Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl SabahLayanLarın yeni yeri burası oLsun bakaLım KimLer var ben burdayım
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Bende Burdayim..ve hala $akanin Etkisindeyim kaLpten gidiodum oteki tarafa:)
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Bende Burdayim..ve hala $akanin Etkisindeyim kaLpten gidiodum oteki tarafa:) Söz bir daha aynısını yapmıcam, daha değişk daha ağırı geliyor haberin olsun
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Söz bir daha aynısını yapmıcam, daha değişk daha ağırı geliyor haberin olsun hımss..hazırlıklı olmak lazım:)yanımda ambulans filan gezdirimmi ?
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar hımss..hazırlıklı olmak lazım:)yanımda ambulans filan gezdirimmi ? GErek yok, öldürmez, süründürür Abulansa para vermeyelim gitsen de yarım olcan
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar OLEEEEEEEYYYYYYYYYYY! Cevabımı aLdım.. Cevabuını aldı oturdu şşşşşşşşşşşşşşşş
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl )))))))))) Cevabımı aLdım ama oturdummu...yoksa birazdan dayanamayip ciglik atarak sokagami cikarim.... BiLemicem yani:)
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl sabahlamak ıyı guzelde ard arda 2-3 gun sabahlayınca ertesı gun hıc cekılmıyor
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.