Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Valla dostum, şu da var; Bounty'de ikinci kaptan Fletcher Christian ve askerler ayaklanıp Pitcairn ülkesini kurduklarında kaptan William Bligh ve ona sadık subayları bir kayığa bindirip denize salmışlardı. Haftalarca denizde kalmıştı kaptan ve adamları. İki tayfa ölünce subaylar kaptana, ölüleri yemeyi teklif ediyorlar adam :"hayır beyler bu yolculuğa birer beyefendi olarak çıktık. bırakın öyle ölelim" diyor. Ölen askerleri (yemeden ) merasimle denize bırakıyorlar. Bu abiler ise daha ikinci gün arkadaşlarını kemirmeye başlamışlar Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Valla dostum, şu da var; Bounty'de ikinci kaptan Fletcher Christian ve askerler ayaklanıp Pitcairn ülkesini kurduklarında kaptan William Bligh ve ona sadık subayları bir kayığa bindirip denize salmışlardı. Haftalarca denizde kalmıştı kaptan ve adamları. İki tayfa ölünce subaylar kaptana, ölüleri yemeyi teklif ediyorlar adam :"hayır beyler bu yolculuğa birer beyefendi olarak çıktık. bırakın öyle ölelim" diyor. Ölen askerleri (yemeden ) merasimle denize bırakıyorlar. Bu abiler ise daha ikinci gün arkadaşlarını kemirmeye başlamışlar Abi "Açlığa karizma olmaz" diyorum, daha ne diyeyim!? Valla Cyrano, o filmdeki gibi bir dağda ya da denizde kalmana bakar abicim... Karşındakileri tereyağlı tavuk kızartması gibi görmeye başladığında sorarım "yer misin?" diye... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Chaplin'in Gold Rush'undaki sahne geldi aklıma. Chaplin'i horoz gibi görmeye başlıyordu ya adam Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Chaplin'in Gold Rush'undaki sahne geldi aklıma. Chaplin'i horoz gibi görmeye başlıyordu ya adam Benim de aklıma hep şu Warner Bros'un çizgi filmindeki sahneler gelir... Hani aç kaldıklarında birbirlerini kızarmış tavuk olarak görürler ya! Süperdir Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Benim de aklıma hep şu Warner Bros'un çizgi filmindeki sahneler gelir... Hani aç kaldıklarında birbirlerini kızarmış tavuk olarak görürler ya! Süperdir ben seninle uçağa binmem Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 olay böcek yemekten kayıp insan yemeğe geldi benim sorunum böceklerle Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.