Φ Insomnia Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Slm Ben genelde yarış oyunlarını özeldede Need For Speed 'i severek oynuyorum. Need For Speed Underground I, Road Challenge,Hot Pursuit III ve Porsche 2000 versiyonlarını satın aldım ve oldukça sık oynuyorum. Merak ettiğim konu bu oyunların(versiyonların) yamalarını nereden ve nasıl yüklüyebiliyoruz? Yamaları yükleyince mesela listemde pasif görünen araçlar aktif oluyor mu? Onları kullanabiliyor muyum? Oyun panelinde upgrade ya da cars gibi seçenekler var ama tıkladığım halde ya kırık link çıkıyor ya da ben beceremiyorum... Yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim.....
Φ cecile Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 dostum yamakları google ye oyun ismi yazardan bulabilirsin bi de oyuna araba eklemek gercekten zor iş bence hic ugrasma cokta guzel arabalar eklenmiyo zaten.bende nfs oyunlarını severim nfs2 den bu yana tum oyunlaını oynadım fakat her yeni cıkan oyunda yeni şeyler var bunları keşfetmeye calış
Önerilen İletiler