Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 19 yıl Arkadaşlar sevdiğiniz insan tarafından kıskanılmak ,sahiplenilmek gururunuzu mu okşar yoksa sizi çıldırtır mı??
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 19 yıl EĞER BİRİNİ SEVERSEM VE O DA BENİ KISKANIRSA OZAMAN SÖYLERİM.. Saygılar..
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 19 yıl ORASI İŞİN ŞAKASI, BAŞIMA GELMEZ OLURMU. KISKANMALARI DURUMA GÖRE DEĞİŞİYOR, BAZEN SİNİR OLUYORUM, BAZEN GURURLANIYORUM VESSELAM.. Saygılar...
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 19 yıl saniyorum, siz birini cok severseniz, onun tarafindan kiskanilmak güzel bir sey olsa gerek. tabi bu mümkünse?Genelde cok seven kiskanir da. Eger birazcik tek yanli asik iseniz kiskancliginiz kacinilmazdir ve sevdiginizi kesin kacirirsiniz. Zaten kiskanclik denen seyin altinda, az sevilme ya da artik sevilmeme gibi paranoyalar vardir ki, elimizde olmadan cok severiz, sevdigimiz göz kirpiyor, ama bize pek te pas vermiyorsa deli gibi kiskaniriz. saygilar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.