Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

44 yaşındayım bir oğlum var eşimden ayrıldım...görüştügüm birisi var iki aydır görüşüyoruz...10 gün önce eski eşi şaker komasına girip hastaneye yattı.iki kızı var.biri yeni evli biri üniversite son sınıf öğrencisi...kadının kimsesi yokmuş...kızları annemize sen bak baba diye tutturmuş.öğrenci olan okulu bırakmakla tehdit etmiş falan filan...şimdi bakıcı olarak eski eşini getirdi...onların yanında benimle telefonda bile konuşamıyor..sonra da bana biz ne olacagız benim durumum bu diyor ....ne yapmalıyım.aklım mantıgım almıyor...

Gönderi tarihi:

bence de cok garip bir durum ..

ama sartlar ne olursa olsun birini seviyor olmak guzel : )

hatta oyle bir durum ki; ne dersek diyelim , nasil akil verirsek verelim

isleri daha da zora sokabilir : .. sanki her hareket tarzina karsi bi kilitlenme olusmus

ama yine de

zorlukla beraber kolaylik vardir

Gönderi tarihi:

ben de uzun uzun yazdim ve sildim ..

zaten olacagina varicak

ama prensip olarak

makul ve samimi bir tutum ile konusmayi denemek lazim ...

herseye ragmen sabirli ve olabilecek herseye ragmen olgun ve ferah bi ruh hali mutlaka karsi tarafin dehsete kapilmasini zamanla kirar ..

olgun ve hayat tecrubesi yeterli duzeyde biri bence zamana yaymali .. cabuk netice alma istegi isleri kontrolden cikarir gibi gozukuyor anlatmanizdaki bir karambolden : ))

basima da hic gelmedi ki bole bisey : ))

Gönderi tarihi:

teşekkür ederim..cevap verdim...güzel bir sohbet ortamı yarattım....düşüncelerimi açıkladım.bana hak verdigini söyledi...birbirimizi kırmadık incitmedik ...benden çocugun okulu bitene kadar sekiz aylık süre talep etti..bu süre içinde arayıp hal hatır sorup soramıyacagını sordu...bu kadar...ilgilendiginiz için ayrıca teşekkür ediyorum.saygılar

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.