Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Sizin Cinleriniz varmı..arada bir tepenize toplanıp düğün yaparlarmı..:D

Gönderi tarihi:

Cin midir bilmiyorum ama kafamın içinde anlaşılması güç bir düğün yaşandığı kesin :)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Ah kendini kaybettimi cinler üşüşür başına. Kendini kaybettimi sadece. :)kahkaha.gif

• 2 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Haksızlıktan nefret ederim benimde cınlerim o zaman çıkar tebeme

• 2 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Cin, benlik dolu düşünceler,benliği kurnazlıkla destekleyen fikirlerdir. Bu tip Cinlere dikkat edin zira yaklaştığınızda sizi çarparlar...

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

...cin gördüğünü söyleyenlere ben derim ki:"...SENDE CİNSİN?" zira her varlık hemcinsini görür.melek meleği insan insanı cin de cini ???

hadis:"...ahirzamanda cinler görünecektir?" hadisinide ben şöyle yorumluyorum.cini cin görür misali ufo görenler vardır ufo/cindir fikrini ilk ortaya atan benim.13.yılımda sosyalmedya yazarıyım (...yazarefendi?) mahlası ile adnan oktar ve zuhal kaya benden sonra CİN/UFOdur fikrini ortaya attı.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.