Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2012 12 yıl Türkiye'de yapılan bazı kebap çeşitleri: * Çökertme Kebabı * Adana Kebap * Urfa Kebap * İskender Kebap * Ali Paşa Kebabı * Patlıcan Kebabı * Tas Kebabı * Teneke Kebabı * Testi Kebabı * Kuyu Kebabı * Çağ Kebabı * Orman Kebabı * Çeltik Kebabı * Simit Kebabı * Yoğurtlu Kebap * Yayla Kebabı
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2012 12 yıl Yazar * İslim Kebabı * Kağıt Kebabı * Mengen Kebabı * Tokat Kebabı * Beyti Kebap * Ali Nazik Kebabı * Saray Kebabı * Tepsi Kebabı * Şiş Kebap * Manisa Kebabı * İncik Kebabı * Keşkekli Kebap * Bahçıvan Kebabı * Bolu Kebabı * Beğendili Kebap * Buğu Kebabı * Çardak Kebabı * Büryan Kebap
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2013 11 yıl Döner Kebabı Tandır Kebabı Cağ Kebabı Çöp Şiş kebabı Talaş Kebabı Alanya Kebabı Piti Kebabı Yörük Kebabı Tike Kebabı Çömlek Kebabı Püreli Beykoz Kebabı Ciğer Kebabı Cağırtlak Kebabı Şeftali Kebabı Sırık Kebabı
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2021 4 yıl Merhaba tarif başlığı Çağ Kebabı değil de Cağ Kebabı şeklinde olsa daha doğru olur sanki kolaylıklar dilerim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.