Φ ozkankuru Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 msn mes. 7,5 i kurmak istiyorum ancak karşıma şu yazı çıkıyor <c:documents and settings\user\IXP000.TMP\bootstrap.exe> işlemini oluşturma hatası. Neden C:WINDOWS\system32\advpack.dll bilgisayardan messengerı tamamen kaldırdım.yeniden başlattım kalıntı dosyaları temizledim sorun çözülmedi.... bilen birisi yardım ederse sevinirim.. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Messenger tamamen kaldirmis olabilirsin ancak plus gibi eklentiler varsa sorun vermeye devam edebilir. Sen eski msn sürümünün ismini 'Arama' yardimi ile bul ve tüm eklentilerini sil birde o zaman dene... 13145[/snapback] Haklisiniz, arkadas tamamen kaldirmis olabilir. Tamamen kaldirma olaylarinda bazi eklentiler (datai)lar da windwostan birlikte sökülebilmektedir. Onarim islemi olumlu sonuc vermezse, sonucta yeni insatllation gerekebilir. Benim de az basima gelmemisti. saygilar Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Aslinda mümkün oldukça eklentileri yüklememek gerekiyor. Çünkü ileride bu tip sorunlar karsimiza çok çikiyor. Özellikle microsoft yazilimlarinda... Sevgiler... 13303[/snapback] ben böyle yaptigimda bir uzman arkadasi cagirmistim. command.com da öyle bir yere girdi ki;buldu hastaligi. sonunda bana o silinen kücücük bir datei icin: " BE ARKADASIM, SEN WINDOWSUN CIGERINDEN FARKINDA OLMADAN BIR PARCA KOPARMISSIN, TABI SORUN CIKACAKTIR " deyince gülmüstük. saygilar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.