Φ eylüldebahar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2012 44 yaşındayım bir oğlum var eşimden ayrıldım...görüştügüm birisi var iki aydır görüşüyoruz...10 gün önce eski eşi şaker komasına girip hastaneye yattı.iki kızı var.biri yeni evli biri üniversite son sınıf öğrencisi...kadının kimsesi yokmuş...kızları annemize sen bak baba diye tutturmuş.öğrenci olan okulu bırakmakla tehdit etmiş falan filan...şimdi bakıcı olarak eski eşini getirdi...onların yanında benimle telefonda bile konuşamıyor..sonra da bana biz ne olacagız benim durumum bu diyor ....ne yapmalıyım.aklım mantıgım almıyor... Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2012 bence de cok garip bir durum .. ama sartlar ne olursa olsun birini seviyor olmak guzel : ) hatta oyle bir durum ki; ne dersek diyelim , nasil akil verirsek verelim isleri daha da zora sokabilir : .. sanki her hareket tarzina karsi bi kilitlenme olusmus ama yine de zorlukla beraber kolaylik vardir Alıntı
Φ eylüldebahar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2012 ve yarın bir cevap vermem gerekiyor....onuda anlamaya çalışıyorum.... Alıntı
Φ Pasifik Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2012 Buraya 5 kere uzun uzun cevaplar yazıp sildim. Son olarak söyleyebileceğim şu ki, Allah yardımcınız olsun!.. 1 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2012 ben de uzun uzun yazdim ve sildim .. zaten olacagina varicak ama prensip olarak makul ve samimi bir tutum ile konusmayi denemek lazim ... herseye ragmen sabirli ve olabilecek herseye ragmen olgun ve ferah bi ruh hali mutlaka karsi tarafin dehsete kapilmasini zamanla kirar .. olgun ve hayat tecrubesi yeterli duzeyde biri bence zamana yaymali .. cabuk netice alma istegi isleri kontrolden cikarir gibi gozukuyor anlatmanizdaki bir karambolden : )) basima da hic gelmedi ki bole bisey : )) Alıntı
Φ eylüldebahar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2012 teşekkür ederim..cevap verdim...güzel bir sohbet ortamı yarattım....düşüncelerimi açıkladım.bana hak verdigini söyledi...birbirimizi kırmadık incitmedik ...benden çocugun okulu bitene kadar sekiz aylık süre talep etti..bu süre içinde arayıp hal hatır sorup soramıyacagını sordu...bu kadar...ilgilendiginiz için ayrıca teşekkür ediyorum.saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.