Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Erkek Sevgiliden Bayan Sevgiliye Dolu Dolu Hediye Önerileri


asisedef06

Önerilen İletiler

Sevgi her nesnede dillenebilecek tılsıma sahiptir aslına bakılırsa.. Sizde duygularınızı en güzel şekilde ifade edebilecek en özel hediyeyi almaya ne dersiniz? Sevgilinizin çok seveceği bu ilginç hediye seçenekleri herkesi kıskandıracak. Gelecekte sevgilinizle yaşanmışlıklarınıza dair güzel anılar canlanması önemli hafızanızda. Bazen sevgilinize vereceğiniz içten bir hediye ona hazırlayabileceğiniz en büyük şölen tadındaki sürprizlerden çok daha etkili olabilir. Dolayısıyla sevgilinize sunacağınız hediyelerde içten olmanız oldukça önemli. Ona göz boyayacak hediyeler almak yerine, kendi zevkinize uygun ve sunumunu güzel yapabileceğiniz bir seçenek sunabilirsiniz. Emin olun bu sevgilinizi çok daha fazla mutlu edecektir. Şimdi küçük ama gönüllerde kaplayacağı maneviyat açısından oldukça büyük hediye seçeneklerini sizlerle paylaşıyoruz..

Bayan Sevgiliye İlginç Hediyeler

ilginc-hediye-111.jpg

Sevgilinizi can evinden vurmaya hazır olun! Bu ilginç mumya mücevher kutusu sayesinde sevgilinize sahip olabileceği en ilginç aksesuar kutusunu sunun! Sevgilinizin gördükçe sizi hatırlayacağı bu ilginç hediye seçeneği çok beğeni toplayacak. Siz de sevgilinizin gönlünü fethedecek olan bu mumya takı kutusunu sevgilinize sunarak onunla birlikte unutamayacağınız bir günün keyfini çıkarın!

ilginc-hediye-311.jpg

Sevgilinizin çok hoşuna gidecek olan bu sevimli kablo tutucusu herkesin ilgisini çekecek. Kabloların kargaşasından kurtulacak olan sevgiliniz en büyük mutluluğu sayenizde yaşayacak. Sevgiliye hediye olarak sunulabilecek bu sevimli aksesuar vazgeçilmeziniz olmaya geliyor. Sizde kablolarınıza çeki düzen vermek istiyorsanız bu ilginç kablo toplayıcısını kaçırmamalısınız.

ilginc-hediye-41.jpg

Sevgilinizle fotoğrafladığınız anlarınızı taptaze tutabileceğiniz bu fotoğraf askılığı sayesinde eskimeyen aşıklar olarak anılacaksınız. En güzel günlerinizi daima göz önünde tutmanıza yardımcı olan bu askılık sayesinde sevgilinize sahip olabileceği en enteresan hediye seçeneğini sunun. Sevgiliniz ince düşüncenize hayran kalacak. Siz de sevgilinizle geçirdiğiniz en özel günlerinizi göz önünde bulmak istiyorsanız bu hediye seçeneğini sevgilinize sunmalısınız.

ilginc-hediye-61.jpg

Sevgilinizin hoşuna gidecek olan bu ilginç tırnak makası çok konuşulacak. Böyle ilginç tırnak makasıyla ilk defa karşılaşan sevgiliniz çok şaşıracak. Siz de sevgilinize alışılagelmiş hediyelerin dışına taşabileceğiniz bir seçenek sunarsanız sevgilinizin size sunacağı mutlulukta daha önce karşılaşmadığınız türden bir mutluluk olacaktır.Sevgilinizin gülen gözleri sizin için en özel armağan olacak!

 

Erkek Sevgiliye İlginç Hediyelik Eşyalar

 

ilginc-hediye-212.jpg

Sevgilinize hiç ummadığı bir hediye seçeneğini sunmaya hazır olun! Kırışan gömleklerinden şikayetçi olan sevgilinize velinimet değerinde bir armağan sunmaya ne dersiniz? Bu gömlek çantası sayesinde sevgilinizin sahip olabileceği en enteresan hediyeyi sunmuş olacaksınız. Sevgilinizin vazgeçilmezi haline gelecek olan bu çanta herkesin beğenisini kazanacak. Hem bayanlar hem de beyler için oldukça kolaylık sağlayan bu gömlek çantası hayatınızı kolaylaştırmaya geliyor.

ilginc-hediye-81.jpg

Sevgilinize en büyük mutluluğu yaşatmaya hazır olun! Külçe altın görünümündeki bu kumbara görenleri çok şaşırtacak. Siz de sevgilinize beklemediği bu hediye seçeneğini sunarak onu şaşırtabilirsiniz. Damlaya damlaya göl olur mantığıyla bu altın kumbara sizi gerçek altınlara ulaştıracak! Sevgilinizin beklenmedik ifadesi size büyük keyif verecek!

ilginc-hediye-72.jpg

Sevgilinizin daha önce benzerine rastlamadığı bu ilginç tırnak makası seti çok konuşulacak. Sevgilinizin kullanırken büyük keyif alacağı bu tırnak makası seti popüler olmaya geliyor. Siz de artık sıradan hediyelerden sıyrılıp sevgilinize beklemediği sürprizler yapmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Bu ilginç hediye seçenekleri sayesinde sevgilinizin aklında hep güzel bir sima olarak kalacaksınız.

ilginc-hediye-52.jpg

Sevgilinizi kısıtlı usb girişlerinden kurtarmaya ne dersiniz? Bu usb çoklayıcı sayesinde sevgilinize sahip olabileceği en ilginç hediye seçeneğini sunmaya hazır olun! Oldukça enfes görünüme sahip olan bu usb çoklayıcı sevgilinizin vazgeçilmezi olmaya geliyor. Devamlı bilgisayarla ilgilenen sevgilinize sunabileceğiniz en ilginç hediyeyi verin. Bu usb çoklayıcıyı herkes çok sevecek!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.