimiz sezon zaten yeterince sinir etti bizi inşallah bu sene öyle olmaz...
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Bence Başarılı Olacak Derim Çünkü Ts Forweti iyi Fatih Tekke %100 Yattara Dersen Öyle...
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl Fatih T. Fb Gitmesi %1 Bile Degil Erbay Arkadaşım.... ahahahh zuahahah puahahah geldi bile dostum
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Fatih Tekke Gittimi?? Fener Şampiyon şimdiden tümer fatih R.Carlos gelecekti Hatta...
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl fatih tekkeyi fenere verirsek eğer bu trabzonspor'un sonu olur taraftar ile yönetimin arası açılır bence kesinlikle fenere gitmez...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.