Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl üç arkadaş oturmuş tatlı tatlı oyun oynuyorlar ama kimse oyunun sonununda kaybedecek elemanı bilemez.. kazanırken kaybetme bu olsa gerek..izle
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar gerçek mi değil mi bilemem ama gerçeğe yakın bir çekim. insanların hal ve davranışları rolden öte gibi. ya da çok profosyonel oyuncular.. bence gerçek olabilir. iddia etmiyorum.
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl ben iddaa ediyorum kesinlikle gerçek değil bir iskambil kartı ne kadar yüksek hıza ulaşırsa ulaşsın insanlara ufak bi çizikten daha fazla zarar veremez bi insan kartı 60-80 km hıza ulaştırabiliyo 300 km çizik atmıştı deriye discovery channel-efsane avcıları
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar ben zaten bunun gerçeklik payını yüksek olduğunu iddia etmedim ama oyuncular çok uzman demek istedim..
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl tamam canım biliyorum hani belki olabilir falan demişsin ya şüphe kalmasın diye yaptım açıklamayı
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl peki plastik kaplamalı gibi sert kartlar var onlar da mı olamaz? bana olabilir gibi geldi merak ettim
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl bana da olur gibi geldi.. neden olmasın ki..akacak kan damarda durmaz
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl yav olmaazzzzz bana güvenin eğer o kartın kenarına tutturulmuş bi jilet yoksa (ki ben yinede olacağını sanmıyorum) bu iş imkansız
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl abicim ayıptır birbirinize dalaşmayın. gerçek olsa ne olur olmasa ne.. di mi ama..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.