Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 19 yıl SANIRIM HERKES EN AZ BİR KERE VURULMUŞTUR AŞK TARAFINDAN VURULMUŞTUR DA ÖNEMLİ OLAN KİMİN NE KADAR KAN KAYBETTİĞİDİR BENCE... NAMLUNUN AĞZINDA DURUR GİBİ TİTREME AŞKA KARŞI AŞIK OLURDUN İNAN BANA,KIYIPTA SENİ VURSAYDIM KIYAMADIM YAŞADIĞIM KAYBETME TELAŞI VURULDUM VURAMADIM BARİ YARALASAYDIM... ŞİİR BANA AİT ONU SÖYLİİM...ANLATMAK İSTEDİĞİM ŞUDUR: AŞIK OLMAKTAN KORKAN Bİ ADAMA AŞIK OLDUM O İSE BENİ SADECE SEVDİ... YANİ SADECE YARALAYABİLDİM... ŞİMDİ BANA DAHA NE İSTİYORSUN MU DERSİNİZ BU DURUMDA? YOKSA YAŞADIĞIM HAYAL KIRIKLIĞI MÜSTEHAK MIDIR BANA? ???
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 19 yıl sevgili askmiracle, o senin kıymetini bilememişse bu onun kaybıdır, senin değil... birgün sende gerçek aşkı bulursun umarım
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 19 yıl "AŞIK OLMAKTAN KORKAN Bİ ADAMA AŞIK OLDUM O İSE BENİ SADECE SEVDİ... YANİ SADECE YARALAYABİLDİM..." ŞİMDİ AŞKMİRACLE: AŞK SEVGİDEN BİR ÖNCEKİ BASAMAKTIR BENCE.SENİ SEVMİŞSE AŞIK OLMUŞ SONRADA SEVMİŞ.BEN ANLAMADIM YANİ.SONRASI NE OLDU BIRAKTIMI SENİ.SENİN İSTEDİĞİN SADECE SENİ SEVMESİ DEĞİL SANA TAPMASIMI.BİDE SADECE YARALAYABİLDİM DEMİŞSİN NİYETİN ÇOCUĞU ÖLDÜRMEKMİYDİ YOKSA BİR KÜÇÜK AÇIKLAMA YAPARSAN KARDEŞ YARDIMCI OLACAĞIZ İNŞALLAH SANA
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 19 yıl yaff kime ne olmuş kim kime ne demiş anlamadım ben.tek anladığım biri sevgilimi arıyor ne hani demek istedim ben boştayım alan olursa kızlarr.DEH DEYİN BENİM ATIMA
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 19 yıl Yazar "AŞIK OLMAKTAN KORKAN Bİ ADAMA AŞIK OLDUMO İSE BENİ SADECE SEVDİ... YANİ SADECE YARALAYABİLDİM..." ŞİMDİ AŞKMİRACLE: AŞK SEVGİDEN BİR ÖNCEKİ BASAMAKTIR BENCE.SENİ SEVMİŞSE AŞIK OLMUŞ SONRADA SEVMİŞ.BEN ANLAMADIM YANİ.SONRASI NE OLDU BIRAKTIMI SENİ.SENİN İSTEDİĞİN SADECE SENİ SEVMESİ DEĞİL SANA TAPMASIMI.BİDE SADECE YARALAYABİLDİM DEMİŞSİN NİYETİN ÇOCUĞU ÖLDÜRMEKMİYDİ YOKSA BİR KÜÇÜK AÇIKLAMA YAPARSAN KARDEŞ YARDIMCI OLACAĞIZ İNŞALLAH SANA 13178[/snapback] evet aşkımdan ölmesini istiyorum... mecazi anlamda tabiii...
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 19 yıl sevgili aşkmiracleciğim.. ölmese ama fıtık olsa sayılır mı??? 13719[/snapback] çok tatlısınız ya
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 19 yıl Merhaba arkadaslar, size sormak istedigim bir sey var... Güvendiginiz, deger verdiginiz iki insan sizi sirtinizdan vurursa, n´apardiniz? Vuruldum ama ölmedim mi derdiniz? Biri size bir sürü vaadlerde bulunan, güzel sözler söyleyen bi sahis, digeri ise sirdasiniz, dert ortagi sandiniz biri.... Ne yapmak lazim, hic kimseye güvenmemek mi? Onlar adyimis deyip gecmek mi? Insanlar bu kadar mi cabuk degistirebiliyor sevdalarini, bir gün buna diger gün o na mi güzel söz söyleyebiliyor? O zaman o sözlerin ne degeri var? Kirilin kalbin hesabini kim öder? Fikirleriniz merakla bekliyorum arkadaslar. Ben buralara pek SIK ugramiyorum, ama su durumda sasirdim kaldim vallahi, insanlar ne kadar riyakar, iki yüzlü, sahte olabiliyormus meger!
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 19 yıl Yazar sevgili aşkmiracleciğim.. ölmese ama fıtık olsa sayılır mı??? 13719[/snapback] o da mümkün milkywayciğim seni sevdiğimi bil
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.