Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

bu gece buranın hakimi ben oldum sanırım :D

o kadar çok forum okudum ki beynim sulandı :P

nerde ne okudum hatırlamıyorum ama aklıma birşey düştü.

bir yerde biri ''sevdiğin seni sevmiyorsa niye seversin bunun mantığı nedir?''

diye birşey sormuştu o geldi aklıma,kendi çapımda açıklama gereği duydum...

aşkta sevgide mantık yoktur arkadaşlar...nato mermer nato kafa olur sevilmedende seversiniz :P

hadi burdan yola çıkarak neden nasıl severiz diyelim mi?

mesela bize yakın olanı mı severiz yoksa zıttımız olanı mı?

uysalı mı severiz aykırı olanı mı?

sevdiğinizi bir süzgeçten geçirin bakalım size ne kadar benziyor?

çok ortak nokta çıkmayacağına bahse girerim :D

hoşçakalın mutlukalın... :clover:

Gönderi tarihi:

AŞKMİRACLE

NE KADAR BENCİLSİN KARDEŞ YA ÖNCE BİR SOR SEVGİLİN VARMI.RENCİDE EDİYORSUN BENİ :P

NEYSE SADECE HERKESE SELAM EDERİM :D BURAYA YAZACAK BİŞİYİM YOK.(O ZAMAN NE İŞİN VAR DİYECEKSİN MAKSAT KONULARDA SİZLERİ YALNIZ BIRAKMAMAK ;) )SEVGİLİSİ OLUPTA BENZEYENLER YAZSIN BİZ OKURUZ ODA YETER :D

SEVGİLER.....

Gönderi tarihi:

BENCE BİZE BENZEYENİ SEVERİZ, ORTAK NOKTALARI ARARIZ, ARAMASAKTA KENDİLİĞİNDEN BULUNUR.

Bu kadar...

Gönderi tarihi:
:P valla bana benzerse demek ki evde kalmış,alanı olmamış yazık garibanım bana benzemesin güzel olsun ama benim olsun :D:P:wub:
Gönderi tarihi:
  • Yazar
AŞKMİRACLE

NE KADAR BENCİLSİN KARDEŞ YA ÖNCE BİR SOR SEVGİLİN VARMI.RENCİDE EDİYORSUN BENİ :P

NEYSE SADECE HERKESE SELAM EDERİM :D BURAYA YAZACAK BİŞİYİM YOK.(O ZAMAN NE İŞİN VAR DİYECEKSİN MAKSAT KONULARDA SİZLERİ YALNIZ BIRAKMAMAK ;) )SEVGİLİSİ OLUPTA BENZEYENLER YAZSIN BİZ OKURUZ ODA YETER :D

SEVGİLER.....

13182[/snapback]

sevgili karçiçeği aşkolsun niye bencil oluyorum ki durupdururken..sen beni anlamadın..ben sevgiliniz demedim ki...sevdiğiniz dedim...yani illa bir flörtün olması gerekmez...seviyosundur belki birini içteniçe..bunun gibi...

yani seninde burda yerin var yanıtlayabilirsin... ^_^

:clover:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Sen kendin bi önden buyur anlat sonra konuklardan bekle askmiracle :D buyrun...

13138[/snapback]

peki eren anlatayım... ^_^

bence kralx in dediği gibi benzeyeni yani kişiliğimize karakterimize uygun olanı benzeyeni ararız dile getirirken bunları sayar dökeriz...

ama... :excl:

içimiz hep farklıyı ister zıttını arar bulur mukayese eder karşılaştırır kafa yorar...

işte o karşıdaki farklı kişiyi irdeleme anıdır aşk... :blushing:

nasıl biri bu derken bir bakarsın hiç de idealindeki kişi değil...ne olduğunu anlamadan kapılır gidersin sana zıt birine...

eee ne de olsa zıt kutuplar birbirini çeker... :D

bu benim fikrim tabii...

çünkü bu başıma geldi...

tamam mı?hadi şimdi siz buyrun... ^_^

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Nasıl birini istediğimi hiçbir zaman asla tam olarak bilemedim, kime aşık olabileceğimi hiç hesap edemedim hatta bunun üzerinde düşünmedim bile sadece sevdim ve sevildim nedenleriyle değil ayrıntılarıyla ilgilendim nedenleri hiç umrumda olmadı olmıyacakta çünkü bu yüreğe hiç bir zaman hesap sorma hakkını kendim de görmedim sahibi kimse o sorsun...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.