Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 19 yıl HAYATTA İNSANIN BAŞINA GELEBİLECEK EN GÜZEL ŞEY <<<<<<<<<AŞK>>>>>>>>> Seni ilk gordugum an, aksam kasa sayiminda açik vermis veznadar gibi >beynimden vurulmusa dondum. Uzun vadeli mukerrer bakislarin altinda >yildirim teftisi geciren bir sube muduru gibi saskinim. Allah vergisi >tedavul kiymetlerin, henuz yari mamul emtiana, bayrak merasimindeki gibi >siralanmis dislerine, kirmizi bakiye veren dudaklarina baktikça >tansiyonum >mevduat grafigi gibi inip çikiyor. > >Subeler cari hesabina donmus arap saçlarin tasfiye tarihi belli olmayan >ekstreler gibi sana esrarengiz bir hava veriyor.#304;nsallah birgun >demirbasim >olursun...Seni taniyali kalbim, bilanço çalismalarina yeni baslamis >muhasebe servisi gibi karmakarisik. Pencerenin onunde koruma gorevlisi >gibi dolastigim gunleri ve geceleri unutamiyorum. Gizli ve sahsina >gondermis oldugum sifresi kapatilmamis ask mektuplarimi vicdaninin >muhaberetinda kayda almadigina uzuldum, nazarinda sanki bir isimsiz >sertifika gibiyim. > >Ailenize iç guveysi olarak alinma teklifini, babanin torba kadro >bulunmadigi gerekçesi ile reddetmesi beni terfisi geciken memur gibi >perisan etti... Ailen nezdinde bir kurus iz kiymeti kadar degerim yok mu >? Hiddetimden o fabrikator isveren babana ne diyecegimi çok iyi >biliyorum. >Kusuruma bakma ama zaten babanin cigeri ile italyan lireti arasinda bir >fark goremiyorum. Ama yeni memur kiyafet yonetmenligine uygun gorunum >gomlegi tasimayan ense trasim, asalet ve kefaletim buna manidir... > >Bir evet demen beni banker kuyrugunda odeme sirasi gelmis bir vatandas >gibi mutlu edecektir. Seni istemekte herhangi bir usulsuzluk >goremiyorum. >Yonetim kurulu karari gibi sana ask teklifimi her yil yenileyemem. Bu ilk >ve son teklifimdir. Ne olursun reddetme. Askimi yillardir tahsili >gecikmis >alacaklarda birakma. Butun çeyizlerinin de, su anda annenin yediemininde >bulunmasi yuva kurmamizi engelleyemez. > >Babanin cuzdanindan usulsuz yapacagin buyuk montanli virman iki hafta >balayi geçirmemize yeterli olacaktir. Annenin boynundaki menkul >kiymetlerin degeri inan bizi iki yil odemesiz donemi olan uzun vadeli >kredi almis bir musteri kadar rahatlatacaktir.Dogum kontrol hapi alip >isgucu kayibina meydan vermezsen iki yil içinde kayinvalidemin ongordugu >çocuk sayisi hedeflerine ulasacagimiza emin olmani isterim. > >Baban sagda, solda aylik dumu soruyormus. Sana her an askimin muvakat >bilançosunu devre sonu beklemeden çikartabilirim ama korkarsin diye >çikartmiyorum. Kisa vadeli bakkal borçlarimin çok olmasi -likitide >sikintima ragmen- aktifimde yer alan ipimle kusagim, elbet bizi feraha >çikartacaktir. Dugunumuzdeki Temsil ve agirlama giderlerini babanin ankes >limitlerinden kullanabilsem bahtiyar olacagim. #304;hracat-kredi tebligleri >gibi hergun karekter ve tutumu degisen babani gormemek için odeme >guçlugu >içindeki bankerler gibi kaçacak delik ariyorum. Ailenle mutabakat >saglarsam yaz ortasinda yakacak yardimi almis personel gibi >sevinecegim. > >Damat aday adayi olarak ailenize giris formumu personel muduresinden donme >annenin kabul etmedigi haber almis bulunmaktayim. Seninle arama 3.sahis >gibi giren supheli alacakli suratli annene teleksli en derin >tessuflerimi >bildiririm. Ailenin hukmu sahsiyeti kiligindaki sahsiyetsiz babanada 5. >icra kanali ile en derin ve aci istirapli telbigatlarimi sunarim....... > >Seni artik maliyeden vergi kaçirir gibi kaçirmaktan baska çarem >kalmadi.... Sonradan verecegin pismanlik dilekcesini de mumameleye >koymayacagimi bilmeni isterim.... > >Aktif karekterim sulalenizi zamansiz amorti edecektir.Aldigim yan >odemelerle seni perensesler gibi yasatacagima soz veriyorum. #304;leride >alacagim uçun birinide ki emekli masimda sana feda olsun. >
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.