Φ sultanselim Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2012 Selam arkadaslar paysafecard gibi yeni bir online ödeme sekli cikmis.Bununla ilgili merak ettiklerim var. Biraz arastirdim kredi kartina falan gerek olmadan bir cok internet servisinde ödemeleri bununla yapabiliyormus. Internet sitesine girdim baktim simdilik online oyun servisleri, bazi arkadaslik siteleri, turkcell europe ve bazi premium dosya indirme sitelerindeki premium üyelikleri satin almak icin kullaniliyormus. Deneyen, tecrübe eden, Görüsü olan varmi? Alıntı
Φ castbound Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2012 Bildiğim kadarıyla bu cep telefonlarında kullanılan kontür gibi yetkili satıcılardan alınan bir kart.Bazı online alışveriş ve oyun sitelerinde bu kartla birlikte alışveriş yapılabiliyormuş, yurt dışında uzun zamandan beri kullanılıyor ama Türkiye'de de yavaş yavaş yaygınlaşıyor herhalde.Konu başlığını görünce şöyle bir internetten bakıyım dedim, güzel bir de site yapmışlar ama henüz kartı alıp denemişliğim yok.Ama kişisel bilgileri vermeden online ödemede kullanılabilen bir kart olması baya avantajlı gözüküyor.Şayet kullanırsam sizi burda bilgilendiririm. Alıntı
Φ Media1 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2014 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2014 kredi kartından ve başka ödeme şekillerinden daha iyi bence paysafecard. özel bilgi vermiyorsun o yüzden Alıntı
Φ castbound Gönderi tarihi: 28 Mart , 2014 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2014 Peki nerelerde kullanılıyor bu paysafecard ve nereden temin edebiliriz? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.