Φ ustundag Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 zamanın birinde işlediği bir suçtan dolayı bir adam kralın huzuruna getirilmiş.adamı dinleyen kral kendisine son bir şans verebileceğini söyleyerek bir kapı göstermiş . bu kapıdan gir bir süre sonra karşına iki yol çıkacak yolun birisi kurtuluşa diğeri ölüme çıkıyor bu yolların önünde iki muhafız var bir tanesi ölse dahi doğru diğeri ise ölse dahi yalan söyler ikisinden birine tek bir soru sorma şansın var der ve adamı yollar adam karşısına çıkan muhafızlardan birisine bir soru sorar ve aldığı yanıt üzerine kurtuluş yolunu bulur. acaba adam ne sordu ve doğru yolu buldu.? Alıntı
Φ Merkez61 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 kardeş cevabı versene be merak ettim valla Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 hangi muhafızın doğrucu hangi muhafızında yalancı olduğunu biliyormu şahıs bilmiyorsa ona göre bir yanıt bulmaya çalışacağım, yoksa gider doğrucuya hangisi özgürlük yolu der çıkar olayın içinden Alıntı
Φ zozoz Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 muhafızlardan birine sorulacak soru şu : diğer muhafız bana hangi kapının doğru kapı olduğunu söyler? diğer kapıdan çıkılır. ehem ehem. Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 zamanın birinde işlediği bir suçtan dolayı bir adam kralın huzuruna getirilmiş.adamı dinleyen kral kendisine son bir şans verebileceğini söyleyerek bir kapı göstermiş . bu kapıdan gir bir süre sonra karşına iki yol çıkacak yolun birisi kurtuluşa diğeri ölüme çıkıyor bu yolların önünde iki muhafız var bir tanesi ölse dahi doğru diğeri ise ölse dahi yalan söyler ikisinden birine tek bir soru sorma şansın var der ve adamı yollar adam karşısına çıkan muhafızlardan birisine bir soru sorar ve aldığı yanıt üzerine kurtuluş yolunu bulur. acaba adam ne sordu ve doğru yolu buldu.? 13834[/snapback] DENEME AMAÇLI CEVABINI İYİ BİLDİĞİ VE HERKEZİNDE CEVAPLAYACAĞI BİR SORU SORAR . ALDIĞI CEVAP ÜZERİNE YALANLA DOĞRU SÖYLEYEN ORTAYA ÇIKAR .. VE DER Kİ; YALANCIYA;SEN YALANSIN VE YALANSIZ BİR GÜNÜN BİLE GEÇMEZ BIRAKTA Bİ GEÇEYİM DER...... YALANCIDA;YALAN SÖYLEYECEK YA DUR DER BURASI DOĞRU KAPI DEĞİL DER DİĞERİ DER.... BİZİM AKILLIDA DOĞRU KAPININ BU OLDUĞUNU ANLAR VE GİRER VE AZAT EDİLİR.............. NASIL AMA:)))))))GEÇTİM Mİ??????? Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 muhafızlardan birine sorulacak soru şu : diğer muhafız bana hangi kapının doğru kapı olduğunu söyler?diğer kapıdan çıkılır. ehem ehem. 14285[/snapback] zozoz doğru cevabı verdi zaten arkadaşlar. muhafızlara herhangi birine "sence diğer muhafıza sorsam hangi kapıyı söyler" diye sormalı. ve aldığı cevabın tersi kapıyı kullanmalı. tebrikler zozoz Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 muhafızlardan birine sorulacak soru şu : diğer muhafız bana hangi kapının doğru kapı olduğunu söyler?diğer kapıdan çıkılır. ehem ehem. 14285[/snapback] zozoz doğru cevabı verdi zaten arkadaşlar. muhafızlara herhangi birine "sence diğer muhafıza sorsam hangi kapıyı söyler" diye sormalı. ve aldığı cevabın tersi kapıyı kullanmalı. tebrikler zozoz 14719[/snapback] tebrikler zazoz ve medikal sorunun tam cevabı arkadaşına sorsam bana ölüm kapısı olarak hangi kapıyı gösterir diye sorar ve gösterilen kapıdan girer kurtulur Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 zamanın birinde işlediği bir suçtan dolayı bir adam kralın huzuruna getirilmiş.adamı dinleyen kral kendisine son bir şans verebileceğini söyleyerek bir kapı göstermiş . bu kapıdan gir bir süre sonra karşına iki yol çıkacak yolun birisi kurtuluşa diğeri ölüme çıkıyor bu yolların önünde iki muhafız var bir tanesi ölse dahi doğru diğeri ise ölse dahi yalan söyler ikisinden birine tek bir soru sorma şansın var der ve adamı yollar adam karşısına çıkan muhafızlardan birisine bir soru sorar ve aldığı yanıt üzerine kurtuluş yolunu bulur. acaba adam ne sordu ve doğru yolu buldu.? 13834[/snapback] DENEME AMAÇLI CEVABINI İYİ BİLDİĞİ VE HERKEZİNDE CEVAPLAYACAĞI BİR SORU SORAR . ALDIĞI CEVAP ÜZERİNE YALANLA DOĞRU SÖYLEYEN ORTAYA ÇIKAR .. VE DER Kİ; YALANCIYA;SEN YALANSIN VE YALANSIZ BİR GÜNÜN BİLE GEÇMEZ BIRAKTA Bİ GEÇEYİM DER...... YALANCIDA;YALAN SÖYLEYECEK YA DUR DER BURASI DOĞRU KAPI DEĞİL DER DİĞERİ DER.... BİZİM AKILLIDA DOĞRU KAPININ BU OLDUĞUNU ANLAR VE GİRER VE AZAT EDİLİR.............. NASIL AMA:)))))))GEÇTİM Mİ??????? 14612[/snapback] maalesef ıı ))) Alıntı
Φ kaoru Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 slmmss ya ben bi şey sorcam white chamber la epeyce bi gün uğraştım we hala geçemedim geçebilen biri varsa bana yardım edebilir mi??? Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 yeni katılan arkadaşlar için soruyu öne aldım ayrıca eski sayfalarda çok güzel sorular var ilgilenenler için Alıntı
Misafir artist Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2016 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2016 zamanın birinde işlediği bir suçtan dolayı bir adam kralın huzuruna getirilmiş.adamı dinleyen kral kendisine son bir şans verebileceğini söyleyerek bir kapı göstermiş . bu kapıdan gir bir süre sonra karşına iki yol çıkacak yolun birisi kurtuluşa diğeri ölüme çıkıyor bu yolların önünde iki muhafız var bir tanesi ölse dahi doğru diğeri ise ölse dahi yalan söyler ikisinden birine tek bir soru sorma şansın var der ve adamı yollar adam karşısına çıkan muhafızlardan birisine bir soru sorar ve aldığı yanıt üzerine kurtuluş yolunu bulur. acaba adam ne sordu ve doğru yolu buldu.? muhafızın bırının yanına gıdıp dıger muhafıza evıme hangı kapıdan gıdılıyor dıye sorsam bana hangı kapıyı gosterır:) Alıntı
Misafir Trabzon Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2016 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2016 Merak ediyorum Alıntı
Misafir *********** Gönderi tarihi: 27 Mart , 2020 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2020 Tarih 06.09.2005 at 23:56 , Merkez61 dedi: kardeş cevabı versene be merak ettim valla kardess hava acik gunduze gunduz mu diye sor gece ise gece mi diye sor. adam gunduz derse ve gece ise yalan söyluyordur ozaman adamin dedigi kapinin digerine gideceksin soru bitcek. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.