Φ Armance Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Elma ve Sarap Kadinlar agactaki elma gibidir. En iyileri en ust dallarda bulunur. Erkeklerin cogu dusup incinmekten korktuklari icin üst dallara uzanmak istemezler. Onun yerine yere dusmus curukleri toplarlar cunku onlari elde etmek daha kolaydir. Yukaridaki elmalar ise kendilerinda ararlar suçu ve sorarlar nerede hata yapiyorum diye. Aslinda gercekten hatasiz ve muhtesemlerdir. Sadece dogru erkegin ortaya cikip cesaretini ve yuregini toparlayip o ust dallara ulasmasidir butun olay. Erkekler ise ... erkekler ise iyi birer sarap gibidir. Koruk olarak baslarlar, mayhos ve tatsiz. Kadinlar tarafindan canlari cikana kadar cignendikten sonra ancak bir yemegin yaninda gidecek kadar tatlanirlar... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 peki yerdeki elmalar neden yerdedir, elbet onlarda ağaçta olmuş olmalı öncesinde... acaba üst dallardaki elmaya ulaşmaya çalışan biri bi alt daldakini yere düşürmüş olmasın yada önce onu alıp sonra gözünü daha yukarıdaki dallara dikmiş olmasın... diğer taraftan "Sadece dogru erkegin ortaya cikip cesaretini ve yuregini toparlayip o ust dallara ulasmasidir butun olay. " şu anlatıma katılmamak elde değil... kısaca herkes elindeki elmanın değerini bilsin kardeşim... erkekler konusunda yorum yapamıcam..doğru galiba o Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Elma ve Sarap Kadinlar agactaki elma gibidir. En iyileri en ust dallarda bulunur. Erkeklerin cogu dusup incinmekten korktuklari icin üst dallara uzanmak istemezler. Onun yerine yere dusmus curukleri toplarlar cunku onlari elde etmek daha kolaydir. Yukaridaki elmalar ise kendilerinda ararlar suçu ve sorarlar nerede hata yapiyorum diye. Aslinda gercekten hatasiz ve muhtesemlerdir. Sadece dogru erkegin ortaya cikip cesaretini ve yuregini toparlayip o ust dallara ulasmasidir butun olay. Erkekler ise ... erkekler ise iyi birer sarap gibidir. Koruk olarak baslarlar, mayhos ve tatsiz. Kadinlar tarafindan canlari cikana kadar cignendikten sonra ancak bir yemegin yaninda gidecek kadar tatlanirlar... katılıyıorum güzel tesbit teşekkürler Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 peki yerdeki elmalar neden yerdedir, elbet onlarda ağaçta olmuş olmalı öncesinde... acaba üst dallardaki elmaya ulaşmaya çalışan biri bi alt daldakini yere düşürmüş olmasın yada önce onu alıp sonra gözünü daha yukarıdaki dallara dikmiş olmasın... aynen katılıyorum... ama bence her zaman cesaretini toplayıp üst dala çıkan doğru erkek olmuyo. bazen de kıvrak,çevik, ağaca çok çıktığı için hangi dala basması gerektiğini bilen ve bu sayede en üst dala ulaşabilenler olabiliyo. işte onlar o en üst dalda ki herkesin imrendiği ama kimsenin ulaşamadığı elmalara yazık ediyo. Alıntı
Φ güçlü Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 ben hep derim elmayı severim diye.. emre yede aynenn katılıyorum aynen katılıyorum... ama bence her zaman cesaretini toplayıp üst dala çıkan doğru erkek olmuyo. bazen de kıvrak,çevik, ağaca çok çıktığı için hangi dala basması gerektiğini bilen ve bu sayede en üst dala ulaşabilenler olabiliyo. işte onlar o en üst dalda ki herkesin imrendiği ama kimsenin ulaşamadığı elmalara yazık ediyo. nefis... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 o üst dallara ulaşana kadar da,dallara basıp bir çok elmayı yere düşürüp çürümesıne sebeb olabilir de... Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 düşürüp çürüttüklerinden geçtik te üsttekilerin hakkını verseler bari Alıntı
Φ güçlü Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 acaba bu forumdaki bayanlar hangi elmalardan düşenlerden mi alt daldakilerden mi yoksa en üsttekilerden mi acaba cogunluk hangisinden? Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Elma ve Sarap Erkekler ise ... erkekler ise iyi birer sarap gibidir. Koruk olarak baslarlar, mayhos ve tatsiz. Kadinlar tarafindan canlari cikana kadar cignendikten sonra ancak bir yemegin yaninda gidecek kadar tatlanirlar... evet sarap gibi yillar gectikce iyileri olgunlasir kotuleride eksi bir tat alir ve eksiyenler en ustteki elmayi hak ettmemistirr olgunlasanlarda zaten o onun icin yazilmistir ve ................ ama serenade nin dedigi gibi dusen elmalarda onceden ordaydi belki onlari kandirdi erkekler zayif karakter kurbani oldular ama cokk guzel dii Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Bir kaç arkadaişıma katılıyorum bu durumda.. Hepsi o dalda yetişir. Küçücüktür ve yeni. Toplanmışlar ve daha sonrada yere atılıp çürümüşlerdir. Daha yenileri çıktığında onlara ulaşmak isterler. yani diyeceğim o ki, ilk günkü gibi kalmaz elma, ama bu demek değildir ki, çürüyüp yenilerine gitmelidirler. Asıl doğruluk, çürüdüğünde yere atmak değil, onla birlikte çürüyebilmektir. Yeniyken nasılsa, biraz zaman geçip görüntü ve tad bakımından değişklik gösterdiğinde de ilk günkü gibi davranabilmektir .. Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 çürüyen elmayla birlikte çürümek lafına katılmıyorum. bu sevgi değil merhamet olur. eğer benim belli bi yaştan sonra fiziki görünümüm önemli değil ama ruhumda bir tahrip olduysa ve insani değerlerim azaldıysa ama birlikte olduğum kişi zamana yenilmemiş ve aynı kalabildiyse bana merhamet edip yanımda kalsın istemem. ben çürüdüysem kimse benle birlikte çürümesin isterim... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 çürüyen elmayla birlikte çürümek lafına katılmıyorum. bu sevgi değil merhamet olur. eğer benim belli bi yaştan sonra fiziki görünümüm önemli değil ama ruhumda bir tahrip olduysa ve insani değerlerim azaldıysa ama birlikte olduğum kişi zamana yenilmemiş ve aynı kalabildiyse bana merhamet edip yanımda kalsın istemem. ben çürüdüysem kimse benle birlikte çürümesin isterim... bravo emre,işte bencil olmama buna denir Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 çürüyen elmayla birlikte çürümek lafına katılmıyorum. bu sevgi değil merhamet olur. eğer benim belli bi yaştan sonra fiziki görünümüm önemli değil ama ruhumda bir tahrip olduysa ve insani değerlerim azaldıysa ama birlikte olduğum kişi zamana yenilmemiş ve aynı kalabildiyse bana merhamet edip yanımda kalsın istemem. ben çürüdüysem kimse benle birlikte çürümesin isterim... emre yazin cok guzel aklima ne geldi paylasmak istedim ciktigim biri bana olursem kimseyle cikma ve olene dek bana sadik kal demisti bende bencil insan diyip terkettim haklisin ama merhamet degil sevgidir sizi birlikte tutan derimm Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 emre yazin cok guzel aklima ne geldi paylasmak istedim ciktigim biri bana olursem kimseyle cikma ve olene dek bana sadik kal demisti bende bencil insan diyip terkettim haklisin ama merhamet degil sevgidir sizi birlikte tutan derimm eğer karşı cins benim bazı iyi huylarımı sevip aşık olduysa (hoşgörü, dürüstlük, sevecenlik, samimiyet...gibi) ve yıllar geçtikten sonra ben bu huylarımı kaybettiysem, yani o sevdiği adamın yerine bi başka adam geldiyse bana olan sevgisi azalacak hatta yerini anti-pati alacaktır. bu durumda geride kalmış yılların hatırına yanımda kalacaktır ve ben bunu istemem Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Elma ve Sarap Kadinlar agactaki elma gibidir. En iyileri en ust dallarda bulunur. Erkeklerin cogu dusup incinmekten korktuklari icin üst dallara uzanmak istemezler. Onun yerine yere dusmus curukleri toplarlar cunku onlari elde etmek daha kolaydir. Yukaridaki elmalar ise kendilerinda ararlar suçu ve sorarlar nerede hata yapiyorum diye. Aslinda gercekten hatasiz ve muhtesemlerdir. Sadece dogru erkegin ortaya cikip cesaretini ve yuregini toparlayip o ust dallara ulasmasidir butun olay. Erkekler ise ... erkekler ise iyi birer sarap gibidir. Koruk olarak baslarlar, mayhos ve tatsiz. Kadinlar tarafindan canlari cikana kadar cignendikten sonra ancak bir yemegin yaninda gidecek kadar tatlanirlar... Ben bir elma yemiştim tadını hiç unutmam; yorucu bir işin sonuydu traktörün romörkünün üstünde oturuyodum keyifle o tatlı yorgunlukla bir elma ağacının altından geçiyoduk tam o sırada çok güzel bir elma gördüm ve kopardım dalından, tişörtümle sildim elmayı ve ısırdım o kadar tatlıydıki hala unutmam tadını.ama belki aynı elma dan olsa aynı tadı bulamam çünkü o zamanki şartlar vermişti o tadı ona...şimdi her şey değişti. Ben bir şarap içmiştim..Fransadan gelmişti şarap, tadı çok kötüydü.yanlış şartlarda bekletilmiş "bir bilenin "tarifiyle "çok hırpalanmı"tı .şarap yanlış eller de bakılmıştı demek. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.