Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

AŞK ÜZERİNE GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE ÇOK FİLM YAPILDI.BİR ÇOĞUNDA KENDİMİZDEN BİRŞEYLER BULDUK,YERİ GELDİ AĞLADIK YERİ GELDİ GÜLDÜK.ŞİMDİ BİRAZ HAFIZALARI ZORLAYIP TEKRAR O FİLMLERİ HATIRLAYALIM İSTEDİM.

ŞİMDİYE KADAR İZLEDİĞİNİZ EN GÜZEL AŞK FİLMİ HANGİSİYDİ.BEN BAŞLANGIÇ YAPAYIM. EN BEĞENDİKLERİMDEN BİR KAÇI:

"MESAJINIZ VAR,KASIMSA AŞK BAŞKADIR VE AŞKTA HERŞEY MÜMKÜNDÜR"

DEVAMI SİZDEN.

SEVGİLER.........

Gönderi tarihi:

valla çok zorladım ve aklıma gelen film "50 ilk öpücük oldu" güzel bir filmdi tavsiye ederim.gerçi aşkta herşey mümkündür evet oda güzeldi bende sevmiştim.neyse düşüneyim hatırladıkça yazarım :wub::wub:

Gönderi tarihi:

bence titanic -kasımda aşk başkadır-özel bir kadın-melekler şehri-sınırların ötesinde-tesadüf-yan odadan melodiler...

ooo daha da geliyor aklıma da abarmayayım daha fazla...

ama hakikaten türk filmi deyince nedense ilk ''selvi boylum al yazmalım''geliyor aklıma...isminin egzantirikliğinden midir acaba? :P

Gönderi tarihi:

benim EN´im daha evvel de burda yazdigim gibi "Al yazmalim, selvi boylum"

ama izlemeye deger Hollywood´un ask filimlerinden..

Brave heart, Pearl Harbor, Corellinin Mandolini,

aslinda bunlar tamamen ask üzerine degil, ama cok güzel ask hikayaleri barindiriyorlar iclerinde...

:wub:

Gönderi tarihi:

eski türk aşk filmlerinin hepsi yaşasın YEŞİLCAM TV.

hollivud dan da aşk olacaksa eğer melekler şehri büyük atlayış favorim :P yaparmıydınız siz sevdiğiniz için meleklikten vazgecermiydiniz. ama sonu kötü bitiyor adam sen meleklikten vazgeç büyük atlayışı yap iki gün sonra hatuna kamyon çarpsın mefta. yok arkadaş öle bişi adam bari öldürmez hatunu da mutlu son olur bilememiş senarist. yok yok bilememiş hemde hatunda kim meg rayn yok abi yok yok kıyılırmı öle hatuna

Gönderi tarihi:
  • Yazar

"50 İLK ÖPÜCÜK "

BU FİLMDE HEM ÇOK KOMİK HEMDE ÇOK DUYGUSAL BİR FİLMDİ.ERKEĞİN KIZI KAZANMAK İÇİN YAPTIKLARI İNANILMAZDI..

NERDE ŞİMDİ ÖYLE ERKEKLER :P

Gönderi tarihi:
"50 İLK ÖPÜCÜK "

BU FİLMDE HEM ÇOK KOMİK HEMDE ÇOK DUYGUSAL BİR FİLMDİ.ERKEĞİN KIZI KAZANMAK İÇİN YAPTIKLARI İNANILMAZDI..

13175[/snapback]

:online2long: burda

Gönderi tarihi:
  • Yazar

NİRDE DEDİN?OO ABİ ORALAR ÇOK UZAK ŞİMDİ SIRF SENİ GÖRMEK İÇİNDE KALKIP ANTALYAYA GELİNMEZKİ.AMA SENİN GİBİLERİN VAROLDUĞUNU BİLMEKTE GÜZEL :D

Gönderi tarihi:
"50 İLK ÖPÜCÜK "

