Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl selam arkadaşlar. Ali Ekber Eren den bende senin gözlerine yanmışım türküsünü arıyorum. Yardımınız için teşekkürler.
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl selam arkadaşlar. Ali Ekber Eren den bende senin gözlerine yanmışım türküsünü arıyorum. Yardımınız için teşekkürler. Çocukların bir masala kandıgı gibi bende senin sözlerine kanmışım. güneşin yeryüzünü yaktıgı gibi gülüm senin gözlerine yanmışım. gel bulut ol yağ da biraz ıslandır, al başımı dizlerine yaslandır. delirmişim sevde beni uslandır ben aklımı gözlerine takmışım... buyur kardeşim buda linki .....
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl hocam bu link ölmüş ama.... lütfen bu türküyü acilen bulmam lzım delirmek üzereyim internette girip çıkmdıgım mp3 zavazingosu kalmadı yaaaa aglıcam artık çıldırının eşigindeyim sesimi duyan varmıı --->> ali ekber böyle kal
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl selam arkadaşlar. Ali Ekber Eren den bende senin gözlerine yanmışım türküsünü arıyorum. Yardımınız için teşekkürler. arkadaşlar eğer bulursanız bearshare programını indirin hemen buluyo. ben indirmedim fakat rapidshareden nasıl yüklendiğiyle uğraşmadım o yüzden kusura bakmayın. bearshare inndir.com da var. hemen hemen her parçayı buluyo çok ii
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.