Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 19 yıl SEVGİYE MEKTUP HEM SENİNLE BÜYÜDÜM HEM SENDEN MAHRUM KALDIM SENİ HİSSEDEMEDİĞİMDE HEP YÜZÜMÜ ASTIM HAYATIMIN ANA FİKRİ YAŞAMIMIN TADIYDIN MANASIZ BİR ÖMRÜM OLURDU ŞAYET SEN OLMASAYDIN... SEVGİSİZ YAŞAYAMAM DİYENLERDENSENİZ....
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 19 yıl AHA TAMDA BENİM KONUM SEVGİ SONSUZ AMA PAYLAŞACAĞIM SEVGİLİ YOK BAKTIĞIM BANA BAKMIYOR BANA BAKAN HİÇÇ AÇMIYIIIIIII
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 19 yıl Yazar made in turkey en güzel ve özel konuların içine nasıl başarıyorsun da limon sıkıyorsun günlerdir merakı içindeyim... bu itici cümlelerinle kız mız bulacağını sanmamakla birlikte sana şans da dileyesim gelmiyor...
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 19 yıl herşey üstüme geliyor delireceğim ulan sen nasıl sevdin nasıl sevgilisin?
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 19 yıl Yazar BENCE BU KONUYU ISITIP YİNE ÖNÜNÜZE KOYMANIN ZAMANIDIR.. ZİRA SEVDİĞİNİ HAYKIRAN HAYKIRANA.. KENDİMİ KÖTÜ HİSSETTİM BEN ŞİMDİ HADİ BUYRUN SEVGİ KELEBEKLERİ... DÖKÜN SAYFALARA SEVGİNİZİ... SEVGİLER
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 19 yıl Eski sevgiliye mektup başka, sevgiye mektup başkamıymış ya.. Bir an eski konu sandım, bir baktım bizim iletiler uçmuş.. valla öyle zanettim, sonra farkına vardım işin..
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 19 yıl UNUTULMAYANLAR Biliyorum, unutamayacaksın! Ağır ağır geçecek mevsimler, Bir bir ağaracak saçının telleri Solacak albümde eski resimler. Beni hatırladıkça için ürperecek, Boşanan gözyaşlarını tutamıyacaksın. Boşuna zorlama kendini, sevdiğim; Biliyorum, unutamayacaksın. Ve biliyorsun, ben de unutamayacağım, Eskimeyecek içimde sana ait ne varsa Şöhretmiş, servetmiş herşey geçiyor, inan Dostluklar ve sevgiler kalıyor, kalırsa. Sen benim gökyüzümdün, denizim, toprağımdın, Şimdi bir hatıra olamazsın belirsiz, uzak Biliyorsun bazı şeyler vardır elimizde olmayan İşte öyle imkansız birşey seni unutmak. Zannetme ki herşey bitti sevdiğim; Birgün yeşerecek şu sararmış yapraklar. Ve bundan sonra kim severse dünyada; Seni ve beni hatırlayacaklar ümit yaşar OĞUZCAN sevgiliye mektup olmasada sevgiliye güzel bir şiir.idare et artık
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 19 yıl Yazar UNUTULMAYANLAR Biliyorum, unutamayacaksın! Ağır ağır geçecek mevsimler, Bir bir ağaracak saçının telleri Solacak albümde eski resimler. Beni hatırladıkça için ürperecek, Boşanan gözyaşlarını tutamıyacaksın. Boşuna zorlama kendini, sevdiğim; Biliyorum, unutamayacaksın. Ve biliyorsun, ben de unutamayacağım, Eskimeyecek içimde sana ait ne varsa Şöhretmiş, servetmiş herşey geçiyor, inan Dostluklar ve sevgiler kalıyor, kalırsa. Sen benim gökyüzümdün, denizim, toprağımdın, Şimdi bir hatıra olamazsın belirsiz, uzak Biliyorsun bazı şeyler vardır elimizde olmayan İşte öyle imkansız birşey seni unutmak. Zannetme ki herşey bitti sevdiğim; Birgün yeşerecek şu sararmış yapraklar. Ve bundan sonra kim severse dünyada; Seni ve beni hatırlayacaklar ümit yaşar OĞUZCAN sevgiliye mektup olmasada sevgiliye güzel bir şiir.idare et artık 16486[/snapback] İÇİMİ AÇIYORSUN KARÇİÇEĞİ SAĞOL...ÜMİT YAŞAR'I ÇOK SEVERİM... DEE...SEVGİLİYE MEKTUP DEĞİL BURASI..KRAL DA SENDE KARIŞTIRDINIZ.. BURASI SEVGİ YE MEKTUP..FARKI FARKEDİNİZ...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.