Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 13 yıl Sizin Cinleriniz varmı..arada bir tepenize toplanıp düğün yaparlarmı..
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 13 yıl Cin midir bilmiyorum ama kafamın içinde anlaşılması güç bir düğün yaşandığı kesin
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2012 12 yıl Ah kendini kaybettimi cinler üşüşür başına. Kendini kaybettimi sadece.
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2014 10 yıl Haksızlıktan nefret ederim benimde cınlerim o zaman çıkar tebeme
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2016 8 yıl Cin, benlik dolu düşünceler,benliği kurnazlıkla destekleyen fikirlerdir. Bu tip Cinlere dikkat edin zira yaklaştığınızda sizi çarparlar...
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2018 7 yıl ...cin gördüğünü söyleyenlere ben derim ki:"...SENDE CİNSİN?" zira her varlık hemcinsini görür.melek meleği insan insanı cin de cini ??? hadis:"...ahirzamanda cinler görünecektir?" hadisinide ben şöyle yorumluyorum.cini cin görür misali ufo görenler vardır ufo/cindir fikrini ilk ortaya atan benim.13.yılımda sosyalmedya yazarıyım (...yazarefendi?) mahlası ile adnan oktar ve zuhal kaya benden sonra CİN/UFOdur fikrini ortaya attı.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.