Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

merhabalar sizlerle pek irtibata geçemiyorum ama biri duyarsa bu çağrımı bir ışık yaksın........

HAYATTA TEK GANEYİNİZ ŞU OLSUN ;

HAYAT;SANA İNAT HAYATI İYİ YAŞAYACAĞIM...........

Gönderi tarihi:
  • Yazar

TEŞEKKÜR EDERİM.SONUNDA BİR SES VEREN ÇIKTI BENDE YANLIZ KENDİ KENDİME KONUŞUYOM ZANNETMEYE BAŞLAMIŞTIM.TEKRAR THANK YOU.YÜZ MİMİĞİNDEN BENİ TINLAMADIĞIN BELLİ AMA OLSUN YİNEDE SAĞOL............

Gönderi tarihi:
  • Yazar

evet bende biliyorum ama ne bileyim işte seni tanımak isterdim doğrusu.. :zorro:

Gönderi tarihi:

Hosgeldin kusadali, arslanlar mahallesi daha duruyor mu yerinde.

Yillar oldu gitmeyeli.

Ya kadinlar plaji, orasi da ayni mi?

saygilar.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

arslanlar mahallesi o nerede.........ben kendimi bildim bileli buradayım ama bilmiyorum.kadınlar denizi yerinde ama artık sadece kadınlar değil erkeklerde giriyor :)

nerden.............

Gönderi tarihi:

hosgeldin emix kusadasina selamlar..

Gönderi tarihi:
  • Yazar

hoş bulduk teşekkürler

DOST DOST DİYE NİCELERE SARILDIM,

ASIL BENİM DOSTUM KARA TOPRAKMIŞ..........

Gönderi tarihi:
  • Yazar

sağol DOĞRU DİYORSUN.....ŞİMDİLİK BU DÜNYADAKİ ARKADAŞLARLA İLGİLENMELİ DEĞİL Mİ?İLGİLENMEZSEK İLGİSİZ KALIRLAR ODA SOĞUKLUK DEMEKTİR.YAŞIYORKEN ARKADAŞSIZ BİR GÜN BİLE ZİNDAN GELİR İNSANA......

SEVGİYLE KALIN HER DAİM............ :shuriken::thumbsup:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

DOĞRU DİYORSUN EREN

SANADA SEVGİLER SENDEN ARTI BİRDE HÜRMETLERİ EKLİYORUM USTA..... :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.