Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl araba kullanmak çocuk işi hele park etmek onu gözü kapalı yaparım diyor ve kendine güveniyorsan. aşağıyı tıkla ve şöförlüğünü test et.. http://go-red.co.uk/game/cargame_v8_red.swf
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar tebrikler skor iyi bence... ehliyeti bakkaldan almamışsın
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl tebrikler skor iyi bence... ehliyeti bakkaldan almamışsın Saol sen geçtin mi?
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl tebrikler skor iyi bence... ehliyeti bakkaldan almamışsın Ayrıca ben 18 yaşında bir kızım bir de erkekler der:kadınlardan iyi sürücü olmaz diye. cık,cık,cık...
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl İLK ÖNCELERİ BİRAZ ARABA PARÇALADIK AMA SONUNDA PARKETTİM. AMA BİLGİSAYARDA DEYİL DE GERÇEK ORTAMDA GÖZÜ KAPALI YAPARIM O PARKI !!
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar ben geçtim, yani bende bakkaldan almadım ehliyeti... bu arada yeni bir araba aldım onun mutluluğu var üzerimde.. ayrıca bir kızdan böyle başarı görülecek birşey değil ama demek ki sen farklısın...
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl ben bi araba almadan; ehliyeti geri vereyim bari ayrıca arkadaşım yeni araban hayırlı olsun; kazasız belasız günler dilerim
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl ben geçtim, yani bende bakkaldan almadım ehliyeti... bu arada yeni bir araba aldım onun mutluluğu var üzerimde.. ayrıca bir kızdan böyle başarı görülecek birşey değil ama demek ki sen farklısın... teşekkür ederim Ayrıca mesajlarındaki resim aynı abim... Ayrıca gerçekten de Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar teşekür ederim. allah sana da nasip ettsin. bu arada demek ki abinew benziyorum resim olarak.. ama ben o gözüktüğüm gibi değilim
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar teşekür arkadaşım allah sana da nasip etsin.. bu arada ehliyeti atma, gel dostum vereyim arabayı sana çalış biraz direksiyona.. kendine iyi bak
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl teşekür ederim. allah sana da nasip ettsin. bu arada demek ki abinew benziyorum resim olarak.. ama ben o gözüktüğüm gibi değilim O zaman nasılsın yaw?!
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar bu forum umuma açık. nasıl olduğumu burada anlatamam.. karizmatiklik bazen dert .. ama çok merak ettiysen özeline yollayayım...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl %90 yaptım hiç bir yere çarpmamanız lazım ama bu oyun bende saplantı oldu yaa bi bitirebilsem
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar biraz daha sabır olacak... sürücü dediğn sakin olmalı...
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl Yazar bence daha test edme kendini sonra %100 yapacan rezil olacağız vallahi
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl iyi ki ehliyet almadan oynamamışım bu oyunu .aman allahım,çarpmadığım araba kalmadı.trafik fobisi yapar bu oyun insanda
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.