Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 ben balkonda oturuyorum çay içiyorum sabah karşı evlerin birinde bir camdan bir kız bakıyor onu görüyorum perdeyi kapatıyor sonra perdeyi aralayıp öyle bakıyor sizce bu kız akıllımı? akıllıysa ne anlatmaya çalışıyor siz bayanlar bazen çok garip oluyorsunuz Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 benim de uzun süre dışardan gördüğüm ve hoşlandığım bi kız vardı. bi süre göz takibi yaptıktan sonra (halk tabiriyle kesişme) konuşmaya karar verdim. ona kendisinden hoşlandığımı söyleyecektim. fırsatını kolladım ve bir gün sokakta yürürken punduna getirip yalnız kaldığı anı yakaladım. yanına gidip bi saniye bakarmısın dedim. döndü ve bana anlamsız gözlerle baktı. zaten o an 0-1 olmuştu. müsaitseniz konuşabilirmiyiz dedim. aynı saniye de hayır cevabı aldım. bende durum 0-2 olunca bi şeref sayısı almak için espri yapmak istedim. neden kontörlüsünüz galiba dedim. duyduğum tarihi cevap maçı bana 3-2 kazandırdı. ''hayır ondan değil benim çıktığım bi çocuk var''. tabi öyleya bende onun sahiden kontörlü olup olmadığını merak etmiştim değilmi. peki acaba bu kız akıllı mı? benim kişisel görüşüm bu kızın yanında bulunanların derhal ambülans çağırıp kızı kliniğe yatırmaları gerektiğidir. ama tabi takdir siz değerli halkımızın... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 bazı kızlar açık sozlu olayım,sırf tavlama zevkıne ermek için bakarlar.benım bazı arkadaşlarım böyleçkabul etmeyecektır ama yınede elde etme zevki yaşamak için yapar emre arkadaşımız hoşgeldın forumda yenı mısın daha önce görmemiştim Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 tanışma topiğinden hatırlıyorum ben sizi sizin beni hatırlamamanız ne kadar gurur alıcı bi bilsen Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 tanışma topiğinden hatırlıyorum ben sizi sizin beni hatırlamamanız ne kadar gurur alıcı bi bilsen ya aynı mesajı 2 kez gönderdim yanlışlıkla. admin silerse sevinirim. kusura bakmayın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 tanışma topiğinden hatırlıyorum ben sizi sizin beni hatırlamamanız ne kadar gurur alıcı bi bilsen ya aynı mesajı 2 kez gönderdim yanlışlıkla. admin silerse sevinirim. kusura bakmayın silme admın hatta bıkaç kez daha yolla Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 işallah senin de başına gelir aynısı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 ben balkonda oturuyorum çay içiyorum sabah karşı evlerin birinde bir camdan bir kız bakıyor onu görüyorum perdeyi kapatıyor sonra perdeyi aralayıp öyle bakıyor sizce bu kız akıllımı? akıllıysa ne anlatmaya çalışıyor siz bayanlar bazen çok garip oluyorsunuz Bence o kız senin akıllımı değilmi diye kontrol ediyor Bak benden söyleyip uyarması haberin ola Yaa Emre çok güldüm senin olaya kusura bakma Bu arada hoşgelmişsin Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 ya herkesin başına gelebilir. iletiyi gönderemediniz dedi önce. sonra ben bi kez daha deneyince ikisini birden yayınladı. silemedim de. gülcek ne var ki. bu arada tşk ederim hoşbulmuşum Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Ooooo emre tekrar hoşgeldin.. Bi daha küsüp kaçmak yok.. Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 küsmedim de kaçmadım da teşekkür ederim hoşbuldum Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 ne biliyim tas bey kardes kiz senin cekici cazibene dayanamamis sanirim gorunusunde cok etkileyici yanina gelmeye korkmus bak ilk adim sende,n haaaaa Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 ilk adımı bekliyorsa biraz çok bekleyecek çünkü hiç sevmediğim hareketler bunlar otur balkonda adam gibi bak ne kaçıyorsun kendimi bi garip hissediyorum o kaçınca Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 ya herkesin başına gelebilir. iletiyi gönderemediniz dedi önce. sonra ben bi kez daha deneyince ikisini birden yayınladı. silemedim de. gülcek ne var ki. bu arada tşk ederim hoşbulmuşum Ben ileti yüsünden dememiştim başına gelen diğer olaydan bahsetmitim halbukim Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 e sende caya davet et valla öyle garip biriki ben gerçek deli olduğundan şüphelendim çay falan olamaz korkarım Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Ben ileti yüsünden dememiştim başına gelen diğer olaydan bahsetmitim halbukim yanlış anlamalar hız kesmeden devam ediyo yani. o kadar da ara vermiştik ya ama o olay hakkaten çok garipti. hiç öyle bi cevap beklemiyodum. ben de hala düşündükçe gülüyorum kızın cevabına Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Olsun onuda mazur görmek lazım.. Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Olsun onuda mazur görmek lazım.. teşekkür ederim ece. yani şu senden gördüğüm yakınlık beni hayata bağlıyo Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 noldu emre nıye gıttın nıye geldın ama ıyı oldu hosgeldın yapmayalım bı daha böle arkadaslar wallahı!! Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 ya erkeklerin ilgisini çekmek ne kadar kolay...baksanıza dengesiz hareket etse bile düşündürüyor ilgiyle ve gülerek takip ediyorum yazdıklarınızı Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 kız milletinede nasıl baksan hoşuna gidiyor galiba ben delidir diye bakıyordum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.