Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 merhabalar sizlerle pek irtibata geçemiyorum ama biri duyarsa bu çağrımı bir ışık yaksın........ HAYATTA TEK GANEYİNİZ ŞU OLSUN ; HAYAT;SANA İNAT HAYATI İYİ YAŞAYACAĞIM........... Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 TEŞEKKÜR EDERİM.SONUNDA BİR SES VEREN ÇIKTI BENDE YANLIZ KENDİ KENDİME KONUŞUYOM ZANNETMEYE BAŞLAMIŞTIM.TEKRAR THANK YOU.YÜZ MİMİĞİNDEN BENİ TINLAMADIĞIN BELLİ AMA OLSUN YİNEDE SAĞOL............ Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 evet bende biliyorum ama ne bileyim işte seni tanımak isterdim doğrusu.. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Hosgeldin kusadali, arslanlar mahallesi daha duruyor mu yerinde. Yillar oldu gitmeyeli. Ya kadinlar plaji, orasi da ayni mi? saygilar. Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 arslanlar mahallesi o nerede.........ben kendimi bildim bileli buradayım ama bilmiyorum.kadınlar denizi yerinde ama artık sadece kadınlar değil erkeklerde giriyor nerden............. Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 hosgeldin emix kusadasina selamlar.. Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 hoş bulduk teşekkürler DOST DOST DİYE NİCELERE SARILDIM, ASIL BENİM DOSTUM KARA TOPRAKMIŞ.......... Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 sağol DOĞRU DİYORSUN.....ŞİMDİLİK BU DÜNYADAKİ ARKADAŞLARLA İLGİLENMELİ DEĞİL Mİ?İLGİLENMEZSEK İLGİSİZ KALIRLAR ODA SOĞUKLUK DEMEKTİR.YAŞIYORKEN ARKADAŞSIZ BİR GÜN BİLE ZİNDAN GELİR İNSANA...... SEVGİYLE KALIN HER DAİM............ Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 DOĞRU DİYORSUN EREN SANADA SEVGİLER SENDEN ARTI BİRDE HÜRMETLERİ EKLİYORUM USTA..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.