Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 19 yıl arkadaşlar sevdiğiniz insan tarafından kıskanılmak gururunuzu mu okşar yoksa sizi çıldırtır mı?
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 19 yıl EĞER BİRİNİ SEVERSEM VE O DA BENİ KISKANIRSA OZAMAN SÖYLERİM.. Saygılar..
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 19 yıl GURURLANMA İNSAN OĞLU ÖLMEMEYE ÇAREMİ VAR HAZAN OLMUŞ BİR GÜL GİBİ SOLMAMAYA ÇAREMİ VAR (ç alıntı) Saygılar..
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 19 yıl KESİNLİKLE HERŞEYİN AŞIRISI ZARAR DEMİŞ BİRİLERİ(ATALARIMIZ MI DEMİŞTİ )
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 19 yıl Yazar bunaltıyor adamı bazen katlanılmaz bir hal alıyor ve çığlık atası geliyor insanın.. (benim gibi)
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 19 yıl Yazar İyi de ne üzecem kendimi boş yere.dozunu kaçırmasın olmuyor böyle
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 19 yıl ALLAHIM YA. GİT ONA SÖYLE MADEM.ŞİMDİ KAPAT BU KISKANÇLIK KONUSUNU ŞÖYLE GEZ FORUMDA AŞKLA İLGİLİ NE ÇOK KONU VAR FİKİRLERİNİ BEKLEYEN ORALARADA YAZ AÇILIRSIN
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 19 yıl abi beni seven birini bulayımda beni kıskansada olur kıskanmasada.off off yeterki bir sevenim olsun
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 19 yıl HIMMM, BELLİ OLDU SENDEKİ ASIL PROBLEM ORAYA ÇAKILMANLA BAŞLAMIŞ, ORTA ŞİDDETLİ BEYİN TRAMVASI OLABİLİR..) SIĞA ATLARSAN BÖYLE OLURSUN TABİKİ KISKANANA SİNİR OLURSUN Saygılar...
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 19 yıl abi beni seven birini bulayımda beni kıskansada olur kıskanmasada.off off yeterki bir sevenim olsun 13228[/snapback] YA MEDE İN TURKEY SEN BU ÇENEYLE NASIL BOŞ KALMIŞSIN HAYRET WALLA.YADA ÇOK KONUŞTUĞUN İÇİN KIZLAR SENDEN KAÇIYOR.TELLİ BABAYA ADAK ADAYACAĞIM SENİN İÇİN.
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 19 yıl aşk, aşk ve kıskançlık bulerınanası sevgidir babasını karıştırmayın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.