Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
kadın kendini önce ruhen sonra fiziken doyurabilecek erkek ister ;)

14482[/snapback]

sonra ne ister sadece bu kadar mı?

:D :D :D

14485[/snapback]

işte fiziken derken sadece bensel demiyorum onun için iş,kariyer falanfalan da giriyor da çok uzun buraya sığmaz şimdi :D

14488[/snapback]

hee tamam kıstas geçtin yani fiziksel derken anladım

az söz çok mana yani

iyi anlayan anlasın diyon yani heee

14489[/snapback]

afedersin erkeklere alt yazı geçmek gerektiğini unutmuşum :lol:

14492[/snapback]

kadınları anlamak zor neyi nezaman kast ettiklerinide naparsın

seninle birlikte olmak istiyorum der seninle sex yapmak istiyorum yerine buda onun gibi birsey ben de fiziken doyura bilecek erkek ister derken kadınını tatmin edecek işi yarı yolda bırakmayan yolun sonuna kadar giden erkek ister sandım ne var bunda yaaa

sonradan düzelttik ya ama suç bende değil çok sade ve öz yazmışsın her tarafa gidiyor be :unsure::unsure:

Gönderi tarihi:

14492[/snapback]

seninle birlikte olmak istiyorum der seninle sex yapmak istiyorum yerine buda onun gibi birsey ben de fiziken doyura bilecek erkek ister derken kadınını tatmin edecek işi yarı yolda bırakmayan yolun sonuna kadar giden erkek ister sandım ne var bunda yaaa

sonradan düzelttik ya ama suç bende değil çok sade ve öz yazmışsın her tarafa gidiyor be :unsure::unsure:

14870[/snapback]

saygıdeğer arkadaşlar ;

fiziken doyuma ulaştırmak derken ilk sırada cinsellik geliyor tabi ,ama diğerlerini de kastetmiştim ben ,yanlız unuttum şimdi neyi kastettiğimi.. ^_^

Gönderi tarihi:

14492[/snapback]

14870[/snapback]

saygıdeğer arkadaşlar ;

fiziken doyuma ulaştırmak derken ilk sırada cinsellik geliyor tabi ,ama diğerlerini de kastetmiştim ben ,yanlız unuttum şimdi neyi kastettiğimi.. ^_^

14881[/snapback]

neyse takma kafanı bosver gitsin neyin ne oldugunu o kadarda önemli değil

-_-

Gönderi tarihi:

Yani mystic ortaya bir cümle yazdın bütün erkeklerin kafasını karıştırdın sabahtan beri fiziksel doyum nedir diye birbirimiz yiyoz :D

Gönderi tarihi:
Yani mystic ortaya bir cümle yazdın bütün erkeklerin kafasını karıştırdın sabahtan beri fiziksel doyum nedir diye birbirimiz yiyoz  :D

14888[/snapback]

walla ya ,kötüsü bende anlamadım sonradan ne dediğimi :D

hatırlayabilsem açıklicam da ,neyse artık :D

Gönderi tarihi:

""Evlilkik için bayanlarca öncelik nedir?, İŞ,KARİYER,KARAKTER,YAKIŞIKLILIK,HUY ???

topiğinde yazmış oldugun bu cevap

Dün, 9:12:20 =8/9/2005

kadın kendini önce ruhen sonra fiziken doyurabilecek erkek ister ""

işte bu yazılanlar olayları açıklar beli vede hatırlamana yardımcı olur umarım

Gönderi tarihi:
""Evlilkik için bayanlarca öncelik nedir?, İŞ,KARİYER,KARAKTER,YAKIŞIKLILIK,HUY ???

kadın kendini önce ruhen sonra fiziken doyurabilecek erkek ister  ""

14895[/snapback]

ağlamak istiyorum gelmeyin üstüme yaaa...ayrıca bu konu neden bana döndü,tartışın işte aranızda..balık hafızam var kardeşim neyi düşünüp te yazdım bilmiyorum ki.zaten bi ruhsal doyum var bide fiziksel dimi? işte önce ruhen doymak ister kadın sonra fiziken demek istemişimdir kesin,hah toparliyim biraz :P

Gönderi tarihi:

kadın kendini önce ruhen sonra fiziken doyurabilecek erkek ister  ""

14895[/snapback]

ağlamak istiyorum gelmeyin üstüme yaaa...ayrıca bu konu neden bana döndü,tartışın işte aranızda..balık hafızam var kardeşim neyi düşünüp te yazdım bilmiyorum ki.zaten bi ruhsal doyum var bide fiziksel dimi? işte önce ruhen doymak ister kadın sonra fiziken demek istemişimdir kesin,hah toparliyim biraz :P

14974[/snapback]

===

Bugün, 9:01:57 Linkle: #1

Acemi

Grup: Üyeler

Nereden: sezar olarak profilim var

Üye No: 8324

Erkeklere doğru anlaması için altyazı notu konulması gereklimidir?

