Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

işte ben ihsan keskin çukurova üniversitesi beden egitimi öğretmenliğini bitirdim. merhaba arkadaşlar..!

Gönderi tarihi:

ne kadar güzel benim isteyipte gidemediğim bölümdensin ama sporu bırakmadım...bu arada ben kuşadasın dan emix.........bende voleybolcuyum sadece okulda sürdürebildm......afyon kocatepeye 2 kupa bıraktık 1 incilik ve 3 unculuk yanlız 6 kişiyle :) takım 6 kişiydi 2 yedek aldık biblo :) heygidi günler hey........kimbilir belki bir gün karşılaşırız :)

HOŞ GELDİN...............

Gönderi tarihi:

HOŞ GELDİN BABA YA. :D GÖZÜMÜZ YOLLARDA KALMIŞTI.BURDA ADETTENDİR YENİ GELEN KİŞİ FORUM SAKİNLERİNE CİCİLER GETİRİR.UMARIM ELİ BOŞ GELMEMİŞSİNDİR. :P

HER KONUDA FİKİRLERİNİ PAYLAŞ BİZİMLE.

SEVGİLER....

Gönderi tarihi:
işte ben ihsan keskin çukurova üniversitesi beden egitimi öğretmenliğini bitirdim. merhaba arkadaşlar..!

13721[/snapback]

burada yenileri pek sevmiyorlar kardeş benden demesi.zaten benide sevmiyorlar hele kızlar gıcık olmuş nedendir bilmem.neyse hoş geldin bende hoş gördüm seni kanım kaynadı sana kardeş diycem haberin ola :D:clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.