Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 19 yıl merhabalar arkadaşlar... malumunuz neredeyse 1 hafta oldu buralardayım...az çok gördünüz beni... ben gelir gelmez ben şöyleyim ben böyleyim diye atmadım kendimi buraya... ben size sormak istiyorum çünkü.. eveeet nasıl biriyim sizce??? tabiri caizse ''NASIL BİLİRDİNİZ''?? en yenilere de benden bir hoşgeldiniz...
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 19 yıl Nasılmı bilirdik?? bu nasıl soru ya. Ölecenmi öldünmü. İyi bilirdik gömün..) Saygılar, hadi gene iyisin, iyi biliriz yani...
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 19 yıl Yazar Nasılmı bilirdik?? bu nasıl soru ya. Ölecenmi öldünmü. İyi bilirdik gömün..) Saygılar, hadi gene iyisin, iyi biliriz yani... 13505[/snapback] ALLAH RAZI OLSUN...
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 19 yıl Güzel soru kardeş.iyi biliriz heralde İyimser aşk dolu sevecen diyebilirim senin için.iyiki burdasın.sen olmasan aşk sayfaları bomboş kalırdı
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 19 yıl merhabalar arkadaşlar... malumunuz neredeyse 1 hafta oldu buralardayım...az çok gördünüz beni... ben gelir gelmez ben şöyleyim ben böyleyim diye atmadım kendimi buraya... ben size sormak istiyorum çünkü.. eveeet nasıl biriyim sizce??? tabiri caizse ''NASIL BİLİRDİNİZ''?? en yenilere de benden bir hoşgeldiniz... 13504[/snapback] nasıl bilirim acaba ben pek bilmem. merhum iyi idi pek tanımam ama hakkımı helal ettim
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 19 yıl Yazar Güzel soru kardeş.iyi biliriz heralde İyimser aşk dolu sevecen diyebilirim senin için.iyiki burdasın.sen olmasan aşk sayfaları bomboş kalırdı 13523[/snapback] çok teşekkür ederim karçiçeğim tam isabet
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 19 yıl bilemiyorum daha seni tanımayanlar var mesela ben tanıt kendini merhumlara gelenekten iyidir demek düşer yaşayan kullara...
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 19 yıl sen iyi kalpli ve samimi birisin.. işte, ben seni böyle biliyorum
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 19 yıl Yazar sen iyi kalpli ve samimi birisin..işte, ben seni böyle biliyorum 13718[/snapback] bence de sen öylesin çook teşekkür ederim milkyway iyiki varsın...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.