Φ rasta Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 merhaba siskoyum ve sempatik im hosgeldim Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 selam rasta. forumda yeri gelecek en ateşli tartışmaların arasında kalacaksın ve eminol bu işe yarayacak sen zayıflayacaksın şaka bir yana hoş geldin aramıza sempatikliğini her konuda görmek isteriz. sevgiler........ Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Öncelikle hoş geldin diyorum vee gelenek üzere. BELKİ SIKILACAKSIN BELKİ ŞAPKA ATACAKSIN ZAMAN ZAMAN ÇAYLAK VASFINA EZİLECEKSİN ÖNCE DÜŞÜNECEKSİN, SONRA DÜŞÜNECEKSİN VE YAZACAKSIN YAZACAKSIN YAZACAKSIN Forumun buğusunda kaybolursun inşallah...)) Tekrar hoş geldin.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Hosgeldin sisko ve sempatik arkadasim iyiki geldin... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 merhaba siskoyum ve sempatik im hosgeldim 12988[/snapback] ah canım benim sende bendensin demek kaderdaşım hoş geldin Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 şişkoluk kötü değildir......... ama sağlığını tehdit etmiyorsa..... sempatiksin oda herkesi kendine çekmeni sağlar......... önemli olan insan olmaktır....... hoş geldin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.