Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Yılbaşı Hediyesi Fikirleri


asisedef06

Önerilen İletiler

Hediye deyince akan sular durur. Akan sular durunca devreye biz gireriz ve binlerce hediye çeşitlerini sizlere sunarız. Hem de en farklı hediye seçenekleriyle birlikte! Yılbaşında sevdiklerinize hediye alma gibi bir planınız varsa bunu bizi okumadan gerçekleştirmeyin. Farklı hediye seçeneklerimizle sizi ve hediye alacağınız sevdiğinizi şaşırtmayı amaçlıyoruz. Tabi görevimiz sadece şaşırtmak değil, aynı oranda mutlu etmek ve sevindirmek. Sıradan hediye vermekten nefret eden bir kişilikteyseniz eğer sizler için hazırladığımız farklı yılbaşı hediye seçeneklerini incelemenizde büyük fayda var. Farklı bir yılbaşı gecesi, farklı hediyelerle daha çok mümkün!

 

Yılbaşına Özel Hediye Fikirleri

 

yilbasi-hediyeleri-1113.jpg

 

Dikiş izi her zaman ürkütücü ve insanın özgüveninin sarsılmasına yol açan bir etkendir. Tabi bu dikiş iziyle hiçbir insanın problemi olacağını düşünmüyoruz. Farklı iPhone kılıf serisinden bir seçenek daha! Bu kılıfı vermek için yılbaşını sabırsızlıkla beklediğinizin farkındayız.

 

yilbasi-hediyeleri-2114.jpg

 

Noel Baba’nın geyiği bizlere misafir olmaya devam ediyor. Bu seferki yeri, beyaz bir tişörte sevimlilik ve şirinlik katmak. Yılbaşının anlamına uygun verilecek en farklı ve uygun hediye seçeneklerinden biri de bu geyik tişört.

 

yilbasi-hediyeleri-3114.jpg

 

Tüylü fötr şapka ve topuklu ayakkabı.. Bir bayanın şık olması için yeterli iki etken. Yeni yılda da şıklığına devam etmek isteyen, şıklığına farklı bir hava katmak isteyen bayanlara verilecek en güzel yılbaşı hediyelerinden.

 

yilbasi-hediyeleri-4114.jpg

 

Bir bayan için topuklu ayakkabının yerini asla bir erkek anlayamaz. Ancak ona nasıl yakıştığını gayet iyi anlar. Bayanların ruhuna hitap edecek, farklı yapıda topuklu ayakkabı yılbaşında alacakları en unutulmaz hediye olacak.

 

yilbasi-hediyeleri-5114.jpg

 

Arayıp da bulamadığınız tüm farklı yılbaşı hediyeleri burada! Duvar saatlerinin göze en hoşa geleni desek pek abartmış olmayız herhalde.

 

yilbasi-hediyeleri-6113.jpg

 

Efsane A Takımı dizisinden Mr. T’yi bilmeyen yoktur. Epey bir hayran kitlesi olan Mr. T, çaydanlıklarınızı çoktan süslemiş bile! Bu sefer arada ufak bir fark var ancak. Mr. T, Mr. Tea olmuş durumda!

 

yilbasi-hediyeleri-7114.jpg

 

Yılbaşına uygun vereceğiniz farklı hediyeleri şimdiden seçmenizde yarar var çünkü zamanınız gittikçe daralıyor. Hediyesiz kalmayın sonra!

 

yilbasi-hediyeleri-8114.jpg

 

Yılbaşında da yılbaşına uygun tişörtler giyilmeli! Çift olarak giyebileceğiniz tişörtler de dışarıdan hoş bir uyuma sahip olduğunuzu gösterecektir.

 

yilbasi-hediyeleri-9111.jpg

 

Ördekler en sevimli ve zararsız hayvanlardan biri olsa gerek. Sevmeyen de yoktur herhalde. Bu sevimli hayvanları kupanızda da taşımak isterseniz, zaman kaybetmenize gerek yok. Yılbaşında sunabileceğiniz sürpriz hediyeler arasında olan bu bardak sevdiklerinizi mutlu etmeye yetecek.

 

yilbasi-hediyeleri-10113.jpg

 

Rengarenk iPhone kılıfı, rengarenk ve hayat dolu iPhone sahiplerine çok yakışacak! Yılbaşı hediyesi olarak verebileceğiniz farklı ve renkli bir kılıf!