13175[/snapback]

hakitaten çok güzel bir filmdi...erkeğin sadece kızı kazanmak için yaptıkları değil takdire değer olan...hergüne sıfır hafızayla başlayan bir kıza hergün kendini tekrar tekrar aşık etmeye çalışması acayip bi sabir örneği... :P

nerde öyle sabırlı anlayışlı takdire layık erkeklerr...dimi karçiçeği.. ^_^

Gönderi tarihi:

bide ben terminatörü çoooook sevmiştim :P hem romantik hemde güzel :alien:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ASLINDA SORU EN GÜZEL AŞK FİLMİ. SORUMU DEĞİŞTİRİP FORUMUN EN UYUZU KİM DİYE SORSAM BÜTÜN OYLARI TOPLARSIN MADE İN TURKEY.HARBİ BU KADAR OLMAZ YA.SENİ EVDE KALASICA :P

AHLANIP SIZLANMA SEVGİLİM YOK DİYEDE MÜSTEHAK SANA.SENİ KİM ALIPTA BAŞINA BELA EDERKİ :D

Gönderi tarihi:
ASLINDA SORU EN GÜZEL AŞK FİLMİ. SORUMU DEĞİŞTİRİP  FORUMUN EN UYUZU KİM DİYE SORSAM BÜTÜN OYLARI TOPLARSIN MADE İN TURKEY.HARBİ BU KADAR OLMAZ YA.SENİ EVDE KALASICA :P

AHLANIP SIZLANMA SEVGİLİM YOK DİYEDE MÜSTEHAK SANA.SENİ KİM ALIPTA BAŞINA BELA EDERKİ :D

13577[/snapback]

arkandayım karçiçeği duygularıma tercüman oldun ^_^

Gönderi tarihi:
ASLINDA SORU EN GÜZEL AŞK FİLMİ. SORUMU DEĞİŞTİRİP  FORUMUN EN UYUZU KİM DİYE SORSAM BÜTÜN OYLARI TOPLARSIN MADE İN TURKEY.HARBİ BU KADAR OLMAZ YA.SENİ EVDE KALASICA :P

13577[/snapback]

arkandayım karçiçeği duygularıma tercüman oldun ^_^

13579[/snapback]

ne bu iyiki bekarım sevdiğim film yazdım suçmu işledim be.allah sizinde müstehakınızı verir elbet.hem kızlar bana hayran ben beğenmiyorum.benide kırmaktan vazgeçin rencide oluyorum :( benimde kalbim var bende insanım.....

sevemezmiyim ayıp jojuklar olmadı:(((((((((((((((amcanızı kırdınız

Gönderi tarihi:
  • Yazar

BAK BURDA SENİN İKİ HAYRANIN OLDU BİLE.AŞKMİRACLE VE BEN. :alien: YAZDIKLARINDAN ÖYLE ETKİLENİYORUZKİ OKURKEN KUSUYORUZDA.

KARDEŞİM İNSAN BİRAZ TATLI FALAN OLMAYA ÇALIŞIR.KIZLAR SANA HASTADA SEN BEĞENMİYORSUN HA :D GÜLÜYORUM SADECE.BİDE SÖYLEDİKLERİMİZDEN RENCİDE OLUYORMUŞSUN ÖYLEMİ.VALLA KUSURA BAKMA AMA BENİM TANIDIĞIM HİÇ BİR ÖKÜZ LAFLA RENCİDE OLMAZ :P (VİZONTELE İHİİİİİİ)

Gönderi tarihi:
BAK BURDA SENİN İKİ HAYRANIN OLDU BİLE.AŞKMİRACLE VE BEN.  :alien: YAZDIKLARINDAN ÖYLE ETKİLENİYORUZKİ OKURKEN KUSUYORUZDA.

KARDEŞİM İNSAN BİRAZ TATLI FALAN OLMAYA ÇALIŞIR.KIZLAR SANA HASTADA SEN BEĞENMİYORSUN HA :D GÜLÜYORUM SADECE.BİDE SÖYLEDİKLERİMİZDEN RENCİDE OLUYORMUŞSUN ÖYLEMİ.VALLA KUSURA BAKMA AMA BENİM TANIDIĞIM HİÇ BİR ÖKÜZ LAFLA RENCİDE OLMAZ :P (VİZONTELE İHİİİİİİ)

13771[/snapback]

tabi asılırken iyiydi pas vermedik diye cephe alıyorsunuz devetabanları sizi gibi.hem benim hayrana ihtiyacım yok zaten benden hoşlanan birilri var demi sevgili milkvayyciğim sen varsın benim yanımda onlara(kerçiçiği aşkmircan)ihtiyacım yok....... :zorro:

Gönderi tarihi:

EŞKİYA

Ben üstüne aşk tanımam.. keje nin aşkı

Gönderi tarihi:
  • Yazar
BAK BURDA SENİN İKİ HAYRANIN OLDU BİLE.AŞKMİRACLE VE BEN.  :alien: YAZDIKLARINDAN ÖYLE ETKİLENİYORUZKİ OKURKEN KUSUYORUZDA.

