Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Şimdiye dek kahramanlık yaptığınız oldu mu hiç ? Ya da kendinizi öyle hissettiğiniz anlar ?

Gönderi tarihi:

bir kere oldu hatırladığım , lise deydim o zaman ,son finallerden sonraki kurtarma sözlüleri yapılıyor , öğrtmen sıra arkadaşımı kaldırdığında onun için biraz erkendi ve son ezberlerini daha tamamlayamamıştı neyse 2 soru hakkı vardı ilk soruyu bildi 2 cisine geldiğinde gözlerime çaresiz bakışından anladım çalışmadığı yerden geldiğini ve hiç kopye çekemeyen ben anında kıpkırmızı olan yine ben arkadaşıma kalmasın diye tüm cesaretimle kopye verdim , hala nasıl yaptığıma inanamıyorum ama neticede öğrtmen anlamasına rağmen beni sevdiğinden olacak arkadaşımı geçirdi , ama ben görülmeye değerdim :blushing:

bunu hiç unutmam , bana göre ilk kahramanlığım buydu :)

Gönderi tarihi:

evet hıssettiğim anlar oldu,öğrencılerım için yaptıklarımda.bahsetmek ısterdım ama anlatırsam bı özelliği kalmaz gibi gelıyor. :unsure:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.