Φ haksöz Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 [/b] Bu iki kesimden hangisi sizce daha aydın ? Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Bu ne yaa şimdi!! Sen ne demeye çalışıyorsun kardeşim??? Alıntı
Φ haksöz Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Şunu demek istiyorum Demokrat,laik,aydın,ilerici,kemalist söylemlerle mangalda kül bırakmayıp,gelenekçi,yobaz dincileri yerden yere vuran kesimin aslında pek bir farkı olmadığını, iki kesiminde ölülere tapındığını Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Şunu demek istiyorum Demokrat,laik,aydın,ilerici,kemalist söylemlerle mangalda kül bırakmayıp,gelenekçi,yobaz dincileri yerden yere vuran kesimin aslında pek bir farkı olmadığını, iki kesiminde ölülere tapındığını haksöz artık bütün yazdıklarının bütün topiclerinin şaka olduğunu söylemeni bekliyorum insanın atasına,peygamberine,büyüğüne saygı duyması ve onu anması tapınmak değildir Alıntı
Φ Girye_i Matem Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Tanrılaştırırsan eğer onu, bu tapınmak olur. İlkokullarda Atatürk resmiyle gençliğe hitabe yan yana duramazmış yasak!mış neden hani Atatürk çoo..k yüce bir varlık ya, önce onun resmi sonra gençliğe hitabe sonra istiklal marşı (o niye en sonsa) sıralaması var. Biz de saygı duyuyoruz Atatürk'e ama, adı anılınca kazık yutmuş gibi durmak, Atatürk denince akan suların donması da ne ola? Yorumsuz falan değil.!! Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Tanrılaştırırsan eğer onu, bu tapınmak olur. İlkokullarda Atatürk resmiyle gençliğe hitabe yan yana duramazmış yasak!mış neden hani Atatürk çoo..k yüce bir varlık ya, önce onun resmi sonra gençliğe hitabe sonra istiklal marşı (o niye en sonsa) sıralaması var. Biz de saygı duyuyoruz Atatürk'e ama, adı anılınca kazık yutmuş gibi durmak, Atatürk denince akan suların donması da ne ola? Yorumsuz falan değil.!! bunu yapan kişiye anlat o zaman atatürk'ün allah olmadığını(bu arada ilk defa böle bişi duyuyorum) kardeşim bi atamızıda peygamberimizide seviyor ve onlara saygı duyuyoruz ve yaşadığımız sürecede onları hep anacağız Alıntı
Φ haksöz Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 haksöz artık bütün yazdıklarının bütün topiclerinin şaka olduğunu söylemeni bekliyorum insanın atasına,peygamberine,büyüğüne saygı duyması ve onu anması tapınmak değildir (ayhan) Enbiya 51- And olsun ki biz daha önce İbrahim'e akla uygun olanı göstermiştik. Biz onu biliyorduk. 52- O zaman o, babasına ve kavmine: "Bu saygı duyduğunuz semboller nedir?" demişti. 53- Onlar: "Biz atalarımızı bunlara tapar bulduk" dediler. 54- İbrahim: "And olsun ki sizler de, atalarınız da apaçık bir sapıklık içindesiniz" dedi. 55- Onlar : "Sen bize gerçeği mi getirdin , yoksa şaka mı ediyorsun?" dediler. 56- O şöyle dedi: "Hayır Rabbiniz göklerin ve yerin Rabbidir ki onları O yaratmıştır. Ben de buna şahidlik edenlerdenim." Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Şunu demek istiyorum Demokrat,laik,aydın,ilerici,kemalist söylemlerle mangalda kül bırakmayıp,gelenekçi,yobaz dincileri yerden yere vuran kesimin aslında pek bir farkı olmadığını, iki kesiminde ölülere tapındığını Ben son sözümü söyledim bu arkadaşa ama asıl merak ettiğim bu arkadaşı alkışlayan koyu Atatürkçüler buna yorum yapmamış neden acaba??? Sevgili Gecekuşu ve Dipnot ne diyorsunuz bu resimler ve yukardaki yorum için????? Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 ya bence haksöz'e biz fazla yüklendik o büyük ihtimalle tapınmak kelimesinin anlamını bilmiyordu ve orda saygı duymak yerine kullandı evet haksöz doru söylüyorsun hepmiz ölülere saygı duyuyoruz aman tapınıyoruz Alıntı
Φ yeniceri Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 sayın haksöz kuranla ilgili bir sitede 4 tane meale baktım vede hiç birinde saygı yazmıyordu size meallerin adını verim Elmalı Muhammed eset Diyanet fikirlerini beyenmesemde belki ondan almışsınızdır diye Yaşar nuri birde saygı duyululacak şey var ve önemsiz şeyler var (Atatürk ten bahsetmiyorum) taşa ben sadece Allah yarattığı için saygı duyarım ama bir yanda Efendimin mezarı o ki bizi Ahirette sadece o kurtalıcak onun ölüsüne bile ne kadar saygı duysak azdır Alıntı
Φ selef_61 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 bence haksöz kardeşimiz sizin düşündüğünüz gibi bahsetmedi.o bence ölülere saygı duyulur diyor.fakat günümüz insanları var ki saygı duymak bir yana olsun onlara(haşa)taparcasına hareket ediyorlar.ya da onlardan medet umuyorlar.bunlar çok yanlış ve dinde olmayan şeylerdir.bu yüzden eğer haksöz kardeşimiz gerçekten böyle bişey kasdettiyse ona katılıyorum.ve diğerlerine de anlamadan yorum yapmamalarını tavsiye ediyorum. Alıntı
Φ ahirzaman Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 haksöz kardeşimi bazı yönlerini taktir ediyor bazı yönlerinide Allaha havele ediyorum haksöz kardeşimin burdan kast ettiği manaları kendisine yazılanlara verdiği cevaplar ve diğer bölümlerde HZ.Muhammed (sas) hakkında yaptığı yorumlar zannediyorum rehber olacaktır. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.