Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 SabahLayanLarın yeni yeri burası oLsun bakaLım KimLer var ben burdayım Alıntı
Φ JuroN Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Bende Burdayim..ve hala $akanin Etkisindeyim kaLpten gidiodum oteki tarafa:) Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Bende Burdayim..ve hala $akanin Etkisindeyim kaLpten gidiodum oteki tarafa:) Söz bir daha aynısını yapmıcam, daha değişk daha ağırı geliyor haberin olsun Alıntı
Φ JuroN Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Söz bir daha aynısını yapmıcam, daha değişk daha ağırı geliyor haberin olsun hımss..hazırlıklı olmak lazım:)yanımda ambulans filan gezdirimmi ? Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 hımss..hazırlıklı olmak lazım:)yanımda ambulans filan gezdirimmi ? GErek yok, öldürmez, süründürür Abulansa para vermeyelim gitsen de yarım olcan Alıntı
Φ JuroN Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 OLEEEEEEEYYYYYYYYYYY! Cevabımı aLdım.. Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 OLEEEEEEEYYYYYYYYYYY! Cevabımı aLdım.. Cevabuını aldı oturdu şşşşşşşşşşşşşşşş Alıntı
Φ JuroN Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 )))))))))) Cevabımı aLdım ama oturdummu...yoksa birazdan dayanamayip ciglik atarak sokagami cikarim.... BiLemicem yani:) Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 sabahlamak ıyı guzelde ard arda 2-3 gun sabahlayınca ertesı gun hıc cekılmıyor Alıntı
Φ JuroN Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Neyse:)Ben sabahlamadan yatiyom:D iyi geceLer:D Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.