13771[/snapback]

tabi asılırken iyiydi pas vermedik diye cephe alıyorsunuz devetabanları sizi gibi.hem benim hayrana ihtiyacım yok zaten benden hoşlanan birilri var demi sevgili milkvayyciğim sen varsın benim yanımda onlara(kerçiçiği aşkmircan)ihtiyacım yok....... :zorro:

13840[/snapback]

DUA ETKİ MİLKWAY ŞUAN BURDA DEĞİL SENİ KİM NE YAPSIN LÜTFEN SABRIMI TAŞIRMA OLUR MU KARDEŞ

SEVGİLER..... DEVETABANIN :angry2:

Gönderi tarihi:

sevgili made in Turkey,

bak güzel kardeşim..sana herhangi bir hissiyatım yok.yani sana gıcık değilim,

ama herhangi bir yakınlıkta duymuyorum.bu fikre nereden kapıldığını da anlamış

değilim..

bu arada benden sana bir kardeş tavsiyesi..

karçiçeğim ve aşkmiracle benim canlarımdır.onlar devetabanı değil, olsa olsa

gül goncası :clover: olabilirler..

tamam mı, anlaştık mı?

Gönderi tarihi:
sevgili made in Turkey,

değilim..

gül goncası  :clover: olabilirler..

tamam mı, anlaştık mı?

13946[/snapback]

:D :D :D :D :D adam bir şaka yapmış ne kadar büyütmüşünüz :clover::clover:

Gönderi tarihi:

Aç tavuk kendini buğday anmarında sanırmış. Oldum olası aç tavuk benzetmesine gülmüşümdür. Ama ne varki ardından daha da güldüğüm bir ata sözü daha öğrendim. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.. atalarımız bilir işini. Bildiğiniz ata sözlerini yazıverin şuraya..))

Saygı bizden..

Gönderi tarihi:
Aç tavuk kendini buğday anmarında sanırmış. Oldum olası aç tavuk benzetmesine gülmüşümdür. Ama ne varki ardından daha da güldüğüm bir ata sözü daha öğrendim. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.. atalarımız bilir işini. Bildiğiniz ata sözlerini yazıverin şuraya..))

Saygı bizden..

13985[/snapback]

en sevdiğim ata sözü "istemem yan cebime koy".bu laf kızlar için geçerlidir lütfen hemcinslerim üzerinize almayın. :clover::zorro:

Gönderi tarihi:
sevgili made in Turkey,

değilim..

tamam mı, anlaştık mı?

13946[/snapback]

13955[/snapback]

:angry: ne şakası mandalin kardeş,gerçek bunlar.

Gönderi tarihi:

İnsanlık prim yapacak, sakın kendinizi ucuza satmayın.

Saygılar..

Gönderi tarihi:
sevgili made in Turkey,

değilim..

tamam mı, anlaştık mı?

13946[/snapback]

güzel jojuğum milkywayım ben takılırım ama sen beni sallama.sempatik kaçarım diye yazmıştım ama yok işe yaramamış.devetabanları zaten potansiyel düşman oldular bana bari senle dost kalalım(bu arada onlarla aranda pek iyi hani diyorum birini bana ayarlasan :blushing: şey pardon tutulası ağzım dayanamadı yine ,kaçırıverdim ağzımdan) B):wub:B):wub:;):zorro:

Gönderi tarihi:
sevgili made in Turkey,

değilim..

tamam mı, anlaştık mı?

13946[/snapback]

13955[/snapback]

:angry: ne şakası mandalin kardeş,gerçek bunlar.

13994[/snapback]

:D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.