Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 kadın kendini önce ruhen sonra fiziken doyurabilecek erkek ister 14482[/snapback] sonra ne ister sadece bu kadar mı? :D 14485[/snapback] işte fiziken derken sadece bensel demiyorum onun için iş,kariyer falanfalan da giriyor da çok uzun buraya sığmaz şimdi 14488[/snapback] hee tamam kıstas geçtin yani fiziksel derken anladım az söz çok mana yani iyi anlayan anlasın diyon yani heee 14489[/snapback] afedersin erkeklere alt yazı geçmek gerektiğini unutmuşum 14492[/snapback] kadınları anlamak zor neyi nezaman kast ettiklerinide naparsın seninle birlikte olmak istiyorum der seninle sex yapmak istiyorum yerine buda onun gibi birsey ben de fiziken doyura bilecek erkek ister derken kadınını tatmin edecek işi yarı yolda bırakmayan yolun sonuna kadar giden erkek ister sandım ne var bunda yaaa sonradan düzelttik ya ama suç bende değil çok sade ve öz yazmışsın her tarafa gidiyor be Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 afedersin erkeklere alt yazı geçmek gerektiğini unutmuşum 14492[/snapback] kadınları anlamak zor neyi nezaman kast ettiklerinide naparsın seninle birlikte olmak istiyorum der seninle sex yapmak istiyorum yerine buda onun gibi birsey ben de fiziken doyura bilecek erkek ister derken kadınını tatmin edecek işi yarı yolda bırakmayan yolun sonuna kadar giden erkek ister sandım ne var bunda yaaa sonradan düzelttik ya ama suç bende değil çok sade ve öz yazmışsın her tarafa gidiyor be 14870[/snapback] saygıdeğer arkadaşlar ; fiziken doyuma ulaştırmak derken ilk sırada cinsellik geliyor tabi ,ama diğerlerini de kastetmiştim ben ,yanlız unuttum şimdi neyi kastettiğimi.. Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 afedersin erkeklere alt yazı geçmek gerektiğini unutmuşum 14492[/snapback] kadınları anlamak zor neyi nezaman kast ettiklerinide naparsın seninle birlikte olmak istiyorum der seninle sex yapmak istiyorum yerine buda onun gibi birsey ben de fiziken doyura bilecek erkek ister derken kadınını tatmin edecek işi yarı yolda bırakmayan yolun sonuna kadar giden erkek ister sandım ne var bunda yaaa sonradan düzelttik ya ama suç bende değil çok sade ve öz yazmışsın her tarafa gidiyor be 14870[/snapback] saygıdeğer arkadaşlar ; fiziken doyuma ulaştırmak derken ilk sırada cinsellik geliyor tabi ,ama diğerlerini de kastetmiştim ben ,yanlız unuttum şimdi neyi kastettiğimi.. 14881[/snapback] neyse takma kafanı bosver gitsin neyin ne oldugunu o kadarda önemli değil Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Yani mystic ortaya bir cümle yazdın bütün erkeklerin kafasını karıştırdın sabahtan beri fiziksel doyum nedir diye birbirimiz yiyoz Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Yani mystic ortaya bir cümle yazdın bütün erkeklerin kafasını karıştırdın sabahtan beri fiziksel doyum nedir diye birbirimiz yiyoz 14888[/snapback] walla ya ,kötüsü bende anlamadım sonradan ne dediğimi hatırlayabilsem açıklicam da ,neyse artık Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Benim karnım acıktı bu topicte... Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 ""Evlilkik için bayanlarca öncelik nedir?, İŞ,KARİYER,KARAKTER,YAKIŞIKLILIK,HUY ??? topiğinde yazmış oldugun bu cevap Dün, 9:12:20 =8/9/2005 kadın kendini önce ruhen sonra fiziken doyurabilecek erkek ister "" işte bu yazılanlar olayları açıklar beli vede hatırlamana yardımcı olur umarım Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 ""Evlilkik için bayanlarca öncelik nedir?, İŞ,KARİYER,KARAKTER,YAKIŞIKLILIK,HUY ??? topiğinde yazmış oldugun bu cevap Dün, 9:12:20 =8/9/2005 kadın kendini önce ruhen sonra fiziken doyurabilecek erkek ister "" işte bu yazılanlar olayları açıklar beli vede hatırlamana yardımcı olur umarım 14895[/snapback] ağlamak istiyorum gelmeyin üstüme yaaa...ayrıca bu konu neden bana döndü,tartışın işte aranızda..balık hafızam var kardeşim neyi düşünüp te yazdım bilmiyorum ki.zaten bi ruhsal doyum var bide fiziksel dimi? işte önce ruhen doymak ister kadın sonra fiziken demek istemişimdir kesin,hah toparliyim biraz Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 ""Evlilkik için bayanlarca öncelik nedir?, İŞ,KARİYER,KARAKTER,YAKIŞIKLILIK,HUY ??? topiğinde yazmış oldugun bu cevap Dün, 9:12:20 =8/9/2005 kadın kendini önce ruhen sonra fiziken doyurabilecek erkek ister "" işte bu yazılanlar olayları açıklar beli vede hatırlamana yardımcı olur umarım 14895[/snapback] ağlamak istiyorum gelmeyin üstüme yaaa...ayrıca bu konu neden bana döndü,tartışın işte aranızda..balık hafızam var kardeşim neyi düşünüp te yazdım bilmiyorum ki.zaten bi ruhsal doyum var bide fiziksel dimi? işte önce ruhen doymak ister kadın sonra fiziken demek istemişimdir kesin,hah toparliyim biraz 14974[/snapback] === Bugün, 9:01:57 Linkle: #1 Acemi Grup: Üyeler Mesaj: 36 Katılım: 6 Eylül, 2005 Nereden: sezar olarak profilim var Üye No: 8324 Erkeklere doğru anlaması için altyazı notu konulması gereklimidir? sezar1 Bugün, 9:46:03 Linkle: #2 Acemi Grup: Üyeler Mesaj: 36 Katılım: 6 Eylül, 2005 Nereden: sezar olarak profilim var Üye No: 8324 Bu söz Dün mystic river in kullandığı bir cümleydi..ve beğenildi.. ==== sezar1 in yazıları işte sebep bunlar olay sana böyle döndü yaaa bosuna aglama kilit noktası sen oldugun için sana döndü Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 esas neden erkeklere bişeyi anlamaları gerektiği için dipnot gerektiğiydi.. bana kızma ..hazır cevap hoşuma gitmişti.. hatta ala turkada dipnotsuz anlayacak bir erkek istemişti kendine Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 esas neden erkeklere bişeyi anlamaları gerektiği için dipnot gerektiğiydi.. bana kızma ..hazır cevap hoşuma gitmişti.. hatta ala turkada dipnotsuz anlayacak bir erkek istemişti kendine 14994[/snapback] kendi yazdıklarını kontrol et bulacan ok? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 GENEL OLARAK TİP VE KARİYER ÖNDE OLAN ÖZELLİKLER.TABİ BU HERKES İÇİN AYNI DEĞİLDİR BEN İLK OLARAK ELLERİNE DİKKAT EDERİM MESELA.DİŞLERİ,DUDAK YAPISI BENİM İÇİN ÖNEMLİ.BİDE GAMZESİ VARSA OFFFF DEĞME KEYFİME.SES TONUDA ETKİLEYİCİ İSE TAMAMDIR YAZILDIM ONA....... ASLINDA HEPSİNDEN AZCIK OLMALI Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 GENEL OLARAK TİP VE KARİYER ÖNDE OLAN ÖZELLİKLER.TABİ BU HERKES İÇİN AYNI DEĞİLDİR BEN İLK OLARAK ELLERİNE DİKKAT EDERİM MESELA.DİŞLERİ,DUDAK YAPISI BENİM İÇİN ÖNEMLİ.BİDE GAMZESİ VARSA OFFFF DEĞME KEYFİME.SES TONUDA ETKİLEYİCİ İSE TAMAMDIR YAZILDIM ONA....... ASLINDA HEPSİNDEN AZCIK OLMALI 15032[/snapback] ilk başta okudugumda hayvan pazarından at alıyorsun sandım eller, ayaklar, dişler, dudaklar ama gamze olayı bitirdi çünkü herkeste yok bende var ama sana gelmez haberin ola neyse Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 GENEL OLARAK TİP VE KARİYER ÖNDE OLAN ÖZELLİKLER.TABİ BU HERKES İÇİN AYNI DEĞİLDİR BEN İLK OLARAK ELLERİNE DİKKAT EDERİM MESELA.DİŞLERİ,DUDAK YAPISI BENİM İÇİN ÖNEMLİ.BİDE GAMZESİ VARSA OFFFF DEĞME KEYFİME.SES TONUDA ETKİLEYİCİ İSE TAMAMDIR YAZILDIM ONA....... ASLINDA HEPSİNDEN AZCIK OLMALI 15032[/snapback] ilk başta okudugumda hayvan pazarından at alıyorsun sandım eller, ayaklar, dişler, dudaklar ama gamze olayı bitirdi çünkü herkeste yok bende var ama sana gelmez haberin ola neyse 15048[/snapback] BAKIYORUMDA BU İŞLERİN KURDU OLMUŞSUN AMA BEN KURTLARI HİÇ SEVMEM, GAMZELİDE OLSA Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 GENEL OLARAK TİP VE KARİYER ÖNDE OLAN ÖZELLİKLER.TABİ BU HERKES İÇİN AYNI DEĞİLDİR BEN İLK OLARAK ELLERİNE DİKKAT EDERİM MESELA.DİŞLERİ,DUDAK YAPISI BENİM İÇİN ÖNEMLİ.BİDE GAMZESİ VARSA OFFFF DEĞME KEYFİME.SES TONUDA ETKİLEYİCİ İSE TAMAMDIR YAZILDIM ONA....... ASLINDA HEPSİNDEN AZCIK OLMALI 15032[/snapback] ilk başta okudugumda hayvan pazarından at alıyorsun sandım eller, ayaklar, dişler, dudaklar ama gamze olayı bitirdi çünkü herkeste yok bende var ama sana gelmez haberin ola neyse 15048[/snapback] BAKIYORUMDA BU İŞLERİN KURDU OLMUŞSUN AMA BEN KURTLARI HİÇ SEVMEM, GAMZELİDE OLSA 15456[/snapback] kurtlar adam yerler ben kurt değilim kurtcuk kurtcukkkkk haberin ola :D Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 ya yine neler kaçırmışım kurt kim kurtçuk kim.konu neydi ?nereye geldi Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 GENEL OLARAK TİP VE KARİYER ÖNDE OLAN ÖZELLİKLER.TABİ BU HERKES İÇİN AYNI DEĞİLDİR BEN İLK OLARAK ELLERİNE DİKKAT EDERİM MESELA.DİŞLERİ,DUDAK YAPISI BENİM İÇİN ÖNEMLİ.BİDE GAMZESİ VARSA OFFFF DEĞME KEYFİME.SES TONUDA ETKİLEYİCİ İSE TAMAMDIR YAZILDIM ONA....... ASLINDA HEPSİNDEN AZCIK OLMALI 15032[/snapback] ilk başta okudugumda hayvan pazarından at alıyorsun sandım eller, ayaklar, dişler, dudaklar ama gamze olayı bitirdi çünkü herkeste yok bende var ama sana gelmez haberin ola neyse 15048[/snapback] BAKIYORUMDA BU İŞLERİN KURDU OLMUŞSUN AMA BEN KURTLARI HİÇ SEVMEM, GAMZELİDE OLSA 15456[/snapback] kurtlar adam yerler ben kurt değilim kurtcuk kurtcukkkkk haberin ola :D 16082[/snapback] O ZAMAN SENDE DİKKAT ET KURTCUKLAR KÜÇÜK OLDUĞUNDAN KOLAY ÖLDÜRÜLÜRLER.AYAK ALTINDA ELİZMEYESİN SEVGİLİ KURTCUUUKK Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 ya yine neler kaçırmışım kurt kim kurtçuk kim.konu neydi ?nereye geldi 16095[/snapback] camdan dısanı bak konuyu görcen Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 O ZAMAN SENDE DİKKAT ET KURTCUKLAR KÜÇÜK OLDUĞUNDAN KOLAY ÖLDÜRÜLÜRLER.AYAK ALTINDA ELİZMEYESİN SEVGİLİ KURTCUUUKK 16099[/snapback] bu kurtcuk edip geçmemek lazım bu kurtcugun bir özelliği var o da istediği zman kurt adam olabilme özelliği birde eziyim derken yenmede saygılar Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 O ZAMAN SENDE DİKKAT ET KURTCUKLAR KÜÇÜK OLDUĞUNDAN KOLAY ÖLDÜRÜLÜRLER.AYAK ALTINDA ELİZMEYESİN SEVGİLİ KURTCUUUKK 16099[/snapback] bu kurtcuk edip geçmemek lazım bu kurtcugun bir özelliği var o da istediği zman kurt adam olabilme özelliği birde eziyim derken yenmede saygılar 16508[/snapback] AMANİN ÇOK KORKTUM Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Ne kurdu ne kurtçuğu ya.. Konu ne kurt ne. Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 O ZAMAN SENDE DİKKAT ET KURTCUKLAR KÜÇÜK OLDUĞUNDAN KOLAY ÖLDÜRÜLÜRLER.AYAK ALTINDA ELİZMEYESİN SEVGİLİ KURTCUUUKK 16099[/snapback] bu kurtcuk edip geçmemek lazım bu kurtcugun bir özelliği var o da istediği zman kurt adam olabilme özelliği birde eziyim derken yenmede saygılar 16508[/snapback] AMANİN ÇOK KORKTUM 16531[/snapback] ya bu kurt mu habbeti baydı zaten kurt ne kurtcuk ne sorgu süal oldu konuyu kapatalım istersen ben boyun eydım istediklerin olsun Alıntı
Φ stockholmsyndrome Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 başka kadınların değil beraber olduğum kadının ne düşündüğü önemlidir benim için.kafa karıştırmaya gerek yok yaşayın ''anı'' Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.