Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

arkadaşlar sevdiğiniz insan tarafından kıskanılmak gururunuzu mu okşar yoksa sizi çıldırtır mı? :wub:

Gönderi tarihi:

EĞER BİRİNİ SEVERSEM VE O DA BENİ KISKANIRSA OZAMAN SÖYLERİM..

Saygılar..

Gönderi tarihi:

GURURLANMA İNSAN OĞLU ÖLMEMEYE ÇAREMİ VAR

HAZAN OLMUŞ BİR GÜL GİBİ SOLMAMAYA ÇAREMİ VAR (ç alıntı)

Saygılar..

Gönderi tarihi:
  • Yazar

bunaltıyor adamı bazen katlanılmaz bir hal alıyor ve çığlık atası geliyor insanın.. (benim gibi) :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

İyi de ne üzecem kendimi boş yere.dozunu kaçırmasın olmuyor böyle :D

Gönderi tarihi:

ALLAHIM YA. :D GİT ONA SÖYLE MADEM.ŞİMDİ KAPAT BU KISKANÇLIK KONUSUNU ŞÖYLE GEZ FORUMDA AŞKLA İLGİLİ NE ÇOK KONU VAR FİKİRLERİNİ BEKLEYEN ORALARADA YAZ AÇILIRSIN :P

Gönderi tarihi:

OZAMAN BENCE SEN, O ARKANDA GÖRÜNEN SUYA KENDİNİ AT..))

Gönderi tarihi:
  • Yazar

he he :D derin değil orası atladım çakıldım : :P

Gönderi tarihi:

HIMMM, BELLİ OLDU SENDEKİ ASIL PROBLEM ORAYA ÇAKILMANLA BAŞLAMIŞ, ORTA ŞİDDETLİ BEYİN TRAMVASI OLABİLİR..)

SIĞA ATLARSAN BÖYLE OLURSUN

TABİKİ KISKANANA SİNİR OLURSUN

Saygılar...

Gönderi tarihi:
abi beni seven birini bulayımda beni kıskansada olur kıskanmasada.off off yeterki bir sevenim olsun :clover:

13228[/snapback]

YA MEDE İN TURKEY SEN BU ÇENEYLE NASIL BOŞ KALMIŞSIN HAYRET WALLA.YADA ÇOK KONUŞTUĞUN İÇİN KIZLAR SENDEN KAÇIYOR.TELLİ BABAYA ADAK ADAYACAĞIM SENİN İÇİN. :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.