Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Madem komplo teorileri üreticez Amerika bir plan oluşturmuş dünyaya hakim olma durumu bunun için sırasıyla Afganistan,Irak,Suriye,İran,Hindistan ve önemlisi Çin ülkeleri hedefleri bu ülkelerde ilk iki sıra tamam bunlar için ne yaptı amerika kendi kulelerini bombaladı ırakta katliam yapılıyor kimyasal savaş var dedi şimdi suriyeye terörist ülke diyorlar İsrail savaş uçaklarına eğitim uçuşlarını canlı bombalarla suriyede yapıyor şimdi iranda nükleer bomba var diyor var babam var bakalım amerika daha neler çevirecek Bin ladin diyorlar :D bu şahısta amerikanın bir numaralı adamıdır. Yarın hindistan için ve çin içinde nufusları çok fazla diye bahaneler üretecekler tabi bence bu işi çine kadsar getiremiyecekler çünkü o zamana kadar büyük bir göktaşı dünyaya düşecek :D ve amerika bütün sahil şeritleri yok olacak ve amerika birbibirinden bağımsız bir sürü devlete dönüşecek.. :D

Gönderi tarihi:

ırçılığı sevmem.ırkıçılarıda sevmem ama Amerikan halkını sevmiyorum...yani ülkenizin dış politası savaş üzerine kurulmuş nasıl dayanırsınız buna ? hani bi tabir vardır ya Amerikan Rüyası diye yani sayısız sayıda sivili öldürerek bu amerikan rüyası devam ediyor ve kabusa dönüşmüyorsa ben daha diyecek hiç birşey bulamıyorum...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.