 

Aşkın bir süresi var mıdır gerçekten? Aşk bir gün biter mi yoksa gerçek aşklar sonsuza kadar sürer mi? Aşık olurken kalbimize, beynimize ve kendimize söz geçiremeyiz. Bazen anlık bir duygu, bazen de yavaşça kendimizi teslim ederiz bu güzel ve anlamlı duyguya. Sonunu bilmeden, körü körüne bağlanırız gözlerimizi kapatarak. Hayal kırıklığı bizim kitabımızda hiç yazmaz. Çünkü biliriz ki aşık olduğumuz sevgilimizde bize aynı şekilde bağlanmış durumda. Onunla geçirdiğimiz anlarda zaman dursun isteriz, akrep ve yelkovan hiç ilerlemesin.. Bir saniye bile yanından ayrıldığımızda deliler gibi özleriz. Mutlu olması için gözlerinin derinliklerine bakarız. Biz, onunlayken hep mutluyuzdur zaten. O da bizimleyken gayet mutludur. Bazı özel günlerimiz vardır onunla. Doğum günleri, tanışma yıldönümü ya da Sevgililer Günü gibi mesela. Bir de yılbaşı vardır tabi. Beraber geçireceğiniz koca bir yılın ilk günü olan o özel gece.. Her özel gecede olduğu gibi o geceyi de onunla geçirmek istersiniz. Özel geceleri daha da özel hale getiren hediyeler vardır. Gecenizi güzel bir hediyeyle tamamlarsınız. Bu yılbaşı da beraber geçirilecek güzel bir yılbaşı olacak ve siz de sevgilinize en güzel yılbaşı hediyesini vermek için uğraşacaksınız. En güzel yılbaşılar sizin olsun..

 

Erkeklere Yılbaşında Verilebilecek Hediyeler

 

yilbasi-hediyeleri-193.jpg

 

Karanlık bir ormanın derinlerinden gelen ürkütücü sesler.. Nereden geldiği asla bilinmiyor ve içinizi mi korkutuyor? Korkutmasın! O ses bu cüzdanın üstündeki ağacın dalındaki bir kuştan geliyor olabilir!

 

yilbasi-hediyeleri-294.jpg

 

Korku filmi hastaları bir başka olur her zaman. Her korku filmindeki karakterleri oldukça benimserler. Öyle ki sigara tabakalarının üstünde saklayacak kadar.. Yılbaşı hediye seçenekleri sayesinde unutulmaz hediyeler vermeye hazır olun!

 

yilbasi-hediyeleri-394.jpg

 

Yolunu kaybetmiş bir derviş gibi ortalarda dolanmayı istemezsiniz değil mi? Hele ki söz konusu kişi sevgilinizse.. O zaman bir kol pusulası bütün sorununuzu çözecek gibi duruyor!

 

yilbasi-hediyeleri-494.jpg

 

Ne zaman bir kol düğmesi görsek aklımıza Barış Manço gelir nedense. Yazdığı Kol Düğmeleri şarkısını o kadar çok benimsemişizdir artık. Sevgilinize verebileceğiniz yılbaşı hediyelerinden en şıkı bu kol düğmeleri olabilir.

 

yilbasi-hediyeleri-594.jpg

 

Sevgilinizin sizin aşkınızdan dolayı midesinde kelebekler uçuşuyor olabilir. O kelebekleri görüntülemede sıra. Belki onun kelebekleri kadar önemli değil ama yine de kelebekli bir tükenmez kalem aşkınızın gücünü ortaya koyabilir.

 

yilbasi-hediyeleri-693.jpg

 

Şıklığına önem veren sevgilinize siz de bir katkıda bulunun! Yılbaşında hediye edeceğiniz bu fular belki de bütün kış sevgilinizin boynundan inmeyecek.

 

yilbasi-hediyeleri-794.jpg

 

Çakmağı ateşleme vakti geldi artık! Aşkınızın alevi kadar yüksek olmasa da bu çakmakta oldukça işe yarayacak cinsten.

 

yilbasi-hediyeleri-894.jpg

 

3 kordonlu bir kol saati daha önce hiç dikkatinizi çekmiş miydi? Çekmemişse bile şimdi fazlasıyla çekmiştir ve yılbaşı hediyesi olarakta dikkat çekeceğinden emin olabilirsiniz.

 

yilbasi-hediyeleri-991.jpg

 

Sevgiliniz biraz kilo vermiş olabilir ve pantolonları belinden düşüyor olabilir. Hemen devreye siz giriyorsunuz ve belden düşen pantolonlarına bu şık kemerle son veriyorsunuz!

 

yilbasi-hediyeleri-1093.jpg

 

Grimm hayranlarının bayılacağı bir hediye! Bu ajandaya yazı yazmaya bile kıyamayacak sevgiliniz! Unutamayacağı ve sevinçten kollarınıza sımsıkı sarılacağı bir yılbaşı hediyesi olacak!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.