Φ anti-alternetif Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 her zaman bir alternetif olmalı. benim anım yok. eğer anısı olmayanlar varsa gelsinlerde bir defter oluşturalım. burada yaşayacağımız anılarla.. benimle anı olustumak isteyen yok mu ya Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 dün akşam sahilde seyyar eskicide bi tane pikap vardı bayada eski bişeydi...kimbilir neden satıldı içim bi tuhaf oldu... Alıntı
Φ parasetemol Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 dostum be benim de bu forumda bir anım yok.. ama adına yakışır alternatif çözümler sunmana baayılıyorum. bir anım; bir gün ütü yapıyorum(öğrenci evinde üniversitedeyken) ütü az bir şey ısındı sonra birden çalışmaz oldu. benimde acelem var bir randevu(!) ne yaptım ne ettim bir türlü çalışmıyor. ayarlarınla oynadım tık yok, elimlee biraz sağınmı solunu tokkatladım tık yok. ama ne sinirlenmiştim. aldiığmla ütüyü elime çartım yere.. 3-5 parçaya ayrıldı tabi.. ama sorunu ütüde oladığını anlamam uzun sürmedi meğer elektirik kesilmiş o sürede.. işte öyle.. Alıntı
Φ anti-alternetif Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 evet anılar oluşmaya başlıyor.. parasetemol sen şu anını havadan sudanlar bölümündeki GAFlarımız da yaz bence iyi olur... Alıntı
Φ parasetemol Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 olur bir bakayım... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 abicim iyi düşünmüşsün ya buraya böyle birşey açmayı.. herkes tututurmuş bir anı defteri gidiyor.. şu an aklıma bir şey gelmiyor ama söz bir anı paylaşacam.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 bugün kötü bir anım var,forumdan biri çok kalbimi kırdı..kimseyle öyle birşey yaşamamıştım ve forumu çok sevıyordum.bu akşam tadımızı kaçırdı Alıntı
Φ parasetemol Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 keşke anınıda paylaşsaydın belki destek olurduk. umarım bugun iyisindir. kım seni üzdü ve neden ciddi merak ettim. burada yazarsan sevinirim. hayır gerek yok mevzu jkapandı diyorsan sen bilirsin.(ama kim seni üzdü bari onu yaz- özelede yollayabilirsin.) Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 Anım yok bırakacak mirasımda... amma......... Çocukkende izin verilmeyen şeyleri yapardım... şimdi de hep yapıyorum yasaklar çiğnenmek içindir diyerek doğdum herhalde... Kalp kırmayı çok severdim halada seviyorum.. Karşımdakinin bir kalbi olduğunu düşünmeden yapıyorum.. Tersini yapmak benim için bir okadar zordur.. Buda kemiği olmayan dilimin arsızlığıdır... Evde annemin bardaklarını kırardım düştü derdim büyüyüncede sitres atmak için kırıyorum anne demeye başladım.... Dünyada var olan insan nesli anlatamamışlar ben gibi ********... Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Hayatımı dopdolu kuşattıktan sonra çekip gideceğini söyleseydin bir gün elbet hazırlardım gözyaşlarımı........,,, ----İçerimde sessiz çığlıklarla susuyorum sadece.........,,, Hiçbir zaman sevgilinin elinden gelmedi bana hançerler; kendimin yaralı yüreğime sapladığım hançerdir bu sitemler.... -----Benimkisi ruhumla hasbi hal işte...,,, Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.