Φ CRAFTY FOX Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Vista Customization Pack v3.5 Microsoft, web sitesinde bilgisayar donanımınızı Windows Vista için yeterli olup olmadığını kontrol eden özel bir yazılım yayınladı. Windows Vista'nın donanım bakımından çok daha güçlü bir donanım ihtiyacı var. Hele bir de grafiksel arayüzü Aero ile birlikte kullanmak isterseniz bu ihtiyaç daha da artıyor. Şuan bilgisayarınızın donanımsal olarak Vista'yı kullanmaya yeterli olup olmadığını kontrol etmek isterseniz 4 mb büyüklüğündeki Windows Vista Upgrade Advisor indirebilir merakınızı giderebilirsiniz. Program bilgisayarınızı tarayarak sorunlu ya da eksik donanım bilgilerini çıkartarak nasıl düzeltebileceğinizi de söylüyor. İleriki günlerde Microsoft sistemde kurulu programları da tarayacak Windows Vista Upgrade Advisor'u Vista'ya da eklemeyi planlıyor. Alıntı
Φ Ernesto Che Guevara Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Kardeş bunun rar şifresi nedir? Alıntı
Φ CRAFTY FOX Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Kardes Rar Sifresi- www.customize.ru. olmasi gerekiyor.Bi dene olmaz bildirirsin.Iyi günler. Alıntı
Φ Ernesto Che Guevara Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Şifreis yazıyorum dosyaları arşivden çıkartmaya başlıyo ancak daha sonra yanlış parola diyo... Alıntı
Φ CRAFTY FOX Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 rar şifresi: creep.ru Buyur kardes güle güle kullan.... Alıntı
Φ Ernesto Che Guevara Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 işte bu tamamdır.Ellerine sağlık kardeş.Bi de çabuk cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ederim Alıntı
Φ Ernesto Che Guevara Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Bi de şey sorcam da bu paketi bilgisayardan nasıl kaldırabilirim?İşyerindeyim de abimin bilgisayar şimdi kızar falan... Alıntı
Φ CRAFTY FOX Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Bak iste onu tam olarak ben de bilmiyorum.Ama ögrendigim an sana bildiririm.Kusura bak pek yardimci olamadim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.