sezar1 Bugün, 9:46:03 Linkle: #2

Acemi

Grup: Üyeler

Nereden: sezar olarak profilim var

Üye No: 8324

Bu söz Dün mystic river in kullandığı bir cümleydi..ve beğenildi.. ====

sezar1 in yazıları işte sebep bunlar olay sana böyle döndü yaaa

bosuna aglama kilit noktası sen oldugun için sana döndü <_<-_-

Gönderi tarihi:

esas neden erkeklere bişeyi anlamaları gerektiği için dipnot gerektiğiydi..

bana kızma ..hazır cevap hoşuma gitmişti..

hatta ala turkada dipnotsuz anlayacak bir erkek istemişti kendine :D

Gönderi tarihi:

GENEL OLARAK TİP VE KARİYER ÖNDE OLAN ÖZELLİKLER.TABİ BU HERKES İÇİN AYNI DEĞİLDİR BEN İLK OLARAK ELLERİNE DİKKAT EDERİM MESELA.DİŞLERİ,DUDAK YAPISI BENİM İÇİN ÖNEMLİ.BİDE GAMZESİ VARSA OFFFF DEĞME KEYFİME.SES TONUDA ETKİLEYİCİ İSE TAMAMDIR YAZILDIM ONA....... :D:D

ASLINDA HEPSİNDEN AZCIK OLMALI :P:P

Gönderi tarihi:
GENEL OLARAK TİP VE KARİYER ÖNDE OLAN ÖZELLİKLER.TABİ BU HERKES İÇİN AYNI DEĞİLDİR BEN İLK OLARAK ELLERİNE DİKKAT EDERİM MESELA.DİŞLERİ,DUDAK YAPISI BENİM İÇİN ÖNEMLİ.BİDE GAMZESİ VARSA OFFFF DEĞME KEYFİME.SES TONUDA ETKİLEYİCİ İSE TAMAMDIR YAZILDIM ONA....... :D  :D

ASLINDA HEPSİNDEN AZCIK OLMALI :P  :P

15032[/snapback]

ilk başta okudugumda hayvan pazarından at alıyorsun sandım eller, ayaklar, dişler, dudaklar

ama

gamze olayı bitirdi çünkü herkeste yok bende var ama sana gelmez haberin ola ;)

neyse

Gönderi tarihi:
GENEL OLARAK TİP VE KARİYER ÖNDE OLAN ÖZELLİKLER.TABİ BU HERKES İÇİN AYNI DEĞİLDİR BEN İLK OLARAK ELLERİNE DİKKAT EDERİM MESELA.DİŞLERİ,DUDAK YAPISI BENİM İÇİN ÖNEMLİ.BİDE GAMZESİ VARSA OFFFF DEĞME KEYFİME.SES TONUDA ETKİLEYİCİ İSE TAMAMDIR YAZILDIM ONA....... :D  :D

15032[/snapback]

ilk başta okudugumda hayvan pazarından at alıyorsun sandım eller, ayaklar, dişler, dudaklar

ama

neyse

15048[/snapback]

BAKIYORUMDA BU İŞLERİN KURDU OLMUŞSUN AMA BEN KURTLARI HİÇ SEVMEM, GAMZELİDE OLSA :alien:

Gönderi tarihi:

15032[/snapback]

ama

neyse

15048[/snapback]

BAKIYORUMDA BU İŞLERİN KURDU OLMUŞSUN AMA BEN KURTLARI HİÇ SEVMEM, GAMZELİDE OLSA :alien:

15456[/snapback]

kurtlar adam yerler ben kurt değilim kurtcuk kurtcukkkkk

haberin ola :D :D

Gönderi tarihi:

15032[/snapback]

ama

neyse

15048[/snapback]

15456[/snapback]

kurtlar adam yerler ben kurt değilim kurtcuk kurtcukkkkk

haberin ola :D :D

16082[/snapback]

O ZAMAN SENDE DİKKAT ET KURTCUKLAR KÜÇÜK OLDUĞUNDAN KOLAY ÖLDÜRÜLÜRLER.AYAK ALTINDA ELİZMEYESİN :P SEVGİLİ KURTCUUUKK

Gönderi tarihi:

O ZAMAN SENDE DİKKAT ET KURTCUKLAR KÜÇÜK OLDUĞUNDAN KOLAY ÖLDÜRÜLÜRLER.AYAK ALTINDA ELİZMEYESİN :P SEVGİLİ KURTCUUUKK

16099[/snapback]

bu kurtcuk edip geçmemek lazım

bu kurtcugun bir özelliği var

o da istediği zman kurt adam olabilme özelliği :lol: birde eziyim derken yenmede :P saygılar

Gönderi tarihi:

16099[/snapback]

o da istediği zman kurt adam olabilme özelliği :lol: birde eziyim derken yenmede :P saygılar

16508[/snapback]

:unsure: AMANİN ÇOK KORKTUM :P:P

Gönderi tarihi:

16099[/snapback]

16508[/snapback]

:unsure: AMANİN ÇOK KORKTUM :P:P

16531[/snapback]

ya bu kurt mu habbeti baydı zaten kurt ne kurtcuk ne sorgu süal oldu konuyu kapatalım istersen ben boyun eydım istediklerin olsun -_-

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.