Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

bir kaç dk nızı ayırın ve düşlere dalın.. bu arada ay tutulması manzaraya mükemmellik katıyor.

tıkla

Gönderi tarihi:

Güzelmiş tebrikler kardeş...

İlahi tasarımlardan güzel bir estantenenin ibretlik vurgusuydu..

Gönderi tarihi:

Memnun kaldık, eksik olma..:)

Gönderi tarihi:

bayıldım ben , çok hoş olmuş , bir kaç kez izledim ve dinledim çok derinlere götürdü beni , iyimi oldu hiç de olmadı acılarımı hatırladımmm :angry:-_-

Gönderi tarihi:
  • Yazar

özür dilerim arkadaş sana acı yaşatmak istemezdim..amacım huzur vermekti..

Gönderi tarihi:

cok güzel bir paylasim parasetemol, görüntü hele muzik .. :clover:

cok tesekkürler.

Gönderi tarihi:

bana en çok huzur veren ortam, insanlardan, kalabalıktan uzak sessizlik ve temiz havanın dolu olduğu o yer.. ahh içime doldu şimdi.. keşke gitsem oralara..

Gönderi tarihi:
  • Yazar

arkadaşım şu an ben senin anlattığın gibi bir yerdeyim. etrafta insan namına birşey yok gibi.. ama belli zaman sonra sıkılıyorsun. araba gürültüsünü özlüyorsun... bak temiz havayı bırakmış internette zaman harcıyorum.

Gönderi tarihi:

evet dediğin gibi bi süre sonra sıkılıyo insan. ama ufak aralıklarla kaçıp orda kafa dinlemek de faydalı olur en azından. eskiden çok yapardık da artık olmuyo iş güç vs...

Gönderi tarihi:

güzel çalışma teşekürler..

Gönderi tarihi:

Ya o gün üsküdar daydım ve bu manzarayı izleyemedim okadar dalmışım ki havanın kararmasınıN bile farkına varmamıştım...

Çok teşekkürler o anı yaşattığın için :clover:

Gönderi tarihi:

çok güzeldi çok teşekkürler bir an için huzur buldum rabbim de seni huzurlu kılsın inşallah ...Hepimiz bir gün daima huzuru buluruz belkide hala umudum var...

Gönderi tarihi:

Çok güzel bir paylaşım ..Tşk..

Her ne kadar su hayatta ah vah edip memnuniyetsiz oldugumuzu ifade etsekte...Bu atmosfer aslında kainatın sayısız güzelliklerle dolu oldugunu ve herseye ragmen istersek bizlerde bu atmosferden payımızı alacağımızı hatırlattı bana...

Tekrar tşk..

Gönderi tarihi:

bir kaç dk nızı ayırın ve düşlere dalın.. bu arada ay tutulması manzaraya mükemmellik katıyor.

tıkla

Bu güzelliği bizlerle paylaşmak ne güzel..tşk. :clover:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

valla şu ortama girince içim huzur doluyor ne diyim :rolleyes: ki

Gönderi tarihi:

sankı yıllar geçmişte ben ölmüşüm gibi hissettım nedense :crying:

• 5 ay sonra...
Gönderi tarihi:

hanidir bunu ariyordum silindi sanmisken buldum sonunda ...ve yukariya cikariyorum, görmeyenlerde görebilsin diye... :clover:

saygilar

Gönderi tarihi:

Off off nerelere gittim :(

Gönderi tarihi:

test kıtaplarına mı :devil:

Gönderi tarihi:

Sen beni gıcık etmekten ne zevk alıosun kısım yaa .. <_<

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.