Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl AMERİKANIN FLORİDA EYALETİNDE BULUNAN BİLİM MERKEZİNCE HAZIRLANAN 10MİLYON IŞIK YILI İLE BAŞLAYAN UZAKLIKLARDAN, DÜNYA YÜZÜNE YAKLAŞARAK BİRYAPRAĞIN NANOMETRELERLE ÖLÇÜLEN MİKROSKOPİK GÖRÜNTÜSÜNE VE DNA ŞİFRELERİNEKADAR UZANAN MÜKEMMEL BİR GÖSTERİ... izlemek için tıkla
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar süpermiş yaa hayretim şaştı valla. süpermiş'i anladım da "hayretim şaştı'yı anlamadım...
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl hayretim şaştıyı çok şaşırdım manasında şeyetmiştim ben ama gerçekten mühtiş tebrikler sanki sen yapmışsın gibi oldu bu
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar ya hu arkadaş ben senin yazılarını anlamakta zorlanıyorum beni mazur gör. "sanki sen yapmışsın gibi oldu bu " bu cümlende ne anlatmak istedin..
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl Yazar teşekür ederim cidden çok güzel.. asıl ben teşekür ederim..
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl Yazar abicim zaten sen önceden teşekür etmiştin ikinciye gerek var mıydı? yinede sağol
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl ehuuu hiç farkında diilim valla olaya bak be neyse etkisinden kurtulamamışım demekki içimdende geçiyordu izlemiştim diye Bide abi diil ehuu
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl Yazar tamam kızma bu forumda bazen abi abla karışıyor.. ama zaten kimse doğru dürüst kendi ismini kullanmıyorki? Bu arada ikinci kere izlemen hoşuma gitti çoğu kişi bu gösteriye bakmıyor bile oysa ne kaçırdıklarının farkında değiller ablacım.
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl tamam kızma bu forumda bazen abi abla karışıyor.. ama zaten kimse doğru dürüst kendi ismini kullanmıyorki? Bu arada ikinci kere izlemen hoşuma gitti çoğu kişi bu gösteriye bakmıyor bile oysa ne kaçırdıklarının farkında değiller ablacım. Bak bende bu akşam birini sevindirmiş olmama sevindim bu akşam herkez genelde bana kızıyor da Muhteşemdi izlemeyenlerde daha farkına varmamıştır.
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl Yazar sana kim niye kızıyo..hı. kimin damarına bastın? ama beni ciddi sevindirdin.
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl sana kim niye kızıyo..hı. kimin damarına bastın? ama beni ciddi sevindirdin. Valla ben kimsenin damarına basmaya çalışmadım herkezin damarı ayağımın altındaymış Afferin bana bende bi problem yokmuş demekki...
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl Yazar inan geçenlerde de senin durumuna düştüm. o gün sanki herkas solundan kalkmış gibiydiler. kimseyle güzel bir münasebetim olmamış ve ben de internete küsüp bilgisayarı kapamıştım. seni anşayabiliyorum. ayağının altındakiler kaçmazlarsa ez gitsin...
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl inan geçenlerde de senin durumuna düştüm. o gün sanki herkas solundan kalkmış gibiydiler. kimseyle güzel bir münasebetim olmamış ve ben de internete küsüp bilgisayarı kapamıştım. seni anşayabiliyorum. ayağının altındakiler kaçmazlarsa ez gitsin... işte onu yapamam bak çünkü annem kızıyor nettekilerede ya get başımdan diyorum oldu bitti
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl evet ınanılmaz evrende insan bı yana dünya bıle çok küçük...bu gösteri bana Allah ın varlığını bır daha hatırlattı
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Yazar evet aslında çok ibret verici bir video ama görmek ve anlamak isteyenler.. sen görüp ve anlamışsın zaten.. konuyu çektiğin nokta çok önemli. olayı bu yönden sentezlememize yardımcı oldugun için teşekür ediyorum